Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün programları tek pakette upgrade edemezmisini?
  • Son bir iki sayfada adım geçiyor madem ; ben de fikirlerimi yazayım.

Açıkçası ben Birol arkadaşımızın gösterdiği çabayı kendi yayınlamış olduğum firmware'lerde göstermiyorum.Yabancı forumları takip ederek orada yayınlanan firmwareler üzerinde bazı ufak tefek oynamalar yaparak (font-tema-efect-dilleri ekleyip çıkartma v.s) buradan yayınlıyorum.Genelde ince ayarlarına çok fazla müdahale etmiyorum.Sadece gördüğüm ufak tefek aksaklıklarını düzeltme yoluna gidiyorum.bunların yanında firmware konusunda sizlere yaptığım en büyük katkı kurulum aşamasındaki ve sonrasındaki yönlendirmelerimdir.Çünki yabancı forumları takip ederken dil sebebi ile genel olarak kurulum ve sonrasında sıkıntılar yaşanmakta.Voda-Orange firmware kuran arkadaşlar (side_effect'i hariç tutuyorum-kendisi zira telefona nasıl hükmedebileceğinin farkında ve çözümlerini de kendisi bulabiliyor ) ın bahsettiği hatalar üzerinde Birol arkadaşım istediği takdirde ve de gerek görürse istediği herhangi topic altında ilgili düzeltmelerde bulunabilir veya firmware i geliştirebilir.Firmware sonuçta benim şahsi ürünüm değil.

Son olarak şunu söylemek istiyorum,kişisel olarak beğenmediğim veya kendim şahsen kullanmadığım hatalarla dolu olduğuna inandığım bir ürünü başkalarının kullanımına hiçbir zaman sunmak gibi bir düşüncem olamaz.Hata olarak görülen çoğu tema(theme anlamında değil )genelde %95 kullanım ve bilgi eksikliğinden ve ilk sayfayı okumadan son sayfayı okumaktan meydana gelmektedir.Bu yüzden ,Voda-Orange firmware kurulum sonrası herzaman destek vereceğimi ama firmware üzerinde yapılabilecek çok çok büyük bir değişim olmadıkça kişisel olarak herhangi bir oynama yapmayacağımı da belirteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Son bir iki sayfada adım geçiyor madem ; ben de fikirlerimi yazayım.

Açıkçası ben Birol arkadaşımızın gösterdiği çabayı kendi yayınlamış olduğum firmware'lerde göstermiyorum.Yabancı forumları takip ederek orada yayınlanan firmwareler üzerinde bazı ufak tefek oynamalar yaparak (font-tema-efect-dilleri ekleyip çıkartma v.s) buradan yayınlıyorum.Genelde ince ayarlarına çok fazla müdahale etmiyorum.Sadece gördüğüm ufak tefek aksaklıklarını düzeltme yoluna gidiyorum.bunların yanında firmware konusunda sizlere yaptığım en büyük katkı kurulum aşamasındaki ve sonrasındaki yönlendirmelerimdir.Çünki yabancı forumları takip ederken dil sebebi ile genel olarak kurulum ve sonrasında sıkıntılar yaşanmakta.Voda-Orange firmware kuran arkadaşlar (side_effect'i hariç tutuyorum-kendisi zira telefona nasıl hükmedebileceğinin farkında ve çözümlerini de kendisi bulabiliyor ) ın bahsettiği hatalar üzerinde Birol arkadaşım istediği takdirde ve de gerek görürse istediği herhangi topic altında ilgili düzeltmelerde bulunabilir veya firmware i geliştirebilir.Firmware sonuçta benim şahsi ürünüm değil.

Son olarak şunu söylemek istiyorum,kişisel olarak beğenmediğim veya kendim şahsen kullanmadığım hatalarla dolu olduğuna inandığım bir ürünü başkalarının kullanımına hiçbir zaman sunmak gibi bir düşüncem olamaz.Hata olarak görülen çoğu tema(theme anlamında değil )genelde %95 kullanım ve bilgi eksikliğinden ve ilk sayfayı okumadan son sayfayı okumaktan meydana gelmektedir.Bu yüzden ,Voda-Orange firmware kurulum sonrası herzaman destek vereceğimi ama firmware üzerinde yapılabilecek çok çok büyük bir değişim olmadıkça kişisel olarak herhangi bir oynama yapmayacağımı da belirteyim.

fatih kardeş..dürüstlüğünden dolayı seni takdir ediyorumben şu anda birolun modifikasyonunu kullanıyorum, memnunum..ama seninki de hoşuma gitti bütün sürümlerini indirdim, duruyor elimin altında..ve telefon formatlık hale geldiğinde format yerine senin yazılımı basacağım...çalışmalarının devamını diliyor ve foruma getirdiğin çeşitlilik için teşekkür ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 24 Mayıs 2010; 2:12:24 >

• Fatih kardeşim, ilk önce söylediklerin için teşekkür ediyorum

Ayrıca söylediklerine ve son satırlarda herkezin dediklerine katılıyorum. Dürüstlüğün içinde ayrıca tebrik ediyorum. Daily'de güzel 2 firm'e rasladım, biriside senin verdiğindi.

Ve kesinlikle bu yolla hibrit bir firmware ortaya çıkartılsa mükemmel olur diye düşünüyorum. İnanılmaz bir patlama ve şahane olur. Süpper olur. Tabi burada Birol kardeşime ve sana büyük işler düşüyor. Bende kendi çapımda yardımcı olmaya çalışırım ne olursa...

Mesela şu an telefonda oluşturduğum klasörlerin ikonlarını değiştirmekle uğraşmaktayım Bilmiyorum ama araştırıyorum. Araştırdıkça da öğreniyorum

• Evet arkadaşlar,

Telefonun menüsünde oluşturduğumuz klasörlerin ikon değişim işlemi başarı ile tamamlandı

3 adet yeni klasör oluşturup, ikonlarını değiştirdim ve içlerindeki her şey çalışıyor.

Hack klasörü,
    Ofis klasörü,
    Oyunlar klasörü.

Uygulamalar içerisindeki bir çok şeyi bunlara aktardım ve güzel oldu valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 24 Mayıs 2010; 4:22:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Evet arkadaşlar,

Telefonun menüsünde oluşturduğumuz klasörlerin ikon değişim işlemi başarı ile tamamlandı

3 adet yeni klasör oluşturup, ikonlarını değiştirdim ve içlerindeki her şey çalışıyor.

Hack klasörü,
    Ofis klasörü,
    Oyunlar klasörü.

eline sağlık kardeş bana bahsettiğin site yardımı ile değil miben denememiştim..eğer oysa...o sadece dosya oluşturuyordu sanırım, ikonda değiştiriyor mudemek çalışıyor bende deneyeyim o zaman..
    x-plorer çalısıyormu taşıdıktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 24 Mayıs 2010; 19:35:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: aveada

v50 Hack'de Müzik Çalar'ı açarken takılma oluyor 5 saniye civarı..Sizdede varmı aynı sorun?

Hafıza kartına attığın mp3 lern kaynaklanıyor olabilir. 8-9mb sahip mp3lerin ön okuması uzun sürmesi normal mp3'lerinizle alakalı olası bir durum gibi. Ben yaşamadım yaşıyan arkdşlar varmı bilmiyorum 5sn çok sıkıntı çekilecek bi zaman değil...

quote:

Orijinalden alıntı: hoogar

orange temalı modifiye dosyasında da

bunda da;

wireless tan bağlanmak istediğimde sistem hatası alıyorum. aynı şekilde müzik kütüphanesini yenilemek istediğimde de sistem hatası (-1 ) alıyorum. var mıdır karşılaşan aynı sorunla ?

Yazılım güncellemesinden sonra hafıza kartına format atmadıysanız yada eski sistemizden yedekleri bu sisteme aktardıysanız bazı ayarlar çakışmış olabilir. temiz bir format atıp yeniden kurun yazılımı ve yedeklerinzi atmadan deneyin aynı sorunla karşılaşacakmısınız.

quote:

Orijinalden alıntı: apache131

V40 ta salladığım zaman sessize geçiyordu, V50 normal modda geçmiyor. yardımcı olursanız sevinirim.

Bu modifiyeli yazılımda o özelliği uygulamadım v40taki gibi sensör tepkisi yok.

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

ROM Patcher ı açıyorum uygulamalardaki RomPatcher+ Info yazıyor. altında OK 'a basıyorum. kapanıyor sonra. Şimdi bozuk mu oluyor bu ? Ne yapmam lazm ? Hackli v50 yi kurdum. Güzel bir de tema koydum. Çok hoş oLdu. Ama telin masaüstündeki üstte kişi ekleme yeri var oraya basıyorum liste geliyor hemen kayboluyor geri. kimseyi ekleyemiorum üste. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

indirdiğin dosyalar için "Patchers" adında klasör var onu telefonun HAFIZA KARTINA at onun içinde telefonu hack yapmanı sağlıyan yamalar var onları çalıştırınca telefon hack özelliği açılıyor.
    Kişi ekleme ile ilgili sıkıntında rehperinde kayıtlı kişi yoksa otomatikmen geri atar büyük ihtimalle ilk formattan sonra denedin rehperini aktar düzelicek kelersn ekrana kişi

quote:

Orijinalden alıntı: thedoctor1907

ya bu konuda çok cahilim cahilliğimi bağışlayın bu hack li versiyonu hack siz telefona atabilirmiyim bu dosyaların içindekilerle telefon kendisi hacklenebilir mi ille hack li mi olacak telefon

en sorunsuz hack yöntemi yazılımla beraber kurulan hack ile oluyor evet mecburen bu yazılım paketi ile hack yapmalısınız sıkıntı yaşamak istemiyorsanız.

quote:

Orijinalden alıntı: vavien1

biroltr

Hocam merhaba sizin kullandığınız converter jpg to MİF dosyasına neyle dönüştürüyorsunuz
    rica etsem kullandığınız uygulamayı buraya upload edebilirmisiniz veya tam adını yazabilirsiniz
    benim bulduklarım ne yazıkki tam çalışmıyor.

Pc içinde yapmıyordum MIF çevirisini apan telefon üzerinden bir SİS programı vardı bulursam ekleyim buraya arşivimi deşmem gerek.

quote:

Orijinalden alıntı: thedoctor1907

birol tr hocam eline sağlık çok hoş bir paylaşım olmuş fakat 6lı ev ekran teması kullanırken alttaki simgelerden soldaki menuyu açıyo sağdaki rehber i tuş takımını nasıl açıcaz tuş atama kısmına bakdım birtürlü bulamadım menu orda gereksiz olmuş ortadaki tuş ile açılabiliyo ordaki menunün yerine ben tuştakımını atamak istiyorum bi yardım ederseniz sevinirim 6lı ev ekran teması cok hoş

6icon ve navi bar ev ekranlarında TELEFON TUŞ TAKIMINI AÇMAK İÇİN "menü" tuşuna ardından YEŞİL ARAMA tuşuna basmanız gerek.
    Bu tuşların yerine başka tuşlar aktarılabiliyor bunu yapan sis programı vardı sofurmda paylaşılmıştı benim konumda deil forum içinde denk gelmiştim bende.

Arkdşlar konu içinde geçte olsa cvp veriyorum ben kimseyi yüz üstü bırakmış değilim zaten burdaki arkdşlar sağolsunlar sürekli cvp veriyorlar kimseyle kötü olmaya gerek yok PM atmış bazı kişiler hakaret ve saygısızca msjlar atmanızı anlamıyorum sanki kıllığına cvp vermiyomuşum gibi konu açıyorsun kayboluyorsun cvp versene kardeşim diyerek emrivaki ifadeler saygısız msjlar hoş deil cvp vermiyorum bu msjlara tek tek özeldense o kişiler kendini biliyor burdan genel bir msjla belirtiyorum davranışlarının yanlış olduğunu.
    Forum içinde saygılı olmanızı bana ve burdaki arkdşlarıma daha duyarlı cvplar atmanızı rica ediyorum.

@blade22tr
    Aynen kuşadasındaydım bi kaçgündür ama soğuktu ne kızı güneşi hoş şimdi izmirde soğudu yağmur geliyormuş izmirdeyim bende.
    milleti gaza getirion daha adananı unutmadım özel msj bekliyorum nerde ne zaman adana yiyecem

slm kardeşim... nasılsınn iiisindir inşallah evet hatta adaya benim yağmur götürdüğümü sonrada izmire getirdiğimi söyleyenler bile var kardeşim.:DDD
    gaza gelmesinler kardeş ipragaza gelsinler... hjehehehehe.... beklemene gerek yok kardeşim özelden nasıl yazılır bilmem ama al sana numaramı vereyim direk ara beni görüşelim hem gelir kahvemi içersin hemde adana yeriz beraber yada ada sahillerinde şarkısını gider adada gerçekleştiririrz. aynı dönemlerde aynı yerlerde oluyoruz ama bir türlü denk gelemedik be kardeş herkese birolmusun diye soracağım ama en çok kızlara soracağım belki bu bahaneyle bir kız arkadaşım olurrr.:DD yada seni tanıyan bir kıza denk gelirim.....

• quote:

Evet arkadaşlar,

Hack klasörü,
    Ofis klasörü,
    Oyunlar klasörü.

slm side gene boş durmamışsın gördüğüm kadarıyla ellerine sağlık nasılsın bu arada ne var ne yok bakıyorumda yeni ekran kartınla dalmışsın gene oyunlara:DDDD

• quote:

Orijinalden alıntı: blade22tr

slm side gene boş durmamışsın gördüğüm kadarıyla ellerine sağlık nasılsın bu arada ne var ne yok bakıyorumda yeni ekran kartınla dalmışsın gene oyunlara:DDDD

Eyvallah kardeşim teşekkür ediyorum. Yok valla oyunlara falan dalamıyorum yaa, sorma. Artık eskisi gibi oyun isteğim yok. Anca işte olursa Bad Company 2'ye takılıyodum yaklaşık 2 ay önce, şimdi onuda bıraktım. Ekran kartım patlamasaydı değiştirmeye niyetim hiç yoktu. Kısmet işte... Sen nasılsın nerelerdesin bakayım yazıp çizmiyon artık??

@emkgks;

Hacım, yok yaw oradan yapmadım. Daily'den başka bir açıklama buldum onu denedim. O ilk site çok katmış karıştırmış. Gerçi bir handikapı var olayın. Malesef default icon'lu temalarda ikon'lar değişmeyebiliyor. O bakımdan tema kullanmak gerekiyor def. icon'ları kullanmayan.

ve evet x-plore,quick info, ramblow,g-force,python,flipfont, oyunlar, office ve bir sürü diğer şeyi taşıdım gayet güzel çalışıyor.

Kısmetse Orange Home Screen olayını telefona yükleyecem bu gece. Onuda deneyim, çalıştığına kanaat getirirsem bütün uygulamarı ayrı bir başlıkta anlatmayı düşünüyorum.

• arkadaşlar hafıza kartında acayip bir dosya var xp32.exe hafıza kartındaki bütün dosyalrı exe gösteriyor acayip bir sanırım yedi bitirdi hafıza kartını benim sorunlarım bitmez arkadaşlar sanırım virüs bulaştı neyle temizlenir bu yardımlarınız için çok tşk ederim çok zahmetli birisiyim galiba ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasim

arkadaşlar hafıza kartında acayip bir dosya var xp32.exe hafıza kartındaki bütün dosyalrı exe gösteriyor acayip bir sanırım yedi bitirdi hafıza kartını benim sorunlarım bitmez arkadaşlar sanırım virüs bulaştı neyle temizlenir bu yardımlarınız için çok tşk ederim çok zahmetli birisiyim galiba ben

Estağfurullah, bunun en temiz yolu h.kartını formatlamak. Hemde çalışan hiç bir dosyayı almadan herşeyi silmek. Özellikle exe,bat,com uzantılılar ve onun haricinde kendini gizlemiş olabilecek exe'ler. Yani txt uzantılı gözüküpte aslında exe olanlar.

Şunu da yapabilirsin; USB Disk Security kur bilgisayara, autorun'ı disable et, h.kartını kart okuyucuyla birlikte bilgisayarına tak ve uyarı verirse çıkan uyarıların alayının dibine kibrit suyu deyip, delete et. İlk seferde silmezse ikinci kere sök-tak yap, bu sefer alayını siler

• Arkadaşlar bahsetmiştim ya menü ikon'larının değiştirilmesi ve kişisel klasör oluşturulması vs.

O konuda söylemiştim, malesef default icon'lar la birlikte kullanılan yöntemler işe yaramıyor, malesef ikon değiştiren tema yüklemek gerek diye,
    eheheh artık gerek kalmadı Kullanmak istediğim default icon tema ile istediğim klasörleri oluşturup, istediğim ikonlarla birlikte kullanmayıda başardım zuahah

Bu haliyle harika oldu cihazat...

Yazıcam yakın zamanlarda xm ana başlığına inşallah, sizlerde yaparsınız.

• quote:

Arkadaşlar bahsetmiştim ya menü ikon'larının değiştirilmesi ve kişisel klasör oluşturulması vs.

O konuda söylemiştim, malesef default icon'lar la birlikte kullanılan yöntemler işe yaramıyor, malesef ikon değiştiren tema yüklemek gerek diye,
    eheheh artık gerek kalmadı Kullanmak istediğim default icon tema ile istediğim klasörleri oluşturup, istediğim ikonlarla birlikte kullanmayıda başardım zuahah

Ellerine sağlık,sabırsızlıkla bekliyorum.

• Merhaba arkadaşlar;
    Telefona yeni yazılım attığımızda tüm kullandığımız programları baştan yüklemek büyük eziyet oluyor. Bu işe bir çare var mıdır? Kullandığımız programları tek bir sis dosyası haline getirecek yada c: altından programların kullandığı dosyaları yedekleyecek?

Not: Bu arada ben tüm programları hafıza kartına kuruyorum ancak format sonrası c: de ihtiyaç duyulan bazı dosyalar gitmiş olduğu için programlardan bazıları çalışmıyor.
  • Aslında güzel yamalar bulabilsek ROMPatcher için mükemmel olur... Kaynak varmı elinizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efendiev -- 25 Mayıs 2010; 17:02:53 >
  • quote:

Arkadaşlar bahsetmiştim ya menü ikon'larının değiştirilmesi ve kişisel klasör oluşturulması vs.

ellerine sağlık side kardeşboş durmuyorsun bakıyorumdarasgele

• quote:

Birol ustam, sana sormak istediğim bir kaç şey olacak. Malum biz müşteriyiz aslen, bakma sen bu kadar senin yazılımı biz yapmışız gibi ortalıkta dolaşıp durduğumuza ehieiheih

Şaka bir yana, geçenlerde Fatih kardeşimizin forumdan verdiği yazılımı yükledim. Açıkcası bazı bariz farklar var ve sana sormak istedim.

Sıralayarak yazayım daha kolay olsun:
    FATİH arkdşımın paylaştığı yazılımı daha denemedim!
    1. Senin yazılımı yükledikten sonra benim telefonun pil dengesi yerine oturmadı, bir günde bitiyordu. Fatih'inkinde çok güzel dayanıyor, anlayamadım...
    Pil dengesi olarak bi sıkıntı yok günden güne şarj dengesi oturuyor doğru şarj doğru kullanımla alakalı bi durum. Belkim o yazılımda değişik bir modifiye uygulanmış olabilir.
    2. Patch dosyaları, RomPatcher vs. gibi daha bir sürü program otomatik kurulu geliyor, senin yazılımda böyle bir şey yapma şansımız yok mu?
    Yapılır zor bişe değil ancak rompatcher dışında dışardan paket program kurulmasına sıcak bakmıyorum ilerde sorun çıkarabilir o programlar kaldırmak istedimmide sistemden kaldırılmaz. Zaten ben hack ve ufak iyileştirmeler doğrultusunda modifiye yapmıştım bu yazılımı extra özellik ve uzunca bir uğraşlar sonu oluşturmadım.Benim yazılımım daha sade orjinale daha yakın diyebiliriz.
    3. Bu kadar yüklü program olmasına rağmen (Screen snap, torchlight vs.vs. tutunda bir sürü şey) ve 5-6 dil yüklü olmasına rağmen açılışta telefon 81mb. boş hafıza ile başlıyor anlayamadım nası yani?? Acaba programlar h.kartına mı kuruluyor diyorum ama, gene kendi dosyalarımı kopyalayınca h.kartında 1.6gb kadar boşluğum kalıyor. Öncedende öyle oluyordu.
    Büyük ihtimalle h.kartına yönlendirilmiştir kurulacak paket programlar. zaten o programlarda taş çatlasın en babası 1mb h.kartına kurulu olarak ayarlandıysa bile senin 1.6gb görmen doğal byte cinsinden baktımmı anlaşılır bu fark. Yinede bilmiyorum içeriğinden dil dosyaları çıkarılmadığı halde başka yazılım dosyasında oynanma yapılmış olabilir. rof veya c02 dışında paketin diğer dosyaları değiştirilmiştir.
    4. Fatihin yazılımında KS kullanılmıyor genelde, bütün kısayollar derli toplu yerlerinde duruyor. Seninde bu şekilde yapma şansın olmaz mı?
    v40 verisyonundaki menü gibi sanırım bahsettiğin olay yapılabilir bu yazılımda dedim ya hack ve ufak ayarların dışında extra modifiye yapmadım sadece orjinale yakın bir yazılım üzerinde çok uğraşmak gerek o tür işler için.
    5. Ekran temalarının bir tanesi ingilizce ve bir tanesi de sorunlu olsada güzeller. Bunları ekleme şansın olmaz mı?
    Eklene bilir yazılımla beraber kurulu gelebilir bunlar ancak dışardan ev ekranı teması kurabilrsin hackliyken dışardan yapılabilecek şeyler bunlar.Yazılımın içinde geldiğinde sıkıntı çıkarabiliyor bazı ev temaları ama dışardan kurulduğunda düzenlenip hatalıysada uyumsuzsada kaldırılabiliyor yada hatasına müdahale edilebilir.
    6. Geleyim en sakat noktaya, telefon ne kadar yüklü olursa olsun, efektlerde -ki içindeki default efekt harika çalışıyor- hiç bir kasma yaşatmıyor??? Ve hiç bir programla çakışmadı şu ana kadar. Bu nedendir acaba?
    Ram değerleri ile oynanmış olabilir yada belki işlemciye müdahale edilip gerekli ayarlar en stabil şekilde ayarlanmışta olabilir incelemek gerek.

7. Senin yazılımda örneğin tam ekran klavye kullanırken yavaşlama ya da tekleme oluyordu, Fatih'in yazılımda inanılmaz hızlı yazılıyor ve takılmıyor?? Nasıl oldu anlamadım gene...
    tam ekran klavyede bi problem varmı bakayım orjinal o kısımları hiç ellemedim demek öyle bişe varsa v50 sıkıntısı.

Yazdıklarımı yanlış anlama (yın) lütfen, sadece ikisinide denemiş bir kullanıcı olarak meraktan soruyorum bunları. Valla garip yani. Bir yazılımın ve aynı sürüm üzerinde oynanmış olanların birbirinden bu kadar farklı çıkacağını tahmin etmiyordum açıkcası.. Şaşkın durumdayım.

Uğraşan herkezin ellerine sağlık, teşekkür ediyorum herkeze

Şu sıra x6 yazılımı ile uğraşıyorum 5800xm vazgeçilmez yeni ciddi bir modifiye ihtiyacı gerekmiyor şu sırada işlerimden dolayı sadece ara verdim ilgilenemiyorum fazla.Yazdıklarını cvplayım maddelerin altında açıkladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 25 Mayıs 2010; 19:22:01 >

• Ev ekrannda Default kalkmış, Keypad ve Rehber işareti olan. Keşke kaldırmasaydınız onu, hoşuma gidiyordu :(
  • arkadaşlar sadece helloox2 'yi kullanarak hack yapma imkanı yok mu cihazım v50 fakat bide şöyle bi sorun var galiba
    v50 helloox 'li hacki kabul etmiyo diyolar bunu nasıl halledebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

arkadaşlar sadece helloox2 'yi kullanarak hack yapma imkanı yok mu cihazım v50 fakat bide şöyle bi sorun var galiba
    v50 helloox 'li hacki kabul etmiyo diyolar bunu nasıl halledebiliriz.

Helloox kurulamıyorsa v50 orjinale hack'lenemiyor demektir. Aynı sorunu malesef 5230 S60v5 olan v20 firmware ile de yaşıyorum. Ona da yüklenmiyor, yani hack'lenemiyor. Yapabileceğin hiç bir şey yok. Ya burdan cfw yüklersin ya da hiç yüklemeden öyle devam edersin.

@Biroltr,

Usta yazdıklarını okudum, ellerine sağlık. Hepside çok mantıklı geldi. Sonuçta Fatih arkadaşımızda firmware'i dışardan alıp, yapabildiğince değiştirdiğini söylemişti. Bahsedilen firmware Daily'de mevcut. Zaten sen biliyorsundur, söylemeye gerek bile yok aslında.

Fatih'in yazılımı da deneyip, sonuçlarını gördükten sonra senin verdiğin yazılımın üstünde daha çok oynamak maksatlı geri döndüm seninkine Oluyoda yavaş yavaş. Sanırım alışıyorum Symbian mod olayına. Araştırmalara devam ediyorum. Ama sadece şu sıralar okuyorum. Uygulama az, çünkü sınavım var vakit ayıramıyorum. Ama kısmetse eğer, ufaktan mod olayınada girmeyi ve sana sorular sormayı düşünüyorum zaman içerisinde.

Örneğin, kişisel klasörler oluşturup ikon değiştirme olayının mantığını tamamen anladım. Şimdi sadece sırada .mif dosyalarının oluşturulması ve tamamen kişisel ikonlar yapabilmek, ki sanmıyorum bunlar çok zor olsun. Muhtemelen CarbideUI kullanılıyor çok araştırmadım daha. Ama yapıcam inşallah

Bu mod işi overclock gibi ya da bir yazılım yaparken GUI kullanmadan elle yazmak gibi deli bişey. Direk bağımlılık yapıyor valla, hoşuma gitmeye başladı. TAbi bu noktada bilgi çok önemli.

Ama malesef bazı şeyleri tırnaklarıyla kazıyarak bir şeyler öğrenen insanlar bunları paylaşmıyorlar. Bilgi paylaştıkça çoğalır ve güzelleşir. Tabiki sözüm meclisten dışarı.

Neyse, çok uzattım. Ben ikinizede buradan tekrar teşekkür ediyorum. Hem Fatih kardeşime hem sana. Zira emek harcadınız ve bazı şeyler için bizlere kapı açtınız. Yolu gösterdiniz ve sonrasında yürümek bize kalmış. Sağolun beyler.

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.