Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. Denememde v50 hackli versiyonu kurdum.Acemilikten ilkinde becerememiştim.Sonunda muradıma erdim.teşekkürler.
  • sms de sorun varmı...
  • sırf meraktan sms gönderdim bir sıkıntı yok,gps de rahat çalışıyor.
  • yani bendede ilk mesajlar sıkıntısız gidiyo ama sonradan oluyo ya bugun hatlarda bi sıkıntı var yada bi sorun

ayrıca kinetic scrool ucuyo yaf :))
    durmuyo :)
  • ben bir anormallik görmedim telefonun heryanını karıştırdım.sonradan bir şey çıkmazsa şuan bir sorun yok gibi.
  • bendede yok gibi ama mesaj olmadan olmaaaaaz.ora hata vermesinde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

sms de sorun varmı...

Bende de aynı sıkıntı vardı hard format at yesıl kırmızı kamera power tuslarına bas ben boyle gıderdım sorunumu
  • quote:

arkadaslar yogun ugraslardan sonra dün v50 hack versiyonu kurdum.ama..

mesaj gönderirken(avea) direk giden kutusuna atıyor ve bekliyor diyo.ordan gönderimi ertele - gönder diyince gönderiliyor diyor ve gidiyor hatlardan oldugunu sanmıyorum yardımcı olabilcek varmı ?

Hard formatla telefonunu bende de aynı problem vardı format attıktan sonra uc gundur kullanıyorum bır sıkıntı cıkarmadı sorunumu boyle duzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

Benimde iki sorunum kaldı birincisi garmin ile ilgili .Rotayı göstermek üzereyken programdan cıkıyor.Bu problemle başka karşılaşan varmıdır.İkincisi ise xplore vs gibi gibi programları kullanmam için benden pyton yüklememi istiyor.İlk mesajda belirtilen birbirinden farklı pyton sürümlerini yüklememe rağmen programı çalıştıramadım.Bu iki sorunum dışında telefonumdan çok memnunun özelliklede telin açılış süresi çok iyi hale geldi.

Garminn yerine sygic yada ndrive kur reis sitesinden bulabilirsin. Xplore 1.43 kuracaksan tel hafızasına kur rompactlerinde calısması gerek tabıkı ama once gelistiriciler ve python zımbırtılarını kurman gerek bu kurulumların amacları teli biraz daha hızlandırmak destekleme yardımmcı programlardır hard formattan sonra once onları kurman gerek bazı programlar gelıstırıcı ve python uygulamaları ıster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realowner -- 18 Mayıs 2010; 19:18:44 >

• Telefon Hafızasınki mesajları vs. yedeğe almak için Ovi Suite kurdum,data kablosu ile telefona bağladım fakat Ovi Suite programı data kablosunu taktıktan sonra Tercihin ''PC SUİTE'' Modunda olması gerektiği uyarısını veriyor.Kabloyu takıp SUİTE moduna alıyorum fakat okumuyor program :S.

Depolama modunda açtığım zaman herhangi bir sorun yok,fakat depolama modunda olunca suite okumuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realowner

quote:

mesaj gönderirken(avea) direk giden kutusuna atıyor ve bekliyor diyo.ordan gönderimi ertele - gönder diyince gönderiliyor diyor ve gidiyor hatlardan oldugunu sanmıyorum yardımcı olabilcek varmı ?

Hard formatla telefonunu bende de aynı problem vardı format attıktan sonra uc gundur kullanıyorum bır sıkıntı cıkarmadı sorunumu boyle duzelttim

düzeldi sanırım şimdilik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aveada

Telefon Hafızasınki mesajları vs. yedeğe almak için Ovi Suite kurdum,data kablosu ile telefona bağladım fakat Ovi Suite programı data kablosunu taktıktan sonra Tercihin ''PC SUİTE'' Modunda olması gerektiği uyarısını veriyor.Kabloyu takıp SUİTE moduna alıyorum fakat okumuyor program :S.

Depolama modunda açtığım zaman herhangi bir sorun yok,fakat depolama modunda olunca suite okumuyor?

Telefonu ve pc yi bir kere acıp kapat bır once kı hard format atmadan once bende bır kere boyle bır sıkıntı yaptı tel acıp kapattım pc suıt gordu ama sen ıkısını de dene
  • @@Side_efectt

sorunumu cozdum tekrar hard format attım gelistiriciler ve python zımbırtıları derken arkasından g-forge ve xplore kurdum suan her sey normal calısıyor gps sorunluydu oda bomba gıbı oldu fakat tel hafızasına kurdum g-force ve xplore yı daha once ben hep h.kartına kurmaya calısıyordum yanı bır ıbarede yoktu buraya yada suraya kurun dıye neyse umarım ıyısındır kolay gelsın yenı kesıfler yok mu beklıyoruz

Bişey daha sormak ıstıyorum yukarda arkadaslar sey demısler cıtes klasorunu komple yedek alıyorlarmıs hanı rehberdı mesajlardı yada ovı harıtasının kurulumdan sonra 3-5mb netten harıta bısey kuruyor onları hangı klasore atıyor cıtes klasarone mı atıyor yoksa baska bır yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realowner -- 18 Mayıs 2010; 20:04:33 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aveada

Telefon Hafızasınki mesajları vs. yedeğe almak için Ovi Suite kurdum,data kablosu ile telefona bağladım fakat Ovi Suite programı data kablosunu taktıktan sonra Tercihin ''PC SUİTE'' Modunda olması gerektiği uyarısını veriyor.Kabloyu takıp SUİTE moduna alıyorum fakat okumuyor program :S.

Telefonu ve pc yi bir kere acıp kapat bır once kı hard format atmadan once bende bır kere boyle bır sıkıntı yaptı tel acıp kapattım pc suıt gordu ama sen ıkısını de dene

Aygıt yöneticisinden etkin hale getirmek gerekiyormuş..Kurtuldum sonunda ya

• quote:

Msj hafızası HAFIZA KARTINA ayarlıysa USB telefon pc bağlandığınızda PC Suite modunun dışında bir modla bağlantı seçildiyse bu sorunlar çıkıyor tlfn açıp kapatınca düzelicektir.
    Yine aynı şekilde hafıza kartı takılı olmadan cihaz açıldığında veya hafıza kartı takılıyken h.kartı kapatma menüsü kullanılmadan hafıza kart çıkarılıp takıldığında aynı sıkıntılar çıkmaktadır.
  • @@Birol hocam hazır burdayken

Bişey sormak ıstıyorum yukarda arkadaslar sey demısler cıtes klasorunu komple yedek alıyorlarmıs hanı rehberdı mesajlardı yada ovı harıtasının kurulumdan sonra 3-5mb netten harıta bısey kuruyor onları hangı klasore atıyor cıtes klasarone mı atıyor yoksa baska bır yere Rehber ve mesajlar dısında nasıl yedek alınır
  • ya arkadaşlar gelen aramalarda bazen isim gözükmüyor rehber hafızası sim ve telefon hafızası olarak kayıtlı ama gelen aramalarda isim yinede çıkmıyor nedendir acaba
  • quote:

@@Side_efectt

sorunumu cozdum tekrar hard format attım gelistiriciler ve python zımbırtıları derken arkasından g-forge ve xplore kurdum suan her sey normal calısıyor gps sorunluydu oda bomba gıbı oldu fakat tel hafızasına kurdum g-force ve xplore yı daha once ben hep h.kartına kurmaya calısıyordum yanı bır ıbarede yoktu buraya yada suraya kurun dıye neyse umarım ıyısındır kolay gelsın yenı kesıfler yok mu beklıyoruz

Bişey daha sormak ıstıyorum yukarda arkadaslar sey demısler cıtes klasorunu komple yedek alıyorlarmıs hanı rehberdı mesajlardı yada ovı harıtasının kurulumdan sonra 3-5mb netten harıta bısey kuruyor onları hangı klasore atıyor cıtes klasarone mı atıyor yoksa baska bır yere

Arkadaşlar, firmware'ı kurduktan sonra, hard format vs. vs. herşeyi hallettiniz, haritalar için yapacağınız en önemli hareket, wireless bağlantı ile telefon üzerinden bağlanmasını sağlayıp bulunduğunuz bölgenin haritasını çekmek. Zaten tüm türkiye değil, 3-5km'lik bir alanın haritasını alıyor.

Sonrasında yürüyüş rehberi veya sürme rehberi yoksada onları indirip kurmak. Arkasından,

Ovi Suite'e bağlantı yaptığınızda bu indirmiş olduğunuz ayrıntılar orada gözükür haritalar altında. Türkiye'yi seçerseniz 44mb'lık tüm türkiye haritasını indirip tele basar. Sizde bir sonraki formattan önce Cities klasörünü alırsanız bir daha harita sıkıntınız kalmaz Hemde sesli rehberlerle birlikte yedeklemiş olursunuz

---------------------------

Edit: Yeni programlar vs. ile ilgili çok fazla bir eklenti yapmamın imkanı yok çünkü zaten olan şeyler piyasada belli. Zaten bir çoğu işimizi görecek şekilde kullandığımız şeyler.

Ama şunları paylaşabilirim. Bir miktar Birol ustam'dan da yardım almak kaydıyla tabi...

Firmware ile alakalı mı değil mi bilmiyorum ama kullanılan programlar telefonu sapıttırıyor arkadaşlar. Bunu test etmekten süründüm resmen. Sevdiğim ve kullandığım bazı programlardan feragat etme durumunda kaldım.

Mesela, Handy Taskman, bıraktım çünkü c2z tema efektlerini ve telefonun hızını etkiliyordu. Garip bir şey gördüm, telefon kendisi standart olarak atıyorum rehbere girdiniz çıktınız, açık gözüküyor, sonra tekrar girip çıktınız ve çıkış deyip çıktınız, telefonda bu açık görünmüyor ama handy açık olarak gösteriyor gibi. Sonra sistemin hızını acaip derecede etkiliyor emin olun. Kaldırınca telefon birden ivmelendi gibi oldu..

Mesela Smart Settings.. Tam benlik bir program ama c2z efektleri etkinken galeri açılışında sorun oluşturuyordu. Garip bir şekilde ikonları göster dediğin halde, bir açılışta çat diye, ikinci açılışta tek tek ikon yüklüyordu. Hatta bazen listede bazı programlar bom boş görünüyordu..

Flip Font, tel.pad ile veya qwert ile yazarken tuşların takılması sorununun başını çekiyor gibi gelmişti. Silme tuşu takılıyor, ileri geri tuşları takılıyordu. Şu an telde smart settings ve handy yüklü değil mesela ama flip font'u yükledim, bir sıkıntısı yok. Demekki diğer iki programdan birisiyle ya da ikisiyle çakışıyormuş.. galiba...

Sonra c2z tema efektlerinin sıkıntılı olması. Ne yaptıysam çözemedim. Önceden iyi çalışan efektler sonradan sapıtmaya başladı. Önce yükledim olmadı, sonra yükledim olmadı, aktif ettim, kapattım açtım, vs.vs.vs. bisrrü şey yapmama rağmen sonuç alamadım.

SMS'in takılması durumu var bir de. Büyük ihtimal gene programlardan kaynaklı bir çakışma söz konusuydu. Özellikle arama engelleme programları olsa gerek. Şu telde onlardan birisi yok ve takılma yaşamıyorum hiç. Ya da gene başka bir program engelliyordu..

Velhasıl yukarda yazdığım şeylerin hepsi tecrübe ile sabit gördüklerim. Tabiki sizlerin telefonunda farklı sonuçlar olabilir, olabilir mi acaba?? Olabilir tabi, farklı versiyon farklı programlar vs. herşey mümkün.

Diyebileceklerim bunlar. Ben kendi adıma Birol hocama çok teşekkür ediyorum. Zaten canım sıkıldıkça yeniledim durdum sistemi tekrar tekrar. Ama Einstein ne demiş?? Aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuç beklemek ahmaklıktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 19 Mayıs 2010; 0:29:48 >

• V40 ta salladığım zaman sessize geçiyordu, V50 normal modda geçmiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bırakın bunları ya orjinal kullanım telefonu ışte.Yapamayıncada telefon kötü oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.