Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutisigi34

quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

NE GÜZEL SİLİNMİŞ İŞTE... HAFIZANIZ BOŞALMIŞ DAHA NE OLSUN??? NEDEN İLK SAYFAYI DİKKATLİCE OKUMA ZAHMETİNE GİRMİYORSUNUZ ACABA????? DA BURDAN BUNLARI YAZIYORSUNUZ TEKRAR?? KAÇ KERE DAHA AYNI ŞEYLERİ YAZMAK ZORUNDA KALICAZ ACABA???

O KADAR BASİT BİR MEVZU Kİ SORDUĞUNUZ CEVAP BİLE VERMEK İSTEMİYORUM KENDİ ADIMA!!!

Siz çok biliyorsunuz galiba, bilgilerinizi paylaşırsanız daha şık olacağı kanaatindeyim. Boş konuşmaktan iyidir. Saygılarımla,

Saygılarımla yazana kadar, saygılı olmayı, akıllı olmayı, araştırmayı ve kendi başının çaresine bakmayı öğrenmek gerek. Evet ben "çok biliyorum", kendi kendime yaparak öğrendim. Ondan sonrada şu başlıkta yardımcı olmadığım da kimse olmadı. Ama doğru tabi, siz kendi çapınızda okumayı bilmediğinizden bunlarıda görememişsinizdir... Bir çok konuda ben dahil olmak üzere bir kaç arkadaşın çabalarıyla geliştirilidi ve paylaşıldı.Eee artık bunu biliyorsunuzdur dicem ama aaa siz okuyanlardan değildiniz doğru...Bildiğim başka bir şeyde araştırmak..

Kusura bakmayın, sadece sorduğunuz sorularda şu 30 sayfa içinde onlarca var... artık aynı soruları soranlara cevap vermiyeceğim. Dolu konuşmayı da sizden öğrenecek değilim, siz öğrendiğiniz zaman birbirimize yardımcı olur ve paylaşırız. Ben bilgi saklayan bir insan değilim.

Saygılarımla yazıp, sizin gibi saygısıkta etmem...

Edit: Bu konuyu uzatmayıp başlığı okursanız, sorduklarınızın cevabını bulacaksınız. Bulamadığınız noktada yardımcı olmaya her daim hazırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 18 Mayıs 2010; 0:23:33 >

• arkadaşlar telefon kendine hergün 2 3 kez mutlaka reset atıyor sebebi ne bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybilal

arkadaşlar telefon kendine hergün 2 3 kez mutlaka reset atıyor sebebi ne bunun

Atmaması gerekir normal olarak yüklemede bir hata yapmadıysanız. Yüklemede hatanız yok ise, büyük ihtimalle kurduğunuz programlarla ilgili bir çakışma söz konusu ya da telefonu zorlama söz konusudur. Elektronik cihazların hepsinde reset sistemde şişme meydana geldiğinde olur. Yani bir noktada telefonun kaçmak için kullandığı kapı bu.

Programlarınızı kontrol edin, yüklemenizi baştan aşağıya kontrol edin. Hatalı yükleme veya uyumsuz programlardan sebep olabilir.
  • bak o olabilr biraz fazla uygulama ve oyun yükledim. teşekkürler
  • Telefon hafızası 10mb altına dahi düşse yavaşlama veya tıkanma olmuyor, buna garanti veririm çünkü program denerken ben tamamen doldurmuştum tel hafızasını. Siz uygulamalarınızı kontrol edin. Bu sorunu yapmaya başladığı ana geri döndürmeye çalışın derim. Olmadı baştan formatlarsınız...
  • Hackli değilde Nokia'nın v50 güncellemesini yapıp kullandıktan bir süre sonra telefonum kendi kendine kapanıp açılmaya başladı.Geçenlerde aynı şekilde kapandı açıldı fakat bu sefer ekran kilitlendi.Manuel olarak kendim kapatıp açıncada tüm mesajları silmiş telefon(üstelik hafıza kartında kayıtlıydı).

Kısacası Nokia 5800 v50 (Orjinal Nokia) Güncellemesinde telefonun açılıp kapanması ile ilgili problemi benden başka yaşayan arkadaşlar varmı?Yada ne yapmam gerek :/ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunby -- 18 Mayıs 2010; 1:57:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aveada

Hackli değilde Nokia'nın v50 güncellemesini yapıp kullandıktan bir süre sonra telefonum kendi kendine kapanıp açılmaya başladı.Geçenlerde aynı şekilde kapandı açıldı fakat bu sefer ekran kilitlendi.Manuel olarak kendim kapatıp açıncada tüm mesajları silmiş telefon(üstelik hafıza kartında kayıtlıydı).

Kısacası Nokia 5800 v50 (Orjinal Nokia) Güncellemesinde telefonun açılıp kapanması ile ilgili problemi benden başka yaşayan arkadaşlar varmı?Yada ne yapmam gerek :/ ?

Sistemine hard format at, h.kartını formatla herşeyini yeniden yükle. Yapabileceğin tek şey şu an bu. Hard format için yeşil+kırmızı+kamera basılıyken power'e nokia yazısı gelene kadar basılı tut. Sonra bırak.

Herşeyin silinir, telefon ilk haline döner. Yedek almayı unutma. Msj ve rehberini pc suite ile yedekle, en kolayı. Sonrasında herşeyi tek tek yükle, çakışmadığını bildiğin şeyler varsa birlikte yükleyebilirsin ama emin olmadığın uygulamaları tek tek yükleyerek dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

Orijinalden alıntı: aveada

Hackli değilde Nokia'nın v50 güncellemesini yapıp kullandıktan bir süre sonra telefonum kendi kendine kapanıp açılmaya başladı.Geçenlerde aynı şekilde kapandı açıldı fakat bu sefer ekran kilitlendi.Manuel olarak kendim kapatıp açıncada tüm mesajları silmiş telefon(üstelik hafıza kartında kayıtlıydı).

Sistemine hard format at, h.kartını formatla herşeyini yeniden yükle. Yapabileceğin tek şey şu an bu. Hard format için yeşil+kırmızı+kamera basılıyken power'e nokia yazısı gelene kadar basılı tut. Sonra bırak.

Herşeyin silinir, telefon ilk haline döner. Yedek almayı unutma. Msj ve rehberini pc suite ile yedekle, en kolayı. Sonrasında herşeyi tek tek yükle, çakışmadığını bildiğin şeyler varsa birlikte yükleyebilirsin ama emin olmadığın uygulamaları tek tek yükleyerek dene.

Teşekkür ederim,faydası olacak gibi

• RDS olayına geçici gibi bir çözüm buldum,artık radyo da kilitlenmiyor.rds geç gelsede çalışıyor.
  • Emeği geçenlerden Allah razı olsun
  • Benimde iki sorunum kaldı birincisi garmin ile ilgili .Rotayı göstermek üzereyken programdan cıkıyor.Bu problemle başka karşılaşan varmıdır.İkincisi ise xplore vs gibi gibi programları kullanmam için benden pyton yüklememi istiyor.İlk mesajda belirtilen birbirinden farklı pyton sürümlerini yüklememe rağmen programı çalıştıramadım.Bu iki sorunum dışında telefonumdan çok memnunun özelliklede telin açılış süresi çok iyi hale geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan78 -- 18 Mayıs 2010; 11:10:20 >
  • Telefondan bıkmıştım hala ilk günki v31 duruyor. Deneyelim bunu bakalım. İnş. bir aksilik olmaz. Emeği geçenlere teşekkürler, gerçekten çok uğraşmışlar.

ed1t: hotfile %80 de dondu kaldı, baştan yüklüyorum. 4 mbitlik internet var 40 ı zor buluyor ya. ne kadar dandik bir site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 18 Mayıs 2010; 11:54:11 >
  • değerli kardeşlerim Quick Office programını türkçe yapmanın biryolu varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

RDS olayına geçici gibi bir çözüm buldum,artık radyo da kilitlenmiyor.rds geç gelsede çalışıyor.

Nasıl oluyor bu , paylaşabilir misin ?
  • ya lanet olsun böyle upload sitesine. 40 dk daha bekledim %80 de yine takıldı kaldı. Bu dosyayı indirebileceğimiz başka site var mıdır ?

160mb lık firmware dosyasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 18 Mayıs 2010; 12:43:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gordeza

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

RDS olayına geçici gibi bir çözüm buldum,artık radyo da kilitlenmiyor.rds geç gelsede çalışıyor.

Nasıl oluyor bu , paylaşabilir misin ?

http://ul.to/fyc02z

bluetoothu açın
    rompatcher la bu patchi aktif edin
    radyoyu açın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

ya lanet olsun böyle upload sitesine. 40 dk daha bekledim %80 de yine takıldı kaldı. Bu dosyayı indirebileceğimiz başka site var mıdır ?

160mb lık firmware dosyasını

Hala indiremediysen birde prg vasıtası ile indirmeyi dene. Jdownloader fena değildir.
  • arkadaşlar hackli sistemden sonra benim GPS hiç çalışmadı ovidende googlemaps tanda sadece bekliyor arıyor duruyor nedendir acep
  • arkadaslar yogun ugraslardan sonra dün v50 hack versiyonu kurdum.ama..

mesaj gönderirken(avea) direk giden kutusuna atıyor ve bekliyor diyo.ordan gönderimi ertele - gönder diyince gönderiliyor diyor ve gidiyor hatlardan oldugunu sanmıyorum yardımcı olabilcek varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.