Şimdi Ara

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye| (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
73.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biroltr yazılım çok güzel olmuş kullanıyrum 2 gündür ama navigasyonda haritalar açılmıyor rota hesaplanamıyor bağlantı çok geç geliyor ama hatitalar açılmıyor kırmızı nokta hareket ediyor sadece sebebi nedir ne yapmamlazım şimdiden teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sduman

biroltr yazılım çok güzel olmuş kullanıyrum 2 gündür ama navigasyonda haritalar açılmıyor rota hesaplanamıyor bağlantı çok geç geliyor ama hatitalar açılmıyor kırmızı nokta hareket ediyor sadece sebebi nedir ne yapmamlazım şimdiden teşekkurler

Telefon yeni yazılım atıldığında yeniden Haritaları Wifi veya GPRS ile indirmen gerek öncelikle!

Haritaları indirmeden programı kullanırsan giri ekran açılacak ve sadece konumuna ait harita görüntüsünü azar azar indirecektir buda çok uzun sürecektir. geç bağlanmasına sebep vericektir. Altarnatif harita programı kullanmanı tavsiye ederim ben nokianın orjinal bu yazılımını sevmiyorum.

Ovi haritasını indirmek için
    -UYGULAMALARA gir
    -- UPDATE seç
    Bağlanılsınmı diye sorucak izin ver!

Yeni çıkmış olan telefona ait program ve güncellemeler listelenicek
    Şuanda kontrol ettim bende
    "Ovi haritalar- ücretsiz navigasyon özelliğiyle 3.3" (7988kb)

seninde listende bu ve buna benzer güncellemeler çıkacaktır bu alandan telefonuna kurulum yapabilirsin!

Güle güle kullan.

• broltr kardeş sağ olasın verdiğin bilgilere yalnız Ovi haritalar- ücretsiz navigasyon özelliğiyle 3.3 bunu güncelledim kullanmadan ama olmadı nasıl yaparı silinebilirmi tekrar ovi kurabilirmiyiz bazen geliyor ama gps sinyali geliror fakat rota hesaplanamıyor diyo son ra harita kayboluyor
  • biroltr birde fring yükledim her telefunu yeniden başlattığım da otomatik açılıyor içeriden ayarlardan hepsini dısipled ettim olmuyor
  • quote:

broltr kardeş sağ olasın verdiğin bilgilere yalnız Ovi haritalar- ücretsiz navigasyon özelliğiyle 3.3 bunu güncelledim kullanmadan ama olmadı nasıl yaparı silinebilirmi tekrar ovi kurabilirmiyiz bazen geliyor ama gps sinyali geliror fakat rota hesaplanamıyor diyo son ra harita kayboluyor

Sorununun ne olduğunu tam olarak anlıyamadım
    ama indirdiğin Ovi haritayı silebilirsin
    MENÜ
    -TELEFON AYARLARI
    -- UYG YÖNETİCİ
    ---YÜKLÜ UYGULMLR
    Burda Listede Ovi Haritayı tıkla SEÖENEKLERDEN kaldır!

quote:

biroltr birde fring yükledim her telefunu yeniden başlattığım da otomatik açılıyor içeriden ayarlardan hepsini dısipled ettim olmuyor

Fringe bende kullanıyorum sorunsuzca çalışıyor
    telefon hafızasındamı fring yoksa hafıza kartında mı
    Ovi haritayı sildiğin gibi aynı alandan yüklü uygulamalar kısmından onuda sil hafıza kartına yeniden kurmayı denermisin...

• birol tr fring i hafıza kartına yüklücem tel h mı nokia maps sildim yeniden yüklücem
  • Bende bir şey rica edebilirmiyim Tamamen sorunsuz en son halini tüm yamalarıyla falan bi dosya altında toplasanız ve upload etseniz nasıl olur tek seferde indiririz Haftasonu silver-black 5800 alıyorum ve kurmak için sabırsızlanıyorum Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visam Lord

Bende bir şey rica edebilirmiyim Tamamen sorunsuz en son halini tüm yamalarıyla falan bi dosya altında toplasanız ve upload etseniz nasıl olur tek seferde indiririz Haftasonu silver-black 5800 alıyorum ve kurmak için sabırsızlanıyorum Teşekkürler

Parça parça vermesinin sebebi şu.

Bir dosyayı güncellediğinde sadece onu yüklemesi yetiyor. Ama paket yaparsa en ufak güncellemede bile onlarca MB lık dosyayı tekrar upload etmesi gerekecek.

• bunuda yükledim bakalım bu şimdilik daha stabil geldi bana birde açılış ve kapanıştaki nokia yazısı yerine gelen yazı güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visam Lord

Bende bir şey rica edebilirmiyim Tamamen sorunsuz en son halini tüm yamalarıyla falan bi dosya altında toplasanız ve upload etseniz nasıl olur tek seferde indiririz Haftasonu silver-black 5800 alıyorum ve kurmak için sabırsızlanıyorum Teşekkürler

Tek dosya yapması kolayda değişiklik yapıldığında tekrardan o dosyayı upload etmek zorlaşıyor. Şuanki son halini paket yapıp gece upload edeyim
    Altarnatif linklerde eklicem. Yazılımın son formatlama sonrası hack olabilmesi kısmı ile uğraştığımdan linklere bakamadım fazla üstüne düşmedim. Artık Yazılım bitti tam anlamıyla sorunsuz o yüzden şimdi konuda düzeltmeler altarnatif linkler oluşturulabilir...

Telefonun hayırlı olsun kaça alıyon yada aldın?

Tavsiye ilk adlığında hemen bu yazılımı kurma!
    Biraz dene telefonu hem zorlan bişeler yükle ama sertifika hatası yaşa, telefon ağır işlesin, radyo çekmesin, GPS sinyal bulmasın GPS girince kontorun gittin faturan kabarsın, gece foto çekiminde görüntü umduğundan kötü olsun falan filen azcık deli ol bizde deli ola ola bu hale geldik yeni yazılım yazıyoruz bak Bu bahsettiğim sorunları yaşayıp bunu kurarsan daha bir zevkli hale gelicek telefonun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 26 Mart 2010; 3:16:22 >

• Şu dosyaları Allah rızası için başka bir siteye yükleyebilir misiniz? Hotfile delirtiyor adamı, 8mb bağlantıda 25kb ortalama ile çekiyorum dosyaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoraZ

Şu dosyaları Allah rızası için başka bir siteye yükleyebilir misiniz? Hotfile delirtiyor adamı, 8mb bağlantıda 25kb ortalama ile çekiyorum dosyaları.

Owww ne bu şiddet bu celalll
    Panik yok
    Altarnatifleri upload ediyorum eklicem konuya merak etme!
  • eline sağlık uzun uzun güzelce anlatmışsın, garantı kapsamı dışına cıkmayacagını bılsem anında yapıcam ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcux

eline sağlık uzun uzun güzelce anlatmışsın, garantı kapsamı dışına cıkmayacagını bılsem anında yapıcam ama...

Ganti kapsamına çıkacak bir işlem yok emin olabilirsin.
    Yazılımı göçertsen virüs bulaştırsan kitlesen bile yine gelir burdan yüklersin yazılımsal problemler için telefonu Garantiye vermene gerek yok. Servisin yapacağı yazılım yüklemesinin aynısını anlattım sadece onlar düz orjinal yazılım kuracak. ayrıca bu yazılımı kurmuş olsan bile hackli sistem kurmayıp direk orjinal yazılımı sende güvenle yine kurabilirsin. Bu konuda yazılım atmayı öğrendikten sonra yazılım sorunları için ihtiyacın yok garantiye!
    Sadece donanımsal bir arıza çıkarırsan garantiye ihtiyaç duyacaksındır ancak telefonun hackli olduğu için donanımsal arıza çıkarabilmen yüksek bir olasılık buda aklında olsun.
    Sertifikasız güvenirliği az olan programları dikkatle kurman gerek FLASH belleğine zarar verebilecek yazılımlardan kaçınmalısın.
    Peki hangi programlar telefonun güvenirliğini düşürür dersen uygulama,oyun,ofis,media,navigasyon programlarının dışında kalan sistem için yapılmış olan programların bir çoğu telefona zarar verebilir örnek:Task, RAM ve ram arttırıcı programlar, Sistem temizleme programları,AntiVirüs programları gibi sisteme müdale eden programlar telefonda kalıcı sorun çıkarabilir! Bu kullanıcaya bağlır olaydır!
    Hack (Sertifika koruması kalkmış sistem) Size özgürce program yüklemenizi sağlar bunların yanında zararlı olabilecek progrmlarıda yüklemnize sebebiyet verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 25 Mart 2010; 15:57:03 >

• Çok yararlı bir başlık ve çok iyi bir anlatım.Teşekkürler
  • teşekkürler dostum harbiden 10 numara yazılım dün yüklemiştim bugün tekrar son versiyonunu yükledim nokia daha iyisini yapana kadar sanırsam en iyisi bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: WoraZ

Şu dosyaları Allah rızası için başka bir siteye yükleyebilir misiniz? Hotfile delirtiyor adamı, 8mb bağlantıda 25kb ortalama ile çekiyorum dosyaları.

Owww ne bu şiddet bu celalll
    Panik yok
    Altarnatifleri upload ediyorum eklicem konuya merak etme!

Estağfurullah hocam, takdir ediyorum tüm emeklerinizi. Sıkıntım Hotfile'dan, ~160mb'lik dosyayı 3 kez indirmeyi denedim hepsinde yarıda kaldı.
    Alternatif bağlantıları bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex0L0ViCe

teşekkürler dostum harbiden 10 numara yazılım dün yüklemiştim bugün tekrar son versiyonunu yükledim nokia daha iyisini yapana kadar sanırsam en iyisi bu :)

yenisine ihtiyaç yok gibi bu haliyele süper oldu. Güle güle kullan format at yeniden program yükle ama artık bu yazılımı yeniden yüklemene gerek yok Format atınca yeniden yüklenmiş gibi oluyor ne güzel oldu bu son hali

v40 yüklemesinde genel bir sorun olan Şu Radyo dinlerken RDS Bilgisi Sorununa bir çözüm açıklıyacak sitesindeki o çözümü bekliyorum. Yazılım içindeki radyo programı ve radyo kodları lisanlı olduğu için değiştirilemiyor kendisi bir ek güncelleme yayınlamazsa sanırım RDS olmuyacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 26 Mart 2010; 3:13:09 >

• ben son değişiklikler yapılmadan önce yazılımı yüklemiştim . Şimdi patch indirdim onu nasıl kuruyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genmex

ben son değişiklikler yapılmadan önce yazılımı yüklemiştim . Şimdi patch indirdim onu nasıl kuruyoruz ?

Patch derken indirdiğini dosyanın tam adını verirseniz ona göre cvp vereyim anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.