Şimdi Ara

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye| (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
73.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aycan.

arkadaşlar bu şarj problemini benden başka yaşayan var mı? 2-3 doldur boşalttan sonar düzelecek bişey mi yoksa hep böyle kalır mı.telefonu her yeniden başlattığımda 1-2 çizgi gidiyor.
    eğer düzelmez diyorsanız orjinale dönücem cevap bekliyorum :)

Telefonun dengelenmesini beklemiyorsun
    Yinede telefonu hatalı bir kullanım yapıyorsun onun hakkında bilgi vereyim...

Telefon kapatılırken aynen windowstaki gibi tüm arka planda çalışan işlemleri kapatıyor temizleniyor baz istasyonuna hattın kapatıldığına dair Sinyal yolluyor (Bu sinyal çok güçlüdür Radyo veya typelerin höbörlörleri etkilenir dıdıdıt dıt dıt die ses paraziti yaptırır o şekilde bunu anlıyabilirsinde) Kısaca telefon kapatılmak için kendini hazırlıyor. Telefon Açılırkende tüm kontrolleri yapıp ekran ışı (pixer kontrolü ekran parlak açılır dikkat edersen) RAM temizleniyor GPS Bluetooth ve Şebe anteni sinyalleri kontrol ediliyor Baz istasyonuna yine sinyal yolluyor işte bu işlemler sırasında aşırı tüketime geçiyor pil. Bu v40 versiyonuna eklenen sistem güvenliğindeki dosyalar ile alakılı eski versiyonlarına göre baya bir ekleme yapılmış o dosyalara fakat ben o dosyaları bu yazılımda hiç dokunmadım değiştirmedim orjinal v40 yüklesende bu böyle olucak.

ÖNERİM:
    Telefonu çok sık kapatıp açma! Yinede Telefonu gün içinde kapatman gereken zamanlar oluyorsa HATSIZ tercihi kullanmanı öneririm pil tüketimindeki aşırı yük ortadan kalkıcaktır! Bekleme süresindeki pil safiyatı bu telefonun çok düşük. Ben gece bile kapatmıyorum. HATSIZ tercihi kullanmaya alıştırmalısın kendini!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 23 Mart 2010; 21:15:12 >

• normalde kapatmıyorum hiç ama bazen kitleniyor telefon özellikle müzik player açıkken o yüzden mecbur kalıyorum=) onun dışında ben de kapatmıyorum telefonu pek. neyse bekleyelim dengelensin telefonumuz =) sağol yardımların için
  • uppppp
    quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

Bugun elimdeyken titredi baktım ekranda paket veri aktarımı gibi bişiy yazıodu sonra gitti??

quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Bunu yükledikden sonra telefonu durduk yere titreyen var mı bende böle bişi oluyo ara ara titriyor ama görünürde bişi yok????

Bahsettiğiniz titreme dokunmatik ekran titreşim özelliği olabilir.
    Tercihlerden kullandığınız tercih ayarının dokunmatik tiremesini kapatınız ve bir süre böyle kullanıp gözlemleme yapın!

Ekrana hiç dokunmadığınızda titriyorsa telefona yazılım atılırken bir sorun yaşamışsınız demektir.
    En kısa sürede başka sorunlar çıkmaması için baştan kurulum yapın.Aynı sorun tekrardan yaparsa bilgilendirin burdan mesaj yazarak...

Yazılımı yeniden kurduğunuzda
    Tekrardan yaparsa telefonunuzu o şekilde teknik servise götürün bu yazılımsal değil donanımsal bir sorun içinde v40 kurulu olması garantide sorun yaşamanıza neden olmuyacaktır merak etmeyin, garanti kapsamında ilgili sorun giderilecektir.

• quote:

uppppp
    quote:

Bugun elimdeyken titredi baktım ekranda paket veri aktarımı gibi bişiy yazıodu sonra gitti??

quote:

quote:

Bunu yükledikden sonra telefonu durduk yere titreyen var mı bende böle bişi oluyo ara ara titriyor ama görünürde bişi yok????

Bahsettiğiniz titreme dokunmatik ekran titreşim özelliği olabilir.
    Tercihlerden kullandığınız tercih ayarının dokunmatik tiremesini kapatınız ve bir süre böyle kullanıp gözlemleme yapın!

Ekrana hiç dokunmadığınızda titriyorsa telefona yazılım atılırken bir sorun yaşamışsınız demektir.
    En kısa sürede başka sorunlar çıkmaması için baştan kurulum yapın.Aynı sorun tekrardan yaparsa bilgilendirin burdan mesaj yazarak...

Yazılımı yeniden kurduğunuzda
    Tekrardan yaparsa telefonunuzu o şekilde teknik servise götürün bu yazılımsal değil donanımsal bir sorun içinde v40 kurulu olması garantide sorun yaşamanıza neden olmuyacaktır merak etmeyin, garanti kapsamında ilgili sorun giderilecektir.

Bu sorununuz devam ediyorsa FORMAT atın ve bakın yapıyormu hala. Devam ediosa sorun servise gönderin telefonunuzu. yazılımsal değil donanımsal bir problem var telefonda!

• Hocam gps canavar olmus eline saglik 7 aydir ilk defa sebeke yardimi almadan 10 saniyede evin icinde gps ile yerimi buldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun1907

Hocam gps canavar olmus eline saglik 7 aydir ilk defa sebeke yardimi almadan 10 saniyede evin icinde gps ile yerimi buldu

Benim Zemin katta bile GPS çekiyor.
    Aynı telefondan arkdşımda var inanmıyordu olmaz diyordu imkansız diyordu
    Görünce sinyal kuvvetini hemen kıvırdı abi sat bana bu cihazı çok lazım bana takas yapalım üstüne ne istiyon cihazın demeye başladı.
    Neyse onada bu yazılımı kurdum dua ediyor saolsun.

Sende Farkı anladıysan sevindim Eski versiyonlardaki hantallıktan kurtuldu cihazın. Telefonun bir rahatlama yaşadığını Kullandıkça anlaycaksın...

• quote:

normalde kapatmıyorum hiç ama bazen kitleniyor telefon özellikle müzik player açıkken o yüzden mecbur kalıyorum=) onun dışında ben de kapatmıyorum telefonu pek. neyse bekleyelim dengelensin telefonumuz =) sağol yardımların için

Kendini kapatması ilginç. Kapatmasına yol açan program uyumsuz çalışıyor demek. altarnatif müzik çalar kullan telefonun zarar görmesin sürekli kapanması iyi değil.
  • quote:

quote:

normalde kapatmıyorum hiç ama bazen kitleniyor telefon özellikle müzik player açıkken o yüzden mecbur kalıyorum=) onun dışında ben de kapatmıyorum telefonu pek. neyse bekleyelim dengelensin telefonumuz =) sağol yardımların için

Kendini kapatması ilginç. Kapatmasına yol açan program uyumsuz çalışıyor demek. altarnatif müzik çalar kullan telefonun zarar görmesin sürekli kapanması iyi değil.

kapatmıyor takılıyor kalıyor ekran simsiyah =) mecburen kapatıp açmak zorunda kalıyorum ben de. bakalım devam ederse yükleyeceğim başka bir program. onun dışında firmware in en sevdiğim özelliği ram kullanımı çok az eskiden opera açınca direk hafıza dolu uygulama kapatın derdi şimdi müzik dinlerken bile açıyorum operayı bana mısın demiyor

• quote:

quote:

quote:

kapatmıyor takılıyor kalıyor ekran simsiyah =) mecburen kapatıp açmak zorunda kalıyorum ben de. bakalım devam ederse yükleyeceğim başka bir program. onun dışında firmware in en sevdiğim özelliği ram kullanımı çok az eskiden opera açınca direk hafıza dolu uygulama kapatın derdi şimdi müzik dinlerken bile açıyorum operayı bana mısın demiyor

Siyah ekran aldığın müzik çalar programının adını verirmisin? Birde ben bakayım...

• Son düzeltme ile Formatta atabilirsiniz! Telefonunuz Yeni bir Firmware kurana kadar HACKLi Kalıcak!

Son yazılımın Videosu!
    http : / / w ww.izlesene.com/video/sprite-nokia-v4005-hacked-sorunsuzca-format-atilabilir/1911951

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 24 Mart 2010; 3:34:12 >
  • Kardeş ellerine sağlık. Çok güzel bir CFW ortaya çıkarmışsın. Daha önce hep yabancı forumlardaki firmware'leri yüklemiştim. Ama hiçbiri ne Türkçe'ydi ne de seninki kadar kapsamlı. Şimdi senin firmware'i kurdum ve kurulum sırasında ve sonrasında bir problemle karşılaşmadım. Telefon çok seri çalışıyor. Ancak KS bana göre çok hantal olmuş. Radyo dinlerken diğer antenlerin de kullanılması çok hoş bir gelişme. Peki kulaklık olmadan da diğer antenleri kullanarak radyo dinleme için bir şey yapılamaz mı?
  • OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5.rar dosyasını 2 kez indirdim ancak RAR dosyası bozuk hatasını alıyorum.
  • quote:

Son düzeltme ile Formatta atabilirsiniz! Telefonunuz Yeni bir Firmware kurana kadar HACKLi Kalıcak!

Son yazılımın Videosu!
    http : / / w ww.izlesene.com/video/sprite-nokia-v4005-hacked-sorunsuzca-format-atilabilir/1911951

bu firmware de ne fark var? Siyah ekran aldıgım telefonun kendi çaları ama mobbler de açıktı. Dediğiniz gibi c ye kurdum mobbleri istem hatası vermio ama bazen böyle takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: versamaxx

Kardeş ellerine sağlık. Çok güzel bir CFW ortaya çıkarmışsın. Daha önce hep yabancı forumlardaki firmware'leri yüklemiştim. Ama hiçbiri ne Türkçe'ydi ne de seninki kadar kapsamlı. Şimdi senin firmware'i kurdum ve kurulum sırasında ve sonrasında bir problemle karşılaşmadım. Telefon çok seri çalışıyor. Ancak KS bana göre çok hantal olmuş. Radyo dinlerken diğer antenlerin de kullanılması çok hoş bir gelişme. Peki kulaklık olmadan da diğer antenleri kullanarak radyo dinleme için bir şey yapılamaz mı?

Güle güle kullan!

KS derken kinetic Scrool sanırım demek istedin. Orjinal Kietic Scrool ayarları üzerinde çok hafif oynanmış hali. Daha doğrusu menülerde farklı listelerde farklı rehperde farklı hassasiyette ayarlı sabit bir hassasiyeti yok. Hantal olduğunu düşünebilirsin bu göreceli bir kavram ama diğer yabancı sitelerdende firmware indirmiştim diyorsun ordaki yapılan yazılımların kinetic scrool ayarlarından daha iyi olduğuna emin ol çünkü sabit tek ayar değil her menü ve liste için ayrı ayar yaptım.
    Radyo anteni yani kulaklık yetersiz kalıyordu telefon üzerindeki WLAN/Bluetooth anteni ile güçlendirildi. Kulaklık takmadanda radyo açılabilir hale gelebilir ancak bu nokianın önemli kök dosyalarına erişim gerekteriyor bu işlem telefonu garanti kapsamı dışına çıkarır. mesela RDS bilgisi v40 da genel bir sorun buda nokianın kök dosyalarında yeni yazılımı yazarken o dosyalara dokunulmaması gerek malesef telefonun güvenliği açısından bu düzenlemeler yapılamıyor.

quote:

bu yeni eklemediğin firmware de ne fark var? Siyah ekran aldıgım telefonun kendi çaları ama mobbler de açıktı. Dediğiniz gibi c ye kurdum mobbleri istem hatası vermio ama bazen böyle takılıyor

Yeni ekleyeceğim Firmware sadece Hack düzenlemesi yaptım.Rompack ile ilgili bu değişiklik. Telefonun içine çok farklı bir rompack yazdım artık format sonrası silinmiyecek özgürce format atabilirsiniz telefona.Ve rompack okuduğu yamalar için okuma belleğini E:(hafıza kartı) olucak şekilde değiştirdim. Dışardan teşefona istediğiniz Paches (yamaları) ekliyebilirsiniz!

Telefonun kendi müzik çaları açıkken siyah ekran alman arkada 2nci bir müzik programının çalışmasıdır.
    Ağzında tıka basa doluyken biri dışardan zorlsa sana ekmek vermeye kalkarsa Tıknır boğulursun Telefona işkence etme düzgün kullan Bu yanlış bir kullanım

• Aga eline sağlık firmware çok güzel özellikleri ve hızı olsun çok iyi ancak son açıp kapamamda telefon hiç açılmadı 3 kez denedim anca açıldı bide şu telefonla hangi yazılımı kullanırsam kullanayım gps e bağlanamadım sakaryadan bi problemmi var acaba telefonda diye merak etmeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -REMANIA-

Aga eline sağlık firmware çok güzel özellikleri ve hızı olsun çok iyi ancak son açıp kapamamda telefon hiç açılmadı 3 kez denedim anca açıldı bide şu telefonla hangi yazılımı kullanırsam kullanayım gps e bağlanamadım sakaryadan bi problemmi var acaba telefonda diye merak etmeye başladım

Kapatınca açılmama sorununa neden olabilecek çok faktör var. En son yüklediğin programların telefona etkisi olmuş olabilir ( Telefonunuz şuanda HACKLi Sertifikasız program[Güvensiz yazılımlar] yüklenebildiğinden uyumsuz programların telefon üzerindeki etkilerinden dolayı olabilir bu durumlar),
    USB kablosu takılıyken telefonu açmaya çalışıyorsan yine aynı şekilde telefon açılmıyabilir.
    Son kapatma esnasında yine yüklediğin programlardan dolayı hafıza kartındaki yığın bellek kitlenmiş olabilir açılışta NOKIA yazınsında telefonun takılı kalmasına ve donmasına sebep verir. Hafıza kartını çıkarıp açmayı deneyebilrisin.

GPS ile ilgili bir sıkıntı yok bulduğunda bölgede uygu sinyali elbet vardır. Telefon içindeki TÜMLEŞİK GPS açık olduğundan emin ol ayarlarını kontrol et. yüklediğin GPS yazılımlarının telefona uyumlu mu? uyumlu GPS programları kullanmaya dikkat et!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 24 Mart 2010; 15:46:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: versamaxx

Kardeş ellerine sağlık. Çok güzel bir CFW ortaya çıkarmışsın. Daha önce hep yabancı forumlardaki firmware'leri yüklemiştim. Ama hiçbiri ne Türkçe'ydi ne de seninki kadar kapsamlı. Şimdi senin firmware'i kurdum ve kurulum sırasında ve sonrasında bir problemle karşılaşmadım. Telefon çok seri çalışıyor. Ancak KS bana göre çok hantal olmuş. Radyo dinlerken diğer antenlerin de kullanılması çok hoş bir gelişme. Peki kulaklık olmadan da diğer antenleri kullanarak radyo dinleme için bir şey yapılamaz mı?

Güle güle kullan!

KS derken kinetic Scrool sanırım demek istedin. Orjinal Kietic Scrool ayarları üzerinde çok hafif oynanmış hali. Daha doğrusu menülerde farklı listelerde farklı rehperde farklı hassasiyette ayarlı sabit bir hassasiyeti yok. Hantal olduğunu düşünebilirsin bu göreceli bir kavram ama diğer yabancı sitelerdende firmware indirmiştim diyorsun ordaki yapılan yazılımların kinetic scrool ayarlarından daha iyi olduğuna emin ol çünkü sabit tek ayar değil her menü ve liste için ayrı ayar yaptım.
    Radyo anteni yani kulaklık yetersiz kalıyordu telefon üzerindeki WLAN/Bluetooth anteni ile güçlendirildi. Kulaklık takmadanda radyo açılabilir hale gelebilir ancak bu nokianın önemli kök dosyalarına erişim gerekteriyor bu işlem telefonu garanti kapsamı dışına çıkarır. mesela RDS bilgisi v40 da genel bir sorun buda nokianın kök dosyalarında yeni yazılımı yazarken o dosyalara dokunulmaması gerek malesef telefonun güvenliği açısından bu düzenlemeler yapılamıyor.

quote:

bu yeni eklemediğin firmware de ne fark var? Siyah ekran aldıgım telefonun kendi çaları ama mobbler de açıktı. Dediğiniz gibi c ye kurdum mobbleri istem hatası vermio ama bazen böyle takılıyor

Yeni ekleyeceğim Firmware sadece Hack düzenlemesi yaptım.Rompack ile ilgili bu değişiklik. Telefonun içine çok farklı bir rompack yazdım artık format sonrası silinmiyecek özgürce format atabilirsiniz telefona.Ve rompack okuduğu yamalar için okuma belleğini E:(hafıza kartı) olucak şekilde değiştirdim. Dışardan teşefona istediğiniz Paches (yamaları) ekliyebilirsiniz!

Telefonun kendi müzik çaları açıkken siyah ekran alman arkada 2nci bir müzik programının çalışmasıdır.
    Ağzında tıka basa doluyken biri dışardan zorlsa sana ekmek vermeye kalkarsa Tıknır boğulursun Telefona işkence etme düzgün kullan Bu yanlış bir kullanım

arkadaşım zaten düzgün kullanıyorum handy taskbar yüklü sadece müzik calar ve mobbler açıkken oluyor.. Ki benim kullanmamla ilgisi yok firmware ile ilgili çünkü aylardır böyle kullanıyorum:) sanmıyorum ikisini aynı anda açmayla ilgili bir sorun oldugunu çünkü mobbler zaten müzik çalar açıkken kullanmak için yapılmıs bi program ;) (radyo özelliğinin dışında) neyse zaten olmuyor artık dün 3-4 kez oldu sadece. Tek sorun şarj olayı kaldı

• quote:

arkadaşım zaten düzgün kullanıyorum handy taskbar yüklü sadece müzik calar ve mobbler açıkken oluyor.. Ki benim kullanmamla ilgisi yok firmware ile ilgili çünkü aylardır böyle kullanıyorum:) sanmıyorum ikisini aynı anda açmayla ilgili bir sorun oldugunu çünkü mobbler zaten müzik çalar açıkken kullanmak için yapılmıs bi program ;) (radyo özelliğinin dışında) neyse zaten olmuyor artık dün 3-4 kez oldu sadece. Tek sorun şarj olayı kaldı

mobbler kullanmıyordum dün yükledim deniyorum şimdilik bende bir sıkıntı yaratmıyor zaten dediğin gibi bir siyah ekranla karşılaşmadım.

Hem Bilgi vereyim firmwarede müzik çalarla ilgili bir ayar yapmamıştım çünkü değiştirilemiyen kök dosyada bu program. Bu Firmware konuda geçen ayarlamalar dışında birde Telefona yüklü rompack kurulu gelmesi sağlanıyor.
    Olsa olsa sorunun birde hack ile alakalı olabilir. Rompackleri kapatıp denemekte fayda var.

BUNLARA DİKKAT EDİNİZ!
    Sizin Dışardan yüklediğin herşey şuanda telefon hackli olduğu için özellikle sertifikasız bir yazılımsa ana sistem dosyalarına etki edebilir dikkat edin!
    (c:\sys c:\system c:\resource c:\private) içerisinde ufak değişikliler telefonda düzensizlik yaratacaktır.
    Hackli telefon sertifika korumalı telefonlardan daha güvensizdir.Program kurarken Daha dikkatli olunmalıdır!
    Handy taskbar ben kullanmıyorum o yazılım sertifikasız bir yazılımdır avantajları olsada sistem dosyalarına müdahe etmesinden dolayı ve sürekli açık kalıp hızlı şarj tüketimi yarattığından tavsiye etmiyorum. Programın arka alanda neler çalıştırıp neleri kontrol etiğini bilmiyorum kendi çalıştırıdığı EXE leri göstermiyor sadece sizin açtığınız ve açık bıraktığınız işlemleri gösteryor.

• yazılanları tek tek yaptım ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım ... telefonum şu an gayet güzel çalışıyor eline sağlık.. tşk ederim benim için ilginç bir deneyim oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: _ToxiCity_

yazılanları tek tek yaptım ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım ... telefonum şu an gayet güzel çalışıyor eline sağlık.. tşk ederim benim için ilginç bir deneyim oldu...

Ahhh yetişemedin son değiştirdiğim yazılımı beğenirsen oku yazıları istersen onu yükle! hazır yol yakınken bişe kurmadıysan!

Sizin kurduğunuz yazılımda bir sıkıntı yok Sadece yazılıma format atılınca hack özelliğini kaybetmekte!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 24 Mart 2010; 22:42:23 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.