Şimdi Ara

5800 Xm Suya Düştü ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün okulun bi eğlencesi vardı (hiç eglenmedim ama neyse) beni cebimde 5800la suya ittiler. Kılıfı vardı üzerinde sudan çıktığımda çalışıyodu ama hemen kapattım parçalarına ayırdım. Size olan sorum şu içi bi zarar görmüş müdür nerden anlayabilirim ? Teşekkürler :))

• iyice kurusun çalışıyorsa zarar görmemiştir
  • hiç çalıştırmadan ve pili takmadan pirinçin içine koy 2 gün
  • Kuruyana kadar pili takma, bekle. Dediği gibi arkadaşın pirince koyabilirsin ki kurusun. Hatta telefonu sallayarak içinde kalan suları da çıkartmıştım ben bir keresinde. Görünen yerlerini peçeteyle kurula, sonra arkadaşın dediğini yap. İki gün sonra pili taktığında çalışıyorsa sevinebilirsin. Yoksa servise gitmek zorunda kalacak, uzun ve zorlu bir yolculuk seni bekleyecek.
  • bence cebinde ve kılıfı olduğu için hiç bişey olmamıştır, haa çok endişeliysen 1-2 gün içinde elinden çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina
    bence cebinde ve kılıfı olduğu için hiç bişey olmamıştır, haa çok endişeliysen 1-2 gün içinde elinden çıkar

satacaksa telefoncuya satsın.alıcıya satma yazık dolandırma milleti ahlarını alırsın hiçbir işin rast gitmez. Ama telefoncular zaten dolandırıcı olduğundan problem olmaz :D
  • telefon suya düşerse kurutmadan tamirciye götürmeni tavsiye ederim.kurudugu zaman içindeki parçalar oksitlenir ve arızalar meydana gelmeye başlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 su kaçtı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecmiş olsun , telefon çalışsada artık ondan hayır bekleme
  • Eğer yapabileceksen yapman gereken 1 kaç şey anlatacam.

Öncelikle pirinç bir damla bile suyu affetmez emer. O yüzden telefonu parçala pirinç kutusunun içine koy bir süre orda dursun. O sırada sen sayacağım malzemeleri hazırla;

-1 adet diş fırçası
    -1adet normal fırça
    -10-15 tane kulak temizleyici
    -1 adet bez
    -1 şişe tiner
    -1 adet pamuk

Telefon kuruduğu zaman telefonun ön paneli söküyorsunuz. Tırnağınızla yada benzer bir şeyler. Telefonun sistem kartı göründüğü zaman(yeşil bölüm). Pamuğa biraz tiner döküyorsunuz üstten üstten siliyorsunuz. Bunu yapmamızın nedeni ilerde oksitlenme olmasını engellemek. Daha sonra diş fırçasına biraz tiner dök. Hafif hafif fırçala. Heryeri tinerle fırçaladıktan sonra ıslak gördüğün yerleri kulak temizleyici veya pamukla kurut. Daha sonra telefonu toplamadan tekrar pirinç içinde beklet daha sonra birleştir. İşlem tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Eğer yapabileceksen yapman gereken 1 kaç şey anlatacam.

Öncelikle pirinç bir damla bile suyu affetmez emer. O yüzden telefonu parçala pirinç kutusunun içine koy bir süre orda dursun. O sırada sen sayacağım malzemeleri hazırla;

-1 adet diş fırçası
    -1adet normal fırça
    -10-15 tane kulak temizleyici
    -1 adet bez
    -1 şişe tiner
    -1 adet pamuk

Telefon kuruduğu zaman telefonun ön paneli söküyorsunuz. Tırnağınızla yada benzer bir şeyler. Telefonun sistem kartı göründüğü zaman(yeşil bölüm). Pamuğa biraz tiner döküyorsunuz üstten üstten siliyorsunuz. Bunu yapmamızın nedeni ilerde oksitlenme olmasını engellemek. Daha sonra diş fırçasına biraz tiner dök. Hafif hafif fırçala. Heryeri tinerle fırçaladıktan sonra ıslak gördüğün yerleri kulak temizleyici veya pamukla kurut. Daha sonra telefonu toplamadan tekrar pirinç içinde beklet daha sonra birleştir. İşlem tamamdır.

güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık tiner olayını arkadaşın mutlaka yapması gerekir aksi takdirde 2 gün sonra telefonu açıcak ve herşey güzel gidecek, lakin 2-3 ay sonra küt diye kapanana kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Haziran 2011; 21:48:22 >

• Tiner dedinizde aklıma geldi. Geçenlerde benim bilgisayar kasasının içini bi açtım. Ne göreyim, tüm donanımlara yağ/mazot karışımı birşey yapışmış. Hemde en hassas oldukları yerlere. Bütün bileşenleri söktüm. Aldım elime boya fırçası ve tineri bir güzel tinerle yıkadım. Eskisinden bile temiz oldu. Fakat bileşenlerin üzerine kağıt ile yapıştırılmış yazıların tümü silindi. Bu da sorun değil zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.