Şimdi Ara

5800 XM Facebook Video İçeri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Baya uzun süredir araştırıyorum telefon için facebooktaki videoları izlemek adına bir ton program browser vs... En son skyfire adlı program vardı ve TR desteğini kaldırdığından beri birçok kişi bundanda yararlanamaz oldu. Ben Şahsen kullanmadım daha doğrusu kullanamadım. Bugün keşfettiğim bi browser dan bahsetmek istiyorum.
    Digia@Web adlı browser Finlandiyalı yazılım geliştiricisi Digia tarafından çıkarılmıştır. Ücretsiz bi programdır. ve 5th edition symbian telefonlarda çalışmaktadır. Aşağıda linki vereceğim. Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ben yeni buldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Kendim teledonuma yükledim ve sorunsuzca kullandım. Yani test ettim içiniz rahat olsun :) Yükledikten sonra telefonunuzu bir kere açıp kapamanızı tavsiye ediyorum. Daha sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Umarım herkesin derdine deva olur...

Bi yazım hatası varsa affola :)

İşte Link:http://www.****.com/C2256FEF0043E9C1/0/405001847

* olan yerlere "digia" yazmanız yeterlidir.

Saygılarımla....

• Başka flash video oynatan sitelerde nasıl başarılımı? youtube vs?

Orijinalden alıntı: GreedyZ
    Açıkcası inanın facebooktan başka bir site denemedim. Sadece facebook için arıyordum bende. Dener denemez herkesle paylaşmak istedim yükleyen deneyen olursa yazmalarını rica ediyorum. :)

Eyvallah ilk fırsatta denerim paylaşım için teşekkürler.
    İlk mesajda hedef 12 yapmışsın

Ne demek ne demek :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu :) ilk mesaj bu konuya kısmetmiş demek :)

İlk mesajında öyle abuk mesajlar atanlar varki senin gibi mesaj atan görünce gözlerim yaşardı.

Şaka bi yana o kadar çok burda facebook videosu soruyorlar ki hatta bu mesajıda belki 500 kişi baka ama teşekküre gelince bi kişi yazmaz.

Sözüm meclisten dışarı

Çok aradım bu site dışındada baktım ama inan yardımcı olabilicek şeylerden çok genelde dediğin gibi forumlarda konu kaymaya başlıyor ve tartışmalara kadar uzuyor neyseki yinede en yararlı site burası en azından benim için. O yüzden burada yayınlamak istedim buradaki arkadaşlara yardımcı olmak istedim.

Merhaba arkadaşlar.

Baya uzun süredir araştırıyorum telefon için facebooktaki videoları izlemek adına bir ton program browser vs... En son skyfire adlı program vardı ve TR desteğini kaldırdığından beri birçok kişi bundanda yararlanamaz oldu. Ben Şahsen kullanmadım daha doğrusu kullanamadım. Bugün keşfettiğim bi browser dan bahsetmek istiyorum.
    Digia@Web adlı browser Finlandiyalı yazılım geliştiricisi Digia tarafından çıkarılmıştır. Ücretsiz bi programdır. ve 5th edition symbian telefonlarda çalışmaktadır. Aşağıda linki vereceğim. Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ben yeni buldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Kendim teledonuma yükledim ve sorunsuzca kullandım. Yani test ettim içiniz rahat olsun :) Yükledikten sonra telefonunuzu bir kere açıp kapamanızı tavsiye ediyorum. Daha sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Umarım herkesin derdine deva olur...

Bi yazım hatası varsa affola :)

İşte Link:http://www.digia.com/C2256FEF0043E9C1/0/405001847

* olan yerlere "digia" yazmanız yeterlidir.

Saygılarımla....

Telefondan indirdiğim için linki düzeltmek için alıntı yapıp kopyaladım.birazdan sonucu yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RM36CB -- 28 Ağustos 2010; 23:25:03 >

• Teşekkürler You Tube videolarını da açıyorsa tadından yenmez :) en kısa zamanda deneyeceğim...

youtube videoları için DNS ayarlarıyla oynamanız gerekebilir. Ben onlarla oynamak istemediğim icin skyfire ı da yüklemedim.

skyfire da dns ile oynamak gerekmiyordu. zaten skyfire ın da tr desteği yok şu anda..

iPhone 15 Pro Max 256 GB Beyaz Titanyum - Apple Store Türkiye
    M2 MacBook Air - Apple Store Türkiye

• DNS değiştirmeyi arkadaşlar sağ olsun üst konuda açıklamışlar. Bilmeyen varsa oradan bakabilir.
  • Ben direk facebook.com yazarak girdim. daha sonrasında e-mail adresi ve şifre girildikten sonra direk açıldı. Sonrasında herhangi bir videoya tıkladığınızda videonun yorumları olan sayfa açılıyor. Tekrar videoya tıkladığınızda biraz bekletip real playerda açıyor videoları. Yani en azından bende öyle oldu.

Orijinalden alıntı: RM36CB

ben videoları izleyemedim.acaba ben mi yanlış yaptım.mobil olarak açıyor facebook u video tıkladığımda beyaz ekranda kalıyor donuyor açılmıyor.

ilk öce videoya tıkladığında resim gibi bişey gelio ona bi daha yıkla o zmn açılır..

iPhone 15 Pro Max 256 GB Beyaz Titanyum - Apple Store Türkiye
    M2 MacBook Air - Apple Store Türkiye

• quote:

Ben direk facebook.com yazarak girdim. daha sonrasında e-mail adresi ve şifre girildikten sonra direk açıldı. Sonrasında herhangi bir videoya tıkladığınızda videonun yorumları olan sayfa açılıyor. Tekrar videoya tıkladığınızda biraz bekletip real playerda açıyor videoları. Yani en azından bende öyle oldu.

bu nokianın kendi browserinde de var :) ama her video için geçerli değil.açmayanları indirme sayfasına yönlendiriyor videoyu indiriyorsunuz fakat telefon desteklemediğinden açamıyorsunuz.telefonun desteklediği videoyuda direk açıyor.bu videoyu yükleyen kişinin hangi türde yüklemesine bağlı.facedeki videolar mp4 türünde.5800de mp4 oynatıyor fakat hepsini değil.

• şimdi nokianın browseri ile denedim.videoya tıkladığınızda sizi ilk önce indirilsin mi diye soru soruyor.kabul ederseniz hemen real playeri açıyor.facebooktaki videolar mp4 türünde olduğundan telefonun desteklediği mp4 ise videoyu açıyor ve izleyebiliyoruz.fakat videoyu desteklemiyorsa yine real playeri açıyor ses geliyor fakat görüntü yok.
    Bunları nokianın browseri yapıyor.sizin önerdiğiniz browserle ben hiç açamadım nedenini anlamadım
  • tarayıcının videosu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.