Şimdi Ara

5800 telefon düştü ekran yok yardım.. :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum bugün yere düştü. normal çalışıyor mesaj geliyor gelen arama oluyor ama ekran siyah yani görüntü yok .. Pin kodunu tahmini yazıyorum tuş yerlerinden şimdi başka telefona takıp pin kodunu sormayı kaldırdım bi de puk ile uğraşmak istemiyorum.

Telefon normal çalışıyor telefonda görüntü yok. Ekran kayması mı oldu ne acaba? Çözümü nedir acaba yardımcı olur musunıuz? Böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba?? Kafam bozuldu

• Hocam yurtdışından aldım.. Garantisi yok .. Hardformat atmanın çözümü olur mu diyeceğim ama, telefon çalışıyor ekran siyah kapalı gibi,, yes no tuşları felan yanıyor tahmini numara rehber yerlerine basıp bişeyler yapılıyor da.. ekran da görüntü olmayınca bi işe yaramaz gelen numaraları açarım sesten tanırım... Benim yapacağım bişey yoksa zaten servise götüreceğiz.. Pahalıya mal olmaz herhalde, içte çatlama vs yok herhalde.. Görüntü yok

Benim yapabileceğim çözüm var mı acaba???

Orijinalden alıntı: b|@ckc|oud

Hocam yurtdışından aldım.. Garantisi yok .. Hardformat atmanın çözümü olur mu diyeceğim ama, telefon çalışıyor ekran siyah kapalı gibi,, yes no tuşları felan yanıyor tahmini numara rehber yerlerine basıp bişeyler yapılıyor da.. ekran da görüntü olmayınca bi işe yaramaz gelen numaraları açarım sesten tanırım... Benim yapacağım bişey yoksa zaten servise götüreceğiz.. Pahalıya mal olmaz herhalde, içte çatlama vs yok herhalde.. Görüntü yok

Benim yapabileceğim çözüm var mı acaba???

Sorun donanımsal olduğundan hard format işe yaramaz. Tek çare servise götürmek gibi gözüküyor. Ekranı değiştirirler büyük ihtimalle. Onun fiyatını da tam olarak bilemiyorum.
  • sol üst köşesinde yani nokia yazısının üstüne doğru olan yerde ekranın anakarta bağlantı soketi var büyük ihtimal düşme etkisi ile o çıkmış olabilir veya göremediğin şekilde ekranın dip kısımında bi çatlak meydana gelmiştir çünkü telefonun çalıştığını söylüyorsun donanımsal bi problem olarak sadece ekran gözüküyor iyi forumlar...
    Daha Fazla Göster
  • 100TLcik sıkışmış
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.