Şimdi Ara

Nokia - arama yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
23.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Nokia 8210'um var. Arama yapmak isediğimde önce her zamanki gibi "aranıyor..." yazıyor, sonra da üç kısa bip sesi gelip arama duruyor. Yani kimseyi arayamıyorum, Turkcell'in kontör servislerini (8090,8091) arayabiliyor.

Bu arada karşı taraf ta beni arayabiliyor.

Sorun ne olabilir acaba?

Hattım Turkcell, kontörlü hat.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nokia Tuşlu Telefonlarda Arama Yapılamıyor Sorunu

Nokia tuşlu telefonunuzda arama yapamıyorsanız, soruna neden olabilecek birkaç olası neden vardır.

• Ağ bağlantısı sorunları: Telefonunuzun ağa bağlı olduğundan emin olun. Ağ sinyali zayıfsa veya hiç yoksa, arama yapamayabilirsiniz.
    • Hesap sorunları: Telefon numaranızın doğru olduğundan ve hesabınızın aktif olduğundan emin olun.
    • Telefon ayarları: Telefonunuzun arama yapmasına izin veren ayarların doğru olduğundan emin olun. Ayarlar menüsünü kontrol edin ve arama fonksiyonunun etkinleştirildiğinden emin olun.
    • Telefon yazılımı sorunları: Telefonunuzun yazılımı eski veya bozuk olabilir. En son yazılım güncellemelerini yaptığınızdan emin olun.
    • Donanım sorunları: Telefonunuzun tuş takımında veya anteninde fiziksel bir sorun olabilir. Bu durumda, telefonu bir tamirciye götürmeniz gerekebilir.

Tuşlu Telefonlarda Arama Yapılamıyor Sorunu İçin Çözümler

• Ağ bağlantınızı kontrol edin ve gerekirse yeniden bağlanın.
    • Hesap bilgilerinizi doğrulayın ve operatörünüzle iletişime geçin.
    • Telefon ayarlarını kontrol edin ve arama fonksiyonunun etkinleştirilmiş olduğundan emin olun.
    • Yazılım güncellemelerini kontrol edin ve varsa en son sürümü yükleyin.
    • Telefonunuzu yeniden başlatın veya fabrika ayarlarına sıfırlayın.
    • Cihazınızda fiziksel bir sorun olabileceğini düşünüyorsanız, bir tamirciye başvurun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Büyük ihtimalle arama engelleme servisin bir şekilde dervreye sokulmuş. Ayarlardan, arama engellemeye gir bi araştır. Çözemezsen buradayım

Ne olabilir ki acaba bu durum, arama yapamıyorum, kaldım böyle
  • kontor yüklememişsindir hattın aramaya kapatılmıştır. kontor servisinden kontrol ettin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 15 Ağustos 2007; 20:29:18 >
  • #330*0000# arama engelleme iptal. bunu dener misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 15 Ağustos 2007; 20:47:37 >

Turkcell hazırkart müşteri hizmetlerini aradım ama menüleri değişmiş galiba, operatöre bağlanma imkanı yok, her seçenekte makineyle muhatapsın. Nasıl iş anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hatta beklersen bağlarlar operatöre eninde sonunda ama kim bilir ne zaman! Arama engelleme yapmak için şifre gerekiyormuş. böyle şifreli bir iş yaptın mı hiç? hatırlıyor musun?

Şurayı da incele istersen:http://www.geocities.com/serkangenc2000/gsm.htm

Böyle bir bilgi var:

Çağrı engelleme:*kısıtlama tipi*şifre#

kısıtlama tipleri -> 33:tüm aramaları,331 uluslararası aramaları,332 yurtdışındayken Türkiye hariç aramaları, 35 tüm aranmaları,351 yurtdışındayken aranmaları engeller.

Çağrı engellemeyi kaldırma:#kısıtlama tipi*şifre#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 15 Ağustos 2007; 20:51:19 >
  • Evet, benim de aklıma o geldi. Şu an yalnız olduğum için deneyemiyorum ama, belki kartın oturduğu yerde bir temassızlık oldu. Gerçi Turkcell servislerini arayabiliyorum, mesaj yolluyorum, şebeke de alıyorum ama bir bakarız artık yarın.
  • Ok geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: Network KILLER

hatta beklersen bağlarlar operatöre eninde sonunda ama kim bilir ne zaman! Arama engelleme yapmak için şifre gerekiyormuş. böyle şifreli bir iş yaptın mı hiç? hatırlıyor musun?

Şurayı da incele istersen:http://www.geocities.com/serkangenc2000/gsm.htm

Böyle bir bilgi var:

Çağrı engelleme:*kısıtlama tipi*şifre#

kısıtlama tipleri -> 33:tüm aramaları,331 uluslararası aramaları,332 yurtdışındayken Türkiye hariç aramaları, 35 tüm aranmaları,351 yurtdışındayken aranmaları engeller.

Çağrı engellemeyi kaldırma:#kısıtlama tipi*şifre#

bu siteyi yapalı 10 yıl olmuştu hey gidi günler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.