Şimdi Ara

5800 CFW GÜNCELLENDİ 31.01.2011 WİNDOWS MSN,FACEBOOK WİDGET JAVA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
6.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dünyanın bütün toprakları bir tek insanın kanını akıtmaya değmez!
  • KutuKutuCekic önceden açtığım konudaki bununla farklı.Göze görülen bir fark yoktur,versiyon farkı var diğeri eski versiyon,bu biraz daha iyi performans modifiyeli.Her zaman yeni versiyon avantajlıdır.
    orkun85 bu 20.0.41 pnht portu tabanlı.Binh24 ün tabanı yamalı bohça gibi bir deliği kapatsan başka yerden patlıyor.(şahsi görüşüm böyle.fitil etti beni)
  • menü 3x4 4x4 de eklerim.şu anda bir güncellenmiş ekliyorum arkadaşlar.bunda n8 numara çevirici ekranı vardır,kilidi açarken açmak için sürükleyin yazıyor,birde bildirimler widgetini türkçeleştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 31 Ocak 2011; 17:37:14 >
    Sensiz Benlik Yokluk Demek

• arkadaşlar 31 ocak saat 21:30 itibariyle tekrar link yeniledim yeni ses codecleri ekledim.müziğe meraklı olan arkadaşlardan özür dileyerek (eğer öncekini indirmişlerse) bu yenisini indirmelerini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 31 Ocak 2011; 21:53:31 >

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

menü 3x4 4x4 de eklerim.şu anda bir güncellenmiş ekliyorum arkadaşlar.bunda n8 numara çevirici ekranı vardır,kilidi açarken açmak için sürükleyin yazıyor,birde bildirimler widgetini türkçeleştirdim.

bak sana demistim Timerider, bildirimler widgetinin turkce olmasi ve ozellikle cfw'ye gomulmesi daha makbul olanidir. bende kendime hazirladigm cfw'ye senden aldigim bildirimler widget modunu ekledim ve tekrar flashladim, tesekkurler Timerider dostum.

-"Ayarlar>Telefon>Telefon yonetimi>Guvenlik ayarlari>Telefon ve Sim kart>Uzaktan telefon kilitleme"ye girerek etkinlestirin ve kilitleme kodunu ayarlayin, sonra telefon acikken bir sekilde telefona ayarladiginiz kilitleme kodunu msj olarak gonderin bakalim, kilitlenecekmi yoksa kiltlenmeyecekmi?

cevaplarinizi bekliyorum...

kolay gelsin timerider, tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e1ektronick -- 1 Şubat 2011; 1:27:55 >
  • rica ederim elektronick.Öbür sorunlar haklandıya sıra başka ıvır zıvır lara gelmiş burası mümkünlü köyü herşey mümkün.Yahu az önce baktım bu işin ilk başladığında açtığım konuyu hortlatmışlar,yahu o zaman ne kadar çok eksiği vardı bu port edilen fw nin.Ama o eksikler hiç gözümüze görünmüyordu,kısa yoldan n97 almış gibi oldukya o bize yetipte artıyordu bile
  • Herşey gayet güzel çalışıyor. Sadece Tuş kilidini açmak için çıkan sürükle yazısı çıkmıyor artık. Tuş kilidini ekrandan açamıyorum. Pekte Önemli değil ama yinede bende düzgün çalışsa iyi olurdu. Acaba sadece tuş kilidini ekrandan açma modu varmıdır.

ÇÖZÜLDÜ
    Sorun Handytaskman programındaymış onu kaldırdım çalışıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerzami -- 12 Şubat 2011; 11:06:26 >
  • maziyi hatırladım be :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz
    maziyi hatırladım be :)

Aynen. Ne günlerdi be fatih birol barış tolunay hiçbiri yok artık

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz
    maziyi hatırladım be :)

Aynen. Ne günlerdi be fatih birol barış tolunay hiçbiri yok artık

Nerdeler acaba :(
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.