Şimdi Ara

5800 CFW GÜNCELLENDİ 31.01.2011 WİNDOWS MSN,FACEBOOK WİDGET JAVA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
6.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5800 ıma ilk senin cfwni kurmuştum oldukça memnundum güzel bir cfw idi. Şimdi bunu çıkarmışsın yaptıkların yapacaklarının teminatıdır felsefesinden bununda çok iyi olduğunu tahmin ediyorum.

Cepten girdiğim için fotoları göremedim ondan soruyorum. Menü tam ekran mı

Tuş kilidi ekran döndüğünde dönmüş vaziyette mi

Ve son olarak eski cfwden farkı tam olarak nedir.

Şu anda hafıza kartı olmadığı için deneyemiyorum ama en kısa sürede deneyeceğim
  • orkun85 teşekkürler.
    CaNeRR geçen gün birisi bir messenger linki vermişti onu kurmuştm direk çalışmıştı hertürlü cfw de çalışan msn var yani.Biriside nimbuzz diye birşeyden bahsediyordu şimdi konuyu bulamam.önceden java kurulamaması büyük sorundu,fakat msn nin alternatifi çok.
    bring to front yatay tuş kilidi yoktur,java çalışyor,eski cfw c6 v20.0.038 idi bu v20.0.041 menü tam ekran değil saat pil göstergesi menüde görünüyor.çoğunluk tam ekran sevmiyor bende dahil olmak üzere.eskisine göre daha hızlı,sesli komutları çalışıyor,tema efektinde kasma yok,göze görünmeyen çok fazla yeniliği var.
  • Hocam çalışmalarını takip ediyorum sade güzel işler çıkarmaya sorunsuz işler çıkarmaya çalışıyorsun.
    Bi sorum olacak;
    "popupclock,peninputserver,vcommandmanager programlarını move to protected" bunu yapmamız için sebep nedir ?
    Edit:Hocam Pm bakarmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba3232 -- 17 Ocak 2011; 21:12:48 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 17 Ocak 2011; 11:22:38 >

5800 CFW GÜNCELLENDİ 31.01.2011 WİNDOWS MSN,FACEBOOK WİDGET JAVA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 17 Ocak 2011; 16:11:50 >
  • işte buradan girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 17 Ocak 2011; 19:10:21 >

• 3.06 haritalar yüklümü hafıza kartında ? yani 83 mb boyutunda olan cities klasörü ?
  • TIMERIDER hocam ellerine sağlık hakkaten çok güzel olmuş.Daha öncede senin yaptığın v20.041'i kullanıyordum ki en uzun kullandığım cfw idi.Tek söyleyeceğim Painkiller'ın c6v20.042 versiyonudur.Sadelik ve hız isteyenler için mükemmel.Yazılım gerçekten seri.

Ayrıca Iron Sky filmi hakkında gelişmeler var mı ? Heriflere 1 euro bağış yaptım.Hele bi yamuk yapsınlar 1 euro'mu almak için Almanya'ya kadar giderim.
  • orkun85 neden öyle oldu anlamadım ama şöyle yap;telefonu cam kenarına koyup 10-20 dakika civarı bekle bağlansın,ayrıca ovi maps küçük yerleri göstermiyor ndrive kullanmanı tavsiye ediyorum.örnek olarak ovi mapsta bandırma erdek görünmüyor ilginç bir konu.ndrive mahalle bakkalarını bile gösteriyor.
    scqo iron sky bağışın için sağol nazi filmlerine ve uzaylılara bayılırım
  • judgedred o ram değeri açıldıktan sonra birkaç uygulamaya giriş çıkıştan sonra ve screen snap açıkken hali .normalde 50 nin altına düşmüyor.fakat oyun mp3 çalar,web browser java uygulama falan açılıp kapanmışsa 48 e düşüyor enfazla tabii killme ile hepsini sonlandırınca.bir java uygulama açınca bisürü şey açılıyor.

Orijinalden alıntı: MrKnight

Bu cfw UPAKUL un yeni çıkardığı cfw değil mi ?

vay be..foyamız ortaya çıktı..aynştaynla akrabalık varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 17 Ocak 2011; 22:23:32 >

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

quote:

Orijinalden alıntı: MrKnight

Bu cfw UPAKUL un yeni çıkardığı cfw değil mi ?

vay be..foyamız ortaya çıktı..aynştaynla akrabalık varmı ?

Foya için sormadım.O cfw ise yükleyeceğim.Türkçeleştirdiğin için sağ ol.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.