Merhaba. 5800 ile başın cidden dertte. Başlıkta da belirtildiği gibi bir türlü çalma listesine müziklerimi ekleyemedim. Kaç saattir uğraıyorum. Hafıza kartına klasör lere ayırarak ( grup, sanatçı, kategori VS ıvırzıvır ) kopyalıyorum. Yeni liste oluşturuyorum. Sonrasında bir türlü hafıza kartından istediğim kategoriyi listeye ekleyemiyorum. Arada ekleniyor ama ne kategorisi var nede klasörü. Kafasına göre az buz atıp kafasına göre kategorize etmekte. Bazen şarkıları görüyorum bu severde hepsini işaretle Seçeneği yok. 1000 tane mp3 ü tek tek mi işaretlemek lazım? Arkadaşlar bundan anlayan lar bu işi nasıl yaptığını cevaplar ise çok çok memnun olacağım. Gerçekten çileden çıktım. Önceki telim olan W810i ilk elime aldıımda 10 dk da herşey tamamdı. Bu ne nenem bişidir anlamadım?
Gerçekten çok acil bekliyorum çözüm önerilerinizi :(:(:(
telefonla birlikte gelen cd den kurulan nokia music ile at..
quote:
Orjinalden alıntı: aton1981
Merhaba. 5800 ile başın cidden dertte. Başlıkta da belirtildiği gibi bir türlü çalma listesine müziklerimi ekleyemedim. Kaç saattir uğraıyorum. Hafıza kartına klasör lere ayırarak ( grup, sanatçı, kategori VS ıvırzıvır ) kopyalıyorum. Yeni liste oluşturuyorum. Sonrasında bir türlü hafıza kartından istediğim kategoriyi listeye ekleyemiyorum. Arada ekleniyor ama ne kategorisi var nede klasörü. Kafasına göre az buz atıp kafasına göre kategorize etmekte. Bazen şarkıları görüyorum bu severde hepsini işaretle Seçeneği yok. 1000 tane mp3 ü tek tek mi işaretlemek lazım? Arkadaşlar bundan anlayan lar bu işi nasıl yaptığını cevaplar ise çok çok memnun olacağım. Gerçekten çileden çıktım. Önceki telim olan W810i ilk elime aldıımda 10 dk da herşey tamamdı. Bu ne nenem bişidir anlamadım?
quote:
Orjinalden alıntı: aton1981
vur duvara kurtul saçlarına yazık
5800 da 5310 da olan müzik çalar yok mu?
Boşuan xpress müzik deniyor o zaman
sevmediysen sacına yazık olmasın ver teli birazda ben yolim :)
güncellemeyi denesene yeni güncelleme oldna göre ilk sürümde bayagı hata var
V20 güncelli. Bir mp3 kalsörünü playlist yapmak bukadar zor olmamalı yahu dimi?
quote:
Orijinalden alıntı: memnan
düzelttim, tesadüfen o an oldu ama şimdi aynı şekild yapamıyorum, şöyle yaptım: telefon/ hafıza kartı/ mp3/ sonra örneğin jimi hendix klasörüne girip tüm şarkıları seçip enter a bastım ( yanlşlıkla basmıştım ) sonra bir baktım aynı klasörde çalma listesi oluşmuş, galiba uzantısı mp3a mıydı neydi teker teker tüm albümlerime yaptım. şimdi herşey çok güzel fakat birkez daha denedim sonradan bir albüm daha atmak için, orda enter a bastığımda sadece tek şarkı çaldı. birdahaki sefer nası yaparım bilmiyorum...
Biraz tereddütlü yazdığı için emin olamadım ama denedim oldu, ovi suite ve ovi player kurulu pcde belki sonraki denemesinde yok ise ondanmı olmamıştır bilemiyorum, ve tel ile bağlayıp pc suite modunu seçip yaptım ben