Şimdi Ara

5740G 2. Harddisk yuvası varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan laptopum yanımda değil inceleyemiyorum, yeni bir 2.5" hdd alacam acaba bizim makinalarda 2.harddisk için yer varmı bakar mısınız?

Orijinalden alıntı: donanımcı123

İkinci yuva yok arkadaşım 15.6 ekranı olan laptoplarda ikinci harddisk yuvası için yer kalmaz zaten.

Teşekkürler, peki 500 gb olarak tavsiyeniz varmı?
    http://www.hepsiburada.com/western-digital-320gb-7200rpm-16mb-sata2-disk-wd3200bekt/ProductDetails.aspx?productId=bd850679&categoryId=100221 şu urunde gözüm var ama bu seride 500 gb yok sanırım :(

• 2.5 diskler arasında scorpio blacklerin okuma yazma hızları seagate momentuslara göre biraz daha düşük, onun haricinde iki markanın diskleride sessiz ve soğuk çalışır, seagatelerin 500 lük serilerinde bir ara problemler vardı ama o problemli serilere denk gelme olasılığınız oldukça az, bende 320 liğini kullanıyorum gayet memnunum. Ayrıca seagate garantiside oldukça iyi, diskiniz bozulursa gönderiyorsunuz kısa sürede yenisini yolluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Mayıs 2010; 15:32:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

2.5 diskler arasında scorpio blacklerin okuma yazma hızları seagate momentuslara göre biraz daha düşük, onun haricinde iki markanın diskleride sessiz ve soğuk çalışır, seagatelerin 500 lük serilerinde bir ara problemler vardı ama o problemli serilere denk gelme olasılığınız oldukça az, bende 320 liğini kullanıyorum gayet memnunum. Ayrıca seagate garantiside oldukça iyi, diskiniz bozulursa gönderiyorsunuz kısa sürede yenisini yolluyorlar.

Scorpio blacklerin performansları daha iyi diye onu seçmek istemiştim, momentuslar daha hızlıysa tabiki ondanda alabilirim.Fakat segate marka olarak düşündürüyor beni :)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.