Şimdi Ara

57000_58000 bin TL ibiza?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler sonunda ibiza almak üzerim ama aklıma takılan bir kısım var 2015 yada 2016model1.2 tsı style donanım 57 58 bin ederim fiyat normalmı yakın zamanda alanlar varmı ne kadara aldılar birde arka cok dar mı 5 kişi çok mu zorlar İstanbul içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendıs bey -- 2 Ağustos 2018; 13:54:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 bin lira fazla verin yeni kasa alın.
  • arka tarafı hakkında yorum yapmak istiyorum: öyle bir şey yok İbiza'da.
  • Yeni kasa 20.000 kmye kadar kazasiz tramersiz 1.0 eco tsi ibiza style modelini 67-68 den asagisi zor.0 kmsi olmus 89.000 tl.eski ibiza ile arada 10.000 tl fark var ve fark buyuk.

Eski kasa ibiza da daha onceden sahibi olmus biri olarak eski kasa ibiza

#ic mekan ozellikle arka koltuklarin diz mesafesi bas ve omuz mesafesi dar.bagaj klasik b sinifi ayarinda.

#yalitim kotu lastik sesi cok

#donanim eh iste.zayif biraz.

#malzeme kalitesi vasat ama iscilik cok iyi.(yeni kasa ibizadan ic malzeme kalitesi daha iyi)

Ama

#1.2 tsi motor cok seri ve az yakiyor(tabiki bir dizelin rakibi olamaz)

#motor cok sessiz

#klimasi cok iyi sogutuyor.

• gecen bahsettigin ibizada arkada yolculuk yaptım. 1.74 boyum var. kolumu kapı kolcagina yerlestiremedim bi turlu. 5. kisinin citipiti minimini biri olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

Yeni kasa 20.000 kmye kadar kazasiz tramersiz 1.0 eco tsi ibiza style modelini 67-68 den asagisi zor.0 kmsi olmus 89.000 tl.eski ibiza ile arada 10.000 tl fark var ve fark buyuk.

Eski kasa ibiza da daha onceden sahibi olmus biri olarak eski kasa ibiza

#ic mekan ozellikle arka koltuklarin diz mesafesi bas ve omuz mesafesi dar.bagaj klasik b sinifi ayarinda.

#yalitim kotu lastik sesi cok

#donanim eh iste.zayif biraz.

#malzeme kalitesi vasat ama iscilik cok iyi.(yeni kasa ibizadan ic malzeme kalitesi daha iyi)

Ama

#1.2 tsi motor cok seri ve az yakiyor(tabiki bir dizelin rakibi olamaz)

#motor cok sessiz

#klimasi cok iyi sogutuyor.
    Hangi b sınıfının arkası geniş ki zaten tamam ibiza biraz daha dar o konuda, yalıtımın kötü olması üzdü açıkcası ama artık karar verdik Bi kere gibi önemli olan bu fiyatlar ederim piyasası bumudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

gecen bahsettigin ibizada arkada yolculuk yaptım. 1.74 boyum var. kolumu kapı kolcagina yerlestiremedim bi turlu. 5. kisinin citipiti minimini biri olması gerekiyor.
    1.80 biri orta halli oturamaz mı dersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    symbol var bende de yalıtım onun kadar kötü olamaz heralde. polonun yalıtımı cok iyiydi ibiza o kadar kötü mü ? bende 1.2 tsi alma arefesindeyim de
  • Haziran ayında 2016 1.2 TSI 32 Binde boyasız Moonstone özel renkli Ibiza’yı 55e verdi arkadaşım. Şuan bu araç için 57-58 yüksek.

57-58e Comfortline 1.2 TSI Polo bakın daha iyi derim, aradaki malzeme ve işçilik kalitesi farkı için değer. Sadece birkaç donanımdan feragat etmiş olursunuz (Hız sabitleyici, led lambalar vb)

Ibizanın yalıtımı kötü denmiş ama bana sorarsanız kötü diyemem, A7 kasa 2015 model Skoda Octaviadan daha iyi rüzgar yalıtımı var hatta.

Fakat arkası epey dar, arkaya oturacakların boyu 1.75 üzeri ise uzun yolculuklar zulüm olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Haziran ayında 2016 1.2 TSI 32 Binde boyasız Moonstone özel renkli Ibiza’yı 55e verdi arkadaşım. Şuan bu araç için 57-58 yüksek.

57-58e Comfortline 1.2 TSI Polo bakın daha iyi derim, aradaki malzeme ve işçilik kalitesi farkı için değer. Sadece birkaç donanımdan feragat etmiş olursunuz (Hız sabitleyici, led lambalar vb)

Ibizanın yalıtımı kötü denmiş ama bana sorarsanız kötü diyemem, A7 kasa 2015 model Skoda Octaviadan daha iyi rüzgar yalıtımı var hatta.

Fakat arkası epey dar, arkaya oturacakların boyu 1.75 üzeri ise uzun yolculuklar zulüm olabilir.
    genelde 55 rakamı dolanıyor satış anlamında bende o yüzden fiyatları 55 56 ya çekmeye çalışıyorum ancak doların tvde 1 kuruş arttığını görenler ilanı bin daha arttırıp koyuyor.

Polo ile donanım farkı fazla gibi duruyor aynı fiyatta polo lar 2012 2013 modelleri oluyor birde.

polo nun arka koltuk mesafesi nasıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F06C70E2

symbol var bende de yalıtım onun kadar kötü olamaz heralde. polonun yalıtımı cok iyiydi ibiza o kadar kötü mü ? bende 1.2 tsi alma arefesindeyim de
    Tamam symbol kadar kotu degil ama lastik ve yol sesi iceride.sehir ici sorun olusturmasa da sehir disi cok kotu.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendıs bey

genelde 55 rakamı dolanıyor satış anlamında bende o yüzden fiyatları 55 56 ya çekmeye çalışıyorum ancak doların tvde 1 kuruş arttığını görenler ilanı bin daha arttırıp koyuyor.

Polo ile donanım farkı fazla gibi duruyor aynı fiyatta polo lar 2012 2013 modelleri oluyor birde.

polo nun arka koltuk mesafesi nasıl.

Alıntıları Göster
    Polonun arka diz mesafesi Ibizadan 3 parmak felan daha iyi. Ama o da pek geniş değil. 57-58lere 1.2 TSI Comf’lar var yine.

2018 Nisan sonunda 2015 Kasım Çıkışlı standart Bluetoothlu 1.2 TSI Comf. sadece Sağ arka kapı boyalı 800 tl hasar kaydı olan 45 bin kmdeki Poloyu 54.500e verdik, şuan aynı araçlara 60 istiyorlar şaka gibi gerçekten...

2012-2013 Pololara o paralar vermeyin, o zaman Ibiza almak daha mantıkl oluyor.

Ben alternatif olarak Fabia 1.2 TSI öneriyorum;

57ye alınır bu araç. Arka diz mesafesi baya iyi. Hem Ibizadan hem Polodan daha yeni nesil hem. Style Donanımı da gayet iyi.

ilk sahibinden boyasız hatasız skoda fabia İlan No: 591576787https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ilk-sahibinden-boyasiz-hatasiz-skoda-fabia-591576787/detay

• quote:

Polonun arka diz mesafesi Ibizadan 3 parmak felan daha iyi. Ama o da pek geniş değil. 57-58lere 1.2 TSI Comf’lar var yine.

2018 Nisan sonunda 2015 Kasım Çıkışlı standart Bluetoothlu 1.2 TSI Comf. sadece Sağ arka kapı boyalı 800 tl hasar kaydı olan 45 bin kmdeki Poloyu 54.500e verdik, şuan aynı araçlara 60 istiyorlar şaka gibi gerçekten...

57ye alınır bu araç. Arka diz mesafesi baya iyi. Hem Ibizadan hem Polodan daha yeni nesil hem. Style Donanımı da gayet iyi.

ilk sahibinden boyasız hatasız skoda fabia İlan No: 591576787https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ilk-sahibinden-boyasiz-hatasiz-skoda-fabia-591576787/detay

Alıntıları Göster
    fabialar dikkatimi çekmemişti ilana baktım tercih edilebilir duruyor oldukca bir inceliyeceğim teşekkürler.

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam baktımda ilan dışın hepsi yüksek ilanın fiyatlarına yakın olanlarda hasar kaydı vs var bunun ucuz olma sebebini çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendıs bey

hocam baktımda ilan dışın hepsi yüksek ilanın fiyatlarına yakın olanlarda hasar kaydı vs var bunun ucuz olma sebebini çözemedim.

Alıntıları Göster
    Fabianın Piyasası çok canlı değil. Otomatikleri daha fazla rağbet görüyor. Satmak için acelesi olmayanlar da iyice şişiriyor fiyatları. İlandaki aracın fiyatı bence gerçek ederi, hatta pazarlık payını da düşünce daha uygun oluyor. Bir alt paket Ambition’larda bu araca yakın fiyatlı. Bu araç bence fırsat aracı gibi duruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.