Şimdi Ara

5700 gittigidiyorda satışta.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=4913108 Bu topiği almak isteyenler için bilgi amaçlı açtım. Ürünler garantisiz ama sıfırmış. Fiyatlarıda 500 civarı gidiyo

• ee hayırlısı fiyatta iyi bence ses kalitesi nasıl acaba n91 kullanmış biri olarak soruyorum!
  • güzel telefon yakında piyasada olur demekki fiyatıda 800 civarı olur
  • 5700 ı forumda da satan arkadaş vardı 900 ytl idi...siyahı da kırmızıda var diyordu..yani yeni bir olay değil.ayrıca 500 civarında olmaz o telefon,500 e vermezler...yurtdışında ortalama 400 euro olan bir telefon türkiyede katibimin dediği gibi 800 den aşağı satışa çıkmaz
  • artık gelsin bu aletlerde bir seçim yapalım
  • bu tel 3250 5300 karısımı gıbı bır sey ama cok gussel olmus
  • Güzel telefon.Fiyatı da iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sesi nasıl
    3250 den daamı iyi cok abartılı sekilde
  • http://www.youtube.com/watch?v=O5BbXGAqavE bu ses 5700 ait ise bence çok iyi
  • bence 3250 den iyidir sesi tabi bunu gelince göreceğiz.sesi etkiliyecek iki artısı var:audio chip ve hi-fi özelliği kendi işlemciside nokianın tellerinde kullandığı en hızlı ilşemci.
  • quote:

Orjinalden alıntı: udede

ee hayırlısı fiyatta iyi bence ses kalitesi nasıl acaba n91 kullanmış biri olarak soruyorum!

Ön yargı olmak gibi olmasın ama bence N91 gibi ses veremez (ama yine de tahmin)
  • 3250 nin bi üst modeli gibi duruyo...
  • Bu telefon 5200 ve 5300 cihazlarının devamı niteliğinde.
  • kısaca 3250 ve 5300 ın çocukları olmuş adını 5700 koymuşlar diyelim biz
  • Her ne kadar 5300'ın devamı niteliğinde olsa da teknik açıdan çok güçlü bir cihaz ve 5300'dan çok daha üstün görünüyor. Tasarım açısından da çok başarılı bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 23 Mayıs 2007; 18:10:54 >
  • başlığı S 700 olarak okuyorum
    diyorum ne alaka
    s700 üretimi çoktan durdu

meğersem 5700müş
  • İçinde sadece müzik için çalışacak bir çip var. Çok merak ediyorum bakalım E2 karşısında tutanabilecekmi müzik konusunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

başlığı S 700 olarak okuyorum
    diyorum ne alaka
    s700 üretimi çoktan durdu

meğersem 5700müş

• quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

İçinde sadece müzik için çalışacak bir çip var. Çok merak ediyorum bakalım E2 karşısında tutanabilecekmi müzik konusunda

motorolanın mpx serisinin sesi bile harikadır ki iş adamı serisidir.görcez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.