Şimdi Ara

5664 Hasar Kaydındaki Hasarın Zamanla Silinmesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
50.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 sene önce alırken 5664 den sorgulattım. Bir hasarı gözüküyordu. ustaya gösterdik. Hasarın yerini tespit ettik.

2 ay önce kaza yaptım. Kazadan sonra 5664den gene sorgulattım. 2 hasar gözükeceği yerde sadece 1 hasar gözüküyordu.

3 sene önceki hasar mesajda yoktu. Sadece son yaptığım hasar gözüküyordu.

Plaka değişikliği yok

Sizce bu neden olabilir?

belli bir süre aşımından sonra hasarlar siliniyor mu?

5664e de güvenemezsek kime güveneceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

Söz konusu kendi aracım.

3 sene önce alırken 5664 den sorgulattım. Bir hasarı gözüküyordu. ustaya gösterdik. Hasarın yerini tespit ettik.

2 ay önce kaza yaptım. Kazadan sonra 5664den gene sorgulattım. 2 hasar gözükeceği yerde sadece 1 hasar gözüküyordu.

3 sene önceki hasar mesajda yoktu. Sadece son yaptığım hasar gözüküyordu.

Plaka değişikliği yok

Sizce bu neden olabilir?

belli bir süre aşımından sonra hasarlar siliniyor mu?

5664e de güvenemezsek kime güveneceğiz?

5664 e güveniyorsan vay haline
  • kime güveneceğiz o zaman
  • Benim aracımda da plakadan sorgulayınca 3 tane hasar kaydı gözüküyor. Şasi numarasından sorgulayınca hiç bir hasar gözükmüyor. Şimdi ben plakayı değiştirsem araba gıcır gıcır kazasız olur sanırım 5664'e göre.
  • Boşuna denmiyor hem plakadan tramer,sigortadanda şase ve motor no.dan ayrı ayrı sorgulayın diye.

''Nasıl olsa tramerden sorgulayınca da aynı şase no.suna ait aracın bilgileri geliyor'' diyenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

kime güveneceğiz o zaman

tanıdık bir sigortacın olacak,eğer yoksa hemen bir sigortacıyla samimiyet kurmaya çalışmalısın!
  • Trafik sigortanizi yaptirdiktan sonra yeni plakanizin zeylini yaptirirsaniz eski plakaya ait hasar sizden duser. Ama zeyil yaptirmazsaniz size ait cikan plaka uzerinden sorgu yaparsaniz bilgi yanlis gelir.yeniplakanizi zeylini sigoryaciniza yaptiriniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tramer'in verdiği hasar tutarı sorguladığınız plakanın karşı tarafa verdiği hasarın tutarı. arabanın aldığı hasar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

tramer'in verdiği hasar tutarı sorguladığınız plakanın karşı tarafa verdiği hasarın tutarı. arabanın aldığı hasar değil.

yada sigorta şirketinin o police uzerinden yaptıgı odeme tutarı diyelim. trafik sigortası sadece karşıya oder. işlem kaskodan yapıldıysa kendi aracı içinde yaptıgı odeme kayıtlarda gorunur.
  • quote:

tramer'in verdiği hasar tutarı sorguladığınız plakanın karşı tarafa verdiği hasarın tutarı. arabanın aldığı hasar değil.

peki öyleyse bizim aracın aldığı darbe/hasar fiyatını nasıl öğrencez biz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

quote:

malesef böyle bir hizmet yok.

tek yolu tanıdık bir sigortacıdan; motor ve şasi numarası ile sorgulama yaptırmak.
  • quote:

quote:

quote:

tek yolu tanıdık bir sigortacıdan; motor ve şasi numarası ile sorgulama yaptırmak.

artık 5664 e para kazandırmak icin bizim ekranlarımızdanda hasar detaylarını kaldırdılar
    sadece hasar vardır yoktur ibaresi bulunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alional

quote:

quote:

quote:

artık 5664 e para kazandırmak icin bizim ekranlarımızdanda hasar detaylarını kaldırdılar
    sadece hasar vardır yoktur ibaresi bulunuyor

bunu bilmiyordum; cidden kötü olmuş.

• 5664 e sms atınca biz yazdığımız plakanın karşı tarafa verdiği hasarı mı cevap olarak alıyoruz?

eğer öyleyse alacağımız aracın plakasını sorgulamaya çok da gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.