Şimdi Ara

5610 XpressMuzik mi N81 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ikiğ telefon arasında çok kararsız kaldım 1 2 hafta ıcınde almayı planlıyorum ama hangisini seçsem karar veremedim önerilerinizi yazarmısınız?

• tabii ki n81 ... aralarında sınıf farkı var bir defa
  • öyle net bir tavırla söylemişsinki şimdi çıkıp N81 alasım geldi ayrıca teşekkür ederim ilgilendiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkr_ -- 20 Temmuz 2008; 21:55:09 >
  • Bence iki telefonu karşılaştırman yanlış
  • n81 tabikide
  • n81 öneririm
  • N81
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    w800i mi w810i mi
    19 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N81 Çok daha gelişmiş bir model.
  • peki hem hoparlör olsun hemde kulaklıkta olsun ses kalitesinde hangisi üstün????
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

peki hem hoparlör olsun hemde kulaklıkta olsun ses kalitesinde hangisi üstün????

N81
  • N81 dururken 5610 almak çok garip bi durum olur
  • isteyen bana deli desin n95 8gb dan vazgeçtim n81 için...telefonumu geri aldım..n81 kullandıktan sonra n95 hiç tatmin etmedi beni. şimdi 18 tl ye aldım bi 4 gb kingston hafıza n81 ime oohh çiçek gibi......n81;adamlar yapmış ..böyle sağlam bir telefon daha yapmadı nokia. kullananlar bilir.millet kamera kamera diyor..kamerayı kim doğu dürüst kullanıyor..170 tl lik samsung dijital kamera gibi çekebilirmi bi 5mp nokia ...imkanı yok ..olamazda...resim isteyen kamera alsın..n81 gibi kulaklık vede hoparlör çıkışı olan telefon varmı?kimse hikaye anlatmasın öyle bi cihaz yok şuanlık..kasanın mükemmeliliği sağlamlığı ,şıklığı..kızağın mükemmel yumusaklığı,ekranın netliği...malzemenin kalitesi(tuş takımı,ön kasa)...hız.....oyun performansı..........navi tekerleği,ön kapaktaki medya tusları..n-gage oyun tusları.....müzik vede oyun keyfini sınırsız yasamak isteyen varsa düşünmeden n81 alsın...
  • N81
  • Nokia 5610'un kamera kalitesini de unutmamak gerekir. Tabi ki n81'de de wi-fi var. Seçim senin.
  • n81
  • kamera hariç n81 çok daha üstün.
  • kesinlikle n81
  • N81
  • N81 gerçekten mükemmel bir telefonmuş fakat böyle güzel bi telefona bukadar berbat bi kamera koymaları beni çok buyuk bı hayal kırıklıgına uğrattı
  • N81'in kamerası çok mu kötü?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.