Şimdi Ara

55PFS8109 hakkinda olumsuz gorusu olanlar? (yarin aliniyor insallah)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftasonunu bekliyorum ufaktan bir kampanya olur mu diye!

Yabanci forumlari takip edebilen yada magazalarda incelemis arkadaslar ne diyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9000 serisi bak

• Oled bak diye gider bu

• Biraz daha verebilirseniz 55pus8809alın.
    55pfs8109 ultraclear panel kullanıyor samsungla aynı. Gayet kaliteli bir ürün görüntü anlamında. Tv çok ince olduğundan biraz hassas diyebilirim. Neredeyse oled gibi kıvrılıyor. Philipsde görüntü anlamında bu seneki en iyi tv.

• Kullanmadım ama özellikerine bakarsan bu seneki en iyi philips full hd tv 4 taraflı ambilight mı dersin android mi dersin elle ve sesle kontrol mü dersin var oğlu var.

• 3499 tl vatanda

• Teknosa ve mediamarkt 3499 teknosa siteden 350 TL hediye çeki veriyor 70 tlde avantajix 3030 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EVO64

4 taraflı ambilight mı dersin

Philips'in İzmir deki en büyük bayilerinden olan ismini yazmıyorum Forum Bornova şubesine dün uğradım teşhirdeki PHIL 9109 ilk defa gördüm zira hiç bir ne Teknosada ne Vatanlarda hiç teşhirde yoktu Panel muazzam görünüyordu. Satış elemanı 8109 için Ambilight bağlantılarının iç ortada olması dolayısıyla baya bir sıkıntılı olduğunu söyledi tabii Amblight zevkini tamamen ön plana çıkaranlar için bu eksi bir puan bu seriyi alacak olanlar muhakkak bu konuda kullanıcı yorumlarına bakıp iyi araştırmalarında fayda var.
  • 3500 liraya tablet ve 1 gozluk ilavesiyle alinirmi sizce arka
    daslar

• 8109'un ambiligt'ı ortada ama youtube'da tüm duvarı renkten renge boyuyor bu vazgeçme kriteri değil bence.
    Ayrıca ekranı canlı ama parlama-yansıma yapmıyor uzaktan karşılaştırırsanız görürsünüz.

• bende dün teknosadan siparis verdim, bugun iptal ettim nedeni ise kutu içeriğinde gözlüklerin olmamasi. Gözlük standart aksesuar değilmi bu modelde?

• Gözlük yokmu gerçekten :S
  • Bende teknosadan sipariş verdim 2 adet gözlük ve 350 tl hediye çeki ile aldım ama ışık sızması çıktı, iade ettim ve tekrar sipariş verdim. Lg ve samsungdan çok daha kaliteli görüntü işlemcisi var ve ambilight çok başarılı bütün duvarı boyuyor. İsteyen olursa kendi çektiğim videoyu atabilirin. Bu arada 8809 4k modelde ambilight 4 yok 3 var ve kasa kalın kenar.

• Bende sipariş verdim yarın gelcek inşallah video paylaşır mısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: raxert

Biraz daha verebilirseniz 55pus8809alın.
    55pfs8109 ultraclear panel kullanıyor samsungla aynı. Gayet kaliteli bir ürün görüntü anlamında. Tv çok ince olduğundan biraz hassas diyebilirim. Neredeyse oled gibi kıvrılıyor. Philipsde görüntü anlamında bu seneki en iyi tv.

Yabancı bir sitede okumuştum... bu tv samsung 55h6400 ile yapı olarak aynı panele sahipmiş...

Android bakımından da tv; 4 çekirdekli 1.2 ghz arm7 işlemci kullanıyor.... ram 1 gb ve dahili depolama alanı 1.6 gb...

Merak ettiğim nokta, fiyatları birbirine yakın ve panel yapıları aynı olan bu iki tv den görüntü işlemcisi bakımından hangisi daha iyidir?
    Hangisi düşük çözünürlüklü yayınları daha iyi gösterir?

Alan arkadaşlardan bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim...

Teşekkürler...

• yarın geliyor inşalah tv!
    Görüntü ayarları, menüler ve yapılması gereken ayarlar hakkında bilgi veren olursa makbule geçer.
  • Tv geldi görüntü çok güzel yetkili servis elemanı ilk defa kuruyormuş bundan.hayran kaldı adam hızlı geçişlere özellikle. 2 adet Aktif gözlük geliyor kutuyla. Android olması çok iyi ayrıca

• Tv hakkında daha geniş bilgi verisen seviniriz . İnternetten film izlerken sıkıntı varmı . Digitürk play çalışıyormu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: odaf

quote:

Orijinalden alıntı: raxert

Biraz daha verebilirseniz 55pus8809alın.

Yabancı bir sitede okumuştum... bu tv samsung 55h6400 ile yapı olarak aynı panele sahipmiş...

Android bakımından da tv; 4 çekirdekli 1.2 ghz arm7 işlemci kullanıyor.... ram 1 gb ve dahili depolama alanı 1.6 gb...

Merak ettiğim nokta, fiyatları birbirine yakın ve panel yapıları aynı olan bu iki tv den görüntü işlemcisi bakımından hangisi daha iyidir?
    Hangisi düşük çözünürlüklü yayınları daha iyi gösterir?

Alan arkadaşlardan bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim...

Teşekkürler...

Kardeş philipsın görüntüsü samsungdan daha iyidir.

• Google play den her uygulamayı yükleyemiyorsun mesela clashofclans yada candycrushsaga yuklenmiyor cihaz desteklemiyormuş ilerde android sürümü güncellenir de bu sorun çözülür mu bilmiyorum dışardan apk uzantılı dosya yükleyemiyorsun ayarlardan engelin kaldırılması lazım ama şu an o ayar kısmı yok. Digiturk play zaten içinde var çalışıyor içinde bikac belgesel ve dizi var sildim ben. Dizi sitesinden sorunsuz dizi izleyebiliyorum ekran tam ekran oluyor. Kumandası gayet güzel arkası klavye şeklinde kullanışlı.asıl amacım sopcast kullanmaktı ama daha yükleyemedim engellediği icin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.