Şimdi Ara

550watt psu yetmezmiii??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen thermaltake tsunami kasa aldım powersız oldugu için arkadaştan 550wattlık feel hurricane güç kaynağını aldım we bağladım pcye ama nedense dungeon siege weya underground2 oynarken belirli bi süreden sonra pc küt diye kapanıyor we tüm werilerimi kaybettim bugün sonunda..sorunu tam olarak çözemedim mesela overclock kapattım işlemcime 1,650v werdim(2500 barton) ramlere 2,6v verdim cl'yi 3T yaptım cdromuda söktüm we öyle girdim oyuna bu sefer 1saate yakın dayandı sonra güm gitti yine..şmdi sorun nerde anlayamadım çnkü 550watt nekdr gerçek olmasada thermaltake kasayla gelen 3tane; 2si büyük 1i küçük fanı we imzamdaki sistemi cdrom iptal we overclock olmadan kaldıramicakmı okdrmı dandik acaba we şunuda söliim yine 3tane fanlı dandik eski kasamda dandik 350watt psu kullanıyordum we hiç olmadı böle şeyler,,bu yüzden çıkamadım işin içinden size soriim dedimm çünkü 100$'a kdr psu alcam tawsiyelerinizide bekliyorum we 550lilik power kaldıramadıgı için 450gerçek en az yeter heralde..diğer bi şüphemde anakartın biosu olabilir diye düşünüyorumm çözüm yolu gösterizseniz sewinirim saygılar uzun oldu kusura bakmayın..

• 550 watt yeterde de artar. 400wattın bile yetmesi lazım bence senin sisteme rahat rahat.
    Ya psudan kaynaklanıyodur ya da anakartın ile ilgili bi problem olabilir.
  • sistemine 350 watt yeter ama ne yazıkki feel hurricane üstünde yazan değeri sağlayamıyor

muhtemelen 250-300 watt falan verebiliyordur. ama yinede bu kasayı sorunsuz kullanan birçok insan var.

psu veya anakartta problem olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 6 Ekim 2005, 10:07:32 >
  • Sorununuz tamamen güç kaynağından kaynaklanıyor. Üstünde yazan değerleri vermediği için sistem kendini kapatıyor. Güç kaynağını değiştirmeniz problemlerinizin çözülmesine yardımcı olacaktır.
  • İşte bi FEEL vakası daha. Ben feel kasa aldım ama içine FSP blue strom (500w) taktım. Feel in güç kaynakları çok dandik iyi anakrt zarar vermemiş yanabilirdide yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_1905

İşte bi FEEL vakası daha. Ben feel kasa aldım ama içine FSP blue strom (500w) taktım. Feel in güç kaynakları çok dandik iyi anakrt zarar vermemiş yanabilirdide yani

evet haklısın ben de de FEEL var kasanın görüntüsü fan olayları çok iyi ama psu da tırt olmuşlar bende tagan 420 watt taktım canavar banamısın demiyo pc yi hiç te kapanmıyorum
  • Arkadaşım kaliteli bir 420 Watt işini çok rahat görür endişelenme,git bütçene uygun bişeyler al.Enermax mı olur Tagan mı olur onu bilemem ama seni rahat ettirir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hd 4850, 4770 ve feel 460w psu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bilgisayarı ilk aldığımda restart problemim vardı psu dandır diye gittim 100 dolara yeni psu aldım ama ondan olmadığını anladım... yani diğer bütün seçenekleri gözden geçirmeden boşuna yeni psu alma mümkünse başka bi arkadaşından psu al ödünç öyle dene...
  • yaa tamda emin deilim dediğin gibi..eski pcde 350watt dandik psu bile yetiyordu bu nası yetmez..hmde doom3 ü fln denedim 1600*1200 fln kasarak oynadım bayaa sistemi yorsun diye 30dk oynadım tık yok makinede ama bazı oyunlarda küt diye kapanıyo nyse psu amak zorundayım ztn bu bnim deil..ne marka tawsiye edersiniz peki?
  • İyi ama pahalı enermax var.600 watt civarı olanını al almışken.
    Tagan 420 watt seni idare eder.480 watt daha iyi olur.
  • Aynı sorunu gecen gün bende yaşadım bence güç kaynağından değil büyük ihtimal işlemcinin ısınmasından kaynaklanıyor bence işlemiyi kontrol et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihsan1987

Aynı sorunu gecen gün bende yaşadım bence güç kaynağından değil büyük ihtimal işlemcinin ısınmasından kaynaklanıyor bence işlemiyi kontrol et.

+11
    Bilhassa overclock yaparken çok sık karşılaşılan bir durum bu.
    Heatsinki çıkarıp işlemcinin üzerindeki macun kalıntılarını asetonlu pamuklu bezle silerek kuruması beklenir.
    Sonra thermal paste(termal macun) ince bir tabaka halinde işlemcinin üzerine sürülür. (Kavanozu 2 dolar falan)
    Heatsink güzelce yerine oturtulur.Ardından fan monte edilir.

• aynı PSU ile Intel D 2.8ghz (hayvani güç tüketmesiyle ünlüdür, çift çekirdek), 6600GT ve 2gb ddr2 ram kullanan bir tanıdığım var. sorun psu'dan falan değil. hayli hayli yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_1905

İşte bi FEEL vakası daha. Ben feel kasa aldım ama içine FSP blue strom (500w) taktım. Feel in güç kaynakları çok dandik iyi anakrt zarar vermemiş yanabilirdide yani

aynı olayı bende yaptım psu yu fsp bluestormla degıstırdım
    anakartın dispiritoru kalıtelı bır psu al yoksa basın agırır dedı gercekten bır psu ugruna anakart yada baska bırseye zarar vermek bence mantıksız
    bırde feel in içindeki psu dandik yuklenıldıgınde ne kadar dayanabılırkı???
  • yok psu yu zati değiştiricekmiş.. Bi fiyat aralığı belirlersen bi nokta atışı yaparız sana.. onu alınca sorun devam ediyosa bi daa konuşuruk..
  • dostum 100$ para war elimde..bu fiyata uygun bi güç kaynağı alcam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.