Şimdi Ara

5500 3dmark03

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 5500 3dmark03 puanı nasıl oluyor arkadaşlar baya iyi sanki
    http://www.geocities.com/mavericktrice/5500.JPG
    eğer olmazsa copy paste yapın arkadaşlar
    burdan veriyorum çünkü key yanlış olduğunu söylüyo publish etmiyo.

• yahu 1 kişi de cevap yazsın normal mi bu puan neden yüksek çıktı daha önce 4800 almıştım 22 kişi okumuş cevap 0...
  • www.geocities.com/mavericktrice/5500.JPG
    çok özür arkadaşlar
  • puanin değil de, arka plandaki gaci baya güzel.
  • kimsenin puana baktigini sanmiyorum :)
    yanliz 3dmark testine baktim dx8.0 guzukuyo
    9700 pron warsa dx9 kur
  • allahım haha hakkaten keşke o wallpaperi koymasaydım :)jincx directx9 yükleyemiyorum ne yapmam lazım kardeş.bütün display driverı sildim öyle yükledim netten microsoftun sitesinden yine olmadı ne yapmam lazım?delircem hiç bişi yapamıyorum format mı atmam lazım ya directx9 yüklüyü ama ne programfiles da ne de windows klasöründe directx dosyası olusmuyo yane bombos klasörler olusuyo
  • jincx her yükleyişimde yüklüyo sorun yok sora restart ediyo bakıyorum system32 klasörüne directx klasörü bomboş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6800 XT vs rtx 3080
    4 yıl önce açıldı
    fx 5900 Fiyat bilgisi(A350 TDH)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mellun dxdiag bulamıyo çalıştırdan anlatamıyorum ki :) bu ara isteyenler bana mail atsın ben onlara annanın resmini atarım blackhawk@superonline.com
  • birde dx9.0a yi kurmayi nettne indirmeyi deneyin oyle kursun
    7mb olmasi lasim
  • dxwebsetup ı çalıştırınca netten yüklüyo neyse şimdi yaptım tekrar herbişeyi sildim atinin hatta regeditten de sildim dxsetup çalıştırdım 7mb yükledi sonra ati cat 3.2 ve control pannel i yükledim.çalıştır diyip dxdiag diyorum açıyo directx version 9.0a(4.09.0000.0901) yazıyo ama 3dmark yapınca hala 8.0 diyo sorun ne olabilir?
  • 3dmark i tekrar kurmayi deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.