Arkadaşlar ortalama 20.000tl bütçe ile bir ekran kartı almayı düşünüyorum. 4k da kullanacağım alacağım kartı. Ray tracing meselesi kafamı kurcalıyor sizce hangi kartı almalıyım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6800 XT vs rtx 3080

-
-
hocam buraya yazana kadar yotubedan incelemerine baksanıza :) , 4kda 3080 6800xtden üstün yeryer 6900xt ile kafa kafaya , + dlss rtx yazılım vs derken 3080 her türlü size, 6800xt ucuz olsun 3080 performansı versin diyenlere gider
-
hocam incelemelere baktım bazısında 6800xt amd destekleyen oyunlarda 3090ı geçiyor.3080 baya geride kaldığı videolarda gördüm o sebeple kararsızım.Kullanıcı yorumu bu yüzden önemli,yorumunuz için teşekkür ederim :)
-
Amd tarafında adını yanlış hatirlamiyorsam Sma desteği var ve baya iyi fps artışı sağlıyordu :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3080 in 12gb liklari var yurt disinda, bizde niye yok anlamadim...
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3080GAMING-OC-12GD#kf
Kendime alsam bu 12gb versiyonlardan alirdim, fiyat farki 50eu falan fazladir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X