Şimdi Ara

55 yaş üstü emeklilere Dünya Göz Hastanesinde ÜCRETSİZ genel göz muayenesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
11.785
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam için araştırma yaparken Dünya göz hastanesinde ücretsiz göz muayenesi olduğunu öğrendim. Ancak emeklinin yaşı 55'i doldurmuş olması gerekiyormuş.

Genel göz muayenesi ile ileriye dönük hastalıkların teşhis edilebildiğini duymuştum. Bence güzel bir kampanya...55 yaş üstü emeklilere Dünya Göz Hastanesinde ÜCRETSİZ genel göz muayenesi

ekleme: haftaiçi ve doktor seçimi yapmadan ücretsiz muayene olabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 31 Ocak 2019; 21:39:25 >

• Az önce iletişime geçtim. Haftaiçi 55 yaş üstü, doktor tercihi yapmayan hastalara muayene ücretsizdir. Dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba27 -- 31 Ocak 2019; 11:26:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra genel muayene içinde görme alanı filan isterler, yapıştırırlar ücreti.
  • Acaba muayene sonrası tetkikler için ne kadar ücret istiyorlar ?
    Bu tarz kampanyalarda tetkikler veya testler ek ücrete tabi olabilir,sormakta yarar var.
  • Amacları üçretsiz muayene edip, üçretli tedaviye ikna etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsmert -- 31 Ocak 2019; 11:28:7 >
  • Göz muayenesi ücretsiz olan birçok özel hastane var. Şarta bak: "Emekli" olacaksın. Yani "muayene ücretsiz ama senin maaş garanti sonuçta, biz sana olmadık göz kusurları çıkarır güzelce yolarız seni amcacım, teyzecim" diyorlar. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valide hanım gitti geçen haftalarda. Daha önce başka bir hastanede göz ameliyatı (lazer) geçirmişti. Hem kontrol olmuş, hem ne yapılabilir konuşulmuş.

Diğer gözü için ameliyat gerekli aslında fakat siz çok zorluk yaşamıyorsanız ameliyat olmayın denilmiş.

Amaç para yolmaktan çok müşteri memnuniyeti sanırım. Baya memnun kalmışlardı. Anne babalar deneyebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beleş muayene ediyorlar işte, illa bir kulp bulunacak. Sonra para isterlerse yaptırmazsın olur biter.
  • Bir yada iki sene önce hem annemi hem de babamı götürdüm. Fazladan bir ücret çıkartmıyorlar. Doktorları da gayet ilgili. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

Acaba muayene sonrası tetkikler için ne kadar ücret istiyorlar ?
    Bu tarz kampanyalarda tetkikler veya testler ek ücrete tabi olabilir,sormakta yarar var.
    2 sene önce aynı kampanya vardı emeklılere ücretsiz muayene
    Filmlere heray 500tl veriyorduk (diğer giderler hariç)
    Sonra emeklıler için muayene kampanya hakkınız bitti dendi heray onada para veriyorduk (heray zam oluyordu)
    Pahali ama ilgili. Dunyagozden once gittiğimiz yerler saçma saçma alakasız tedaviler uygulamaya çalıştı. Birşeyin yok deyip gözluk numarası değiştirip gönderende oldu Şikayeti ile alakası yoktu.
    Filmler pahalı tetkikler pahalı ama tedavi ediliyor
    Babamın sol gözünde bulanıklık görememeye yakın dereceydi.
    Filmler ve testler sonrası yapılan tedavı olumlu yanıt verdi ama babam pahalılıgından dolayı bıraktı ama haplarına ve göz damlasına devam etti şuan şikayeti tam olmasada şikayetinden kurtuldu.
    5-6 Ay gittik ama baya para gitti diyebilirim.

• geçen aradım en standart tek göz katarakt ameliyatı 5.000 tl den başlıyor dediler. zengine maalesef. paran varsa adam gibi muayene edilirsin, ilgi alaka görürsün. yoksa devlet hastanelerinde sıra beklersin sonra da bakıcından, hemşiresinden, doktorundan trip yersin. zor.

• Arkadaşlar bir şeyi unutuyorsunuz, fotoğrafta belirttiğim bazı hastalıklar göz dip muayenesi ile önceden teşhis edilebiliyormuş. Yani ilerde şeker, alzheimer, kalp ve kan hastalıkları, beyin tümörü, parkinson vb. hastalıkların erken teşhis etme şansınız var ve ücretsiz. İllaki dünya göz de tedavi olacaksınız diye bir şart yok. Teşhisinizi yaptırıp ona göre istediğiniz yerde tedavi olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

Arkadaşlar bir şeyi unutuyorsunuz, fotoğrafta belirttiğim bazı hastalıklar göz dip muayenesi ile önceden teşhis edilebiliyormuş. Yani ilerde şeker, alzheimer, kalp ve kan hastalıkları, beyin tümörü, parkinson vb. hastalıkların erken teşhis etme şansınız var ve ücretsiz. İllaki dünya göz de tedavi olacaksınız diye bir şart yok. Teşhisinizi yaptırıp ona göre istediğiniz yerde tedavi olabilirsiniz.
    Göz dip muayenesi ekstra oluyor kardeş

• Baratonian kullanıcısına yanıt
    müsteri hizmetlerine sordum, göz dip muayenesi için ekstra bir şey yapmamız gerekiyor mu? diye. Hayır genel göz muayenesinin içinde dedi. O zaman adam yanlış yönlendirdi. sonuçta adamlar bedava yapmıyor sgk'dan parasını alıyor.,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 31 Ocak 2019; 21:52:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

müsteri hizmetlerine sordum, göz dip muayenesi için ekstra bir şey yapmamız gerekiyor mu? diye. Hayır genel göz muayenesinin içinde dedi. O zaman adam yanlış yönlendirdi. sonuçta adamlar bedava yapmıyor sgk'dan parasını alıyor.,
    Yanlış bilgilendirmiş olabilirler, göz dip muayenesi SGK yada sağlık sektöründe ayrı kodludur, özel hastahaneye gidiyorsan ve SGK ile anlaşması var ise fark alarak yapar, bazı şeyler var SGK hiç karşılamaz mesela örnek; kontak lens deneme istem kağıdı yazılır, karşılaşmaz.

Ancak göz gibi muayenesini karşılar ancak özel hastahaneye fark ödemek kaydı ile. Göz dibi muayenesinden kastım; standart ışıkla bakılan değil, önce göz bebeği büyüten ilaç damlatılıp, 30 dk bekletilip, akabinde göze mercek yerleştirilerek yapılan ve 15-20 dk süren işlemden bahsediyorum.

Daha geçende hastahanede yaptılar , sağlık sigortasından provizyon alındı öyle yapıldı, dahil olsa muayene kapsamında olur ek provizyon alınmazdı, ancak yine de %1 ihtimaldir iyice sormakta yarar var, özellikle göz bölümü sekreterliğine bağlanıp,

Maksat bilgilendirmek, selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baratonian -- 1 Şubat 2019; 0:57:37 >

• ben hemen her sene özel hastaneye giderim ve bütün testleri yapıyorlar ,tabi artık her doktor için zaten ek ücret alınıyor (testler için ek ücret yok)
    zaten gözlerimde olan bozukluk nedeniyle gidiyorum ,muayene sonrası reçete veriliyor ve gözlük alıyorum

yani bunlar daha başka ne yapıyormuş sanki :)
  • merhaba27 M kullanıcısına yanıt
    İzmit'te 50 TL'miş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bagcesmeli41

İzmit'te 50 TL'miş :)

İlginç😂😂😂😂
    Bana müşteri hizmetleri hangi bölge diye sormuştu. Demek ki bölgeden bölgeye değişiyor

• Samsun için ücretsiz randevu aldık sonuçları yazarim

• Sgk belli yastan sonra katarakt ameliyatını karşılıyor. Saniyorum o yuzden yas ve emeklilik sarti koymuslar,
    Amaç yaşlı vatandaşı çekip katarakt var ise sgk üzerinden ameliyat edip bir de hastanenin adini kullanarak hastadan fark ücreti almak.
    Açıkçası bu hastaneye hiç güvenim yok,

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.