Şimdi Ara

55 KİLO VERDİM (Kilo serüveni bitti) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
6
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir before-after atsana, acayip degismissindir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

72
    Hocam ben de 5 Kasım'da başladım. Başladığımda 137 kiloydum. Şu anda 122,8 kiloyum. Protein ağırlıklı besleniyorum ama tavuk dışında bir şey yiyemediğim için çok bunaldığım oluyor. Özel tavuk tariflerin varsa ve paylaşırsan çok ama çok sevinirim.
  • quote:

72
    before-after istiyoruz.

Bende geçen sene ağustosun sonlarına doğru 97 kiloydum. Şuan 83 kiloyum. Abur cuburu kesim, şekeri kestim az yemeye alıştım.spor, yürüyüş yapıyorum. Bu aralar yürüyüş yapıyorum sadece.

Baya fark etti gerçekten. 3 ay önce düğmeleri iliklenmeyen gömleğim oluyor şuanda mesela.

Ama benim yan bölgelerde sorunum var. Göbek yanlarım çok gitmedi henüz. O bölge için ne yapmak lazım?
  • Bi 30 kg de benim vermem gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Bir before-after atsana, acayip degismissindir.
    Daha önce koydum buraya fotoğrafı bazı arkadaşlar gereksiz kendilerince dalga geçmeye çalıştılar o yüzden uğraşmak istemedim. Değişim şöyle oldu eski arkadaşlarım beni gördüklerinde tanıyamıyorlar ben kendimi tanıtıyorum tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Hocam ben de 5 Kasım'da başladım. Başladığımda 137 kiloydum. Şu anda 122,8 kiloyum. Protein ağırlıklı besleniyorum ama tavuk dışında bir şey yiyemediğim için çok bunaldığım oluyor. Özel tavuk tariflerin varsa ve paylaşırsan çok ama çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    Tebrik ederim öncelikle kolay gelsin, yaptığını yapmaya devam et protein diyetleri çok başarılı sonuçlar veriyor ve tavukta gerekli ama her gün her gün aynı şeylerle beslenmek olmaz farklı tariflerini yapsan bile... Akşamları hiç farketmez, sebze yemeklerine yönel yiyebileceğin bir sürü sebze yemeği var bunların dışında haftada 1 veya 2 gün balık yiyebilirsin yemeklerden önce çorba içebilirsin. Sabah kahvaltılarında da ben 1.5 çay bardağı litalifin yulaf ezmesi (düz olanı, müsli değil) 1 tam muz 1 tam elma ve tarçın karıştırıp yiyorum, tok tutuyor eğer spor yapmıyorsanız porsiyonları yarıya indirirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

before-after istiyoruz.

Bende geçen sene ağustosun sonlarına doğru 97 kiloydum. Şuan 83 kiloyum. Abur cuburu kesim, şekeri kestim az yemeye alıştım.spor, yürüyüş yapıyorum. Bu aralar yürüyüş yapıyorum sadece.

Baya fark etti gerçekten. 3 ay önce düğmeleri iliklenmeyen gömleğim oluyor şuanda mesela.

Ama benim yan bölgelerde sorunum var. Göbek yanlarım çok gitmedi henüz. O bölge için ne yapmak lazım?

Alıntıları Göster
    Sana şöyle söyleyim dostum eski takım elbisemi giydiğimde şuan içinde kayboluyorum ve inan bu seninde gördüğün üzere çok iyi hissettiriyor insanı. Yaptığınızı yapmaya devam edin ama lütfen kendinizi bunaltacak derecede yapmayın, insan dayanamıyor ve bırakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

Bi 30 kg de benim vermem gerek
    Arkadaşlar merak etti size de motivasyon olsun.

55 KİLO VERDİM (Kilo serüveni bitti)

55 KİLO VERDİM (Kilo serüveni bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 8 Şubat 2019; 18:17:31 >

• Heyy Maaşallah... Bende sıvı diyeti yapıyorum..
    Kefir aldım içiyorum..
    100 kilodan 95 e Düştüm... 1 ayın içinde sanırım..

Kafaya koydum XL bedenden S bedene düşecem..

Abur cubur yok.. (Normalde günde 1 Paket cips yerdim)
    Şeker zaten 1 yıldır kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 8 Şubat 2019; 18:18:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Heyy Maaşallah... Bende sıvı diyeti yapıyorum..
    Kefir aldım içiyorum..
    100 kilodan 95 e Düştüm... 1 ayın içinde sanırım..

Kafaya koydum XL bedenden S bedene düşecem..

Abur cubur yok.. (Normalde günde 1 Paket cips yerdim)
    Şeker zaten 1 yıldır kullanmam.
    Kolay gelsin XXL bedenden S'ye düştüm bende şortlarda 3XL den düştüm. Size tavsiyem imkansız değil yapmanız gereken şeyler belli aslında herkes nasıl kilo verilir biliyor işin garip tarafı başlamada da bir sıkıntı yok sorun ne biliyor musunuz? Bunu devam ettirememek. Çünkü her gün aynı motivasyona sahip olmuyorsunuz işte burası işin kilit noktası! Böyle günleri atlatmayı öğrenirseniz eğer sürekliliği de sağlarsınız. Sonuçta tutmanız gereken bir miğdeniz var ve anlık zevklerinizi frenlemelisiniz sonuçta hamburgeri de yeseniz bulgurda yeseniz tokluk hissiniz yarım saat sonra aynı şekilde sonuçlanacak. Yani yemeği yerken hissedeceğiniz 10 dakikalık şeyi istemezseniz bu iş olur. Zaten bir yerden sonra çok lezzetli ve sağlıklı yemekleri hayatınıza sokacaksınız. Umarım anlatabilmişimdir.

• quote:

Tebrik ederim öncelikle kolay gelsin, yaptığını yapmaya devam et protein diyetleri çok başarılı sonuçlar veriyor ve tavukta gerekli ama her gün her gün aynı şeylerle beslenmek olmaz farklı tariflerini yapsan bile... Akşamları hiç farketmez, sebze yemeklerine yönel yiyebileceğin bir sürü sebze yemeği var bunların dışında haftada 1 veya 2 gün balık yiyebilirsin yemeklerden önce çorba içebilirsin. Sabah kahvaltılarında da ben 1.5 çay bardağı litalifin yulaf ezmesi (düz olanı, müsli değil) 1 tam muz 1 tam elma ve tarçın karıştırıp yiyorum, tok tutuyor eğer spor yapmıyorsanız porsiyonları yarıya indirirsiniz.

Alıntıları Göster
    Spor yapıyorum hocam. Yalnız ben balık da yiyemiyorum. Sadece tavuk...

• quote:

Spor yapıyorum hocam. Yalnız ben balık da yiyemiyorum. Sadece tavuk...

Alıntıları Göster
    O zaman sebze yemeklerine yöneleceksiniz daha çok çünkü sadece tavukla bu iş yürümez. Bunların haricinde baklagiller olmazsa olmaz özellikle Fasulye ve Nohut hatta Mercimek yemeklerinizi hayatınıza sokun, unutmayın bitkisel proteinlere de ihtiyacınız var. Kırmızı et de tavsiye edeceğim ama malum cep yakıyor.
  • quote:

O zaman sebze yemeklerine yöneleceksiniz daha çok çünkü sadece tavukla bu iş yürümez. Bunların haricinde baklagiller olmazsa olmaz özellikle Fasulye ve Nohut hatta Mercimek yemeklerinizi hayatınıza sokun, unutmayın bitkisel proteinlere de ihtiyacınız var. Kırmızı et de tavsiye edeceğim ama malum cep yakıyor.

Alıntıları Göster
    100g. karbonhidrat sınırını aşmamaya çalışıyorum. :/

• quote:

100g. karbonhidrat sınırını aşmamaya çalışıyorum. :/

Alıntıları Göster
    Rakamsal olarak kendinizi çok sınırlamayın yani bu kadar rakamı hesaplamayın sadece ortalama olarak hesaplayabilirsiniz yoksa aşırı tutucu olursunuz bu da sizi sıkıntıya sokar demek istediğimi yanlış anlamayın sadece yemek yerken bile ne kadarın size yettiğini biliyorsunuz hani devamını da yersiniz ama fazla olacağını biliyorsunuz ya işte o sınırda bırakın kendinizi. Bu arada karbonhidrata dikkat etmek önemli ama karbonhidrat vücut için gerekli ve günlük alınması gerekli ne kadar almalısınız ben size söyleyemem ama unutmayın abur cuburdan alınan karbonhidrat ile baklagilden aldığınız karbonhidrat hiçbir zaman birbirine denk değildir. Kalorinin kalitesi diye bir mevzu var daha detaylı olarak internetten öğrebilirsiniz.

• quote:

Arkadaşlar merak etti size de motivasyon olsun.

Alıntıları Göster
    sosyal hayatında kız ilişkilerinde falan bariz farklar oldumu

• quote:

Rakamsal olarak kendinizi çok sınırlamayın yani bu kadar rakamı hesaplamayın sadece ortalama olarak hesaplayabilirsiniz yoksa aşırı tutucu olursunuz bu da sizi sıkıntıya sokar demek istediğimi yanlış anlamayın sadece yemek yerken bile ne kadarın size yettiğini biliyorsunuz hani devamını da yersiniz ama fazla olacağını biliyorsunuz ya işte o sınırda bırakın kendinizi. Bu arada karbonhidrata dikkat etmek önemli ama karbonhidrat vücut için gerekli ve günlük alınması gerekli ne kadar almalısınız ben size söyleyemem ama unutmayın abur cuburdan alınan karbonhidrat ile baklagilden aldığınız karbonhidrat hiçbir zaman birbirine denk değildir. Kalorinin kalitesi diye bir mevzu var daha detaylı olarak internetten öğrebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Ben aslında profesyonel destek de alıyorum hocam. Verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Ayrıca tebrik ederim. 52 kilo vermek hiç kolay değil. İnşallah ben de veririm..

• @EnterX
    Kendinize olan güveniniz kesinlikle artıyor ama kendim adıma konuşmak gerekirse sosyal ilişkilerin kilonuz ile alakalı olduğunu düşünmüyorum etkisi muhakkak vardır ama hem kilolu hemde sosyal bir insan gayet olunabilir. Ama ne gerek var kilolu olmaya değil mi

@ThePscho
    Doğru olanı yapıyorsunuz ama örneğin ingilizce kursuna gitmek size ingilizce öğretmez veya benimle konuşmak sizi zayıflatmaz veya diyetisyen de aynı şekilde sizin dışında herkes size yardımcı olur işin en büyük adımlarını siz atacaksınız, kolay gelsin ne zaman konuşmak isterseniz ben buralardayım. Ayrıca tekrar teşekkür ederim.
  • Tebrikler gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DE6A5ECA

Tebrikler gerçekten.
    Sağ olun, teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.