Şimdi Ara

55 bin TL'ye Araba Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar , arac alma isine kalkisiyoruz ancak hicbir bilgimiz yok. Volvo S40 2010 model veya Volkswagen 2010 model Passat bu fiyat limitine uyuyor. Ancak dedigim gibi hicbir bilgim yok.Yardimlarinizi bekliyorum :)
    İstediklerim
    -otomatik vites
    -km ne kadar olmalı onu bile bilmiyorum. Hangi aralıkta km olmalı onu da bilgilendirirseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 3 Eylül 2016; 17:36:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha yüksek model ve daha dolu 1.4 TSI Superb bulabilirsiniz. Sahibinden de vardı bu kriterlerde birkaç ilan.

Daha üst model yılı isterseniz Astra, Focus.

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Daha yüksek model ve daha dolu 1.4 TSI Superb bulabilirsiniz. Sahibinden de vardı bu kriterlerde birkaç ilan.

Daha üst model yılı isterseniz Astra, Focus.

Teşekkür ederim yazdığınız aracı da listeye ekledim.
    Bu fiyata oranla kaç km araç almalıyım onu da bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  • genle yüklü gemi kullanıcısına yanıt
    O size kalmış km azaldıkça model yükselir-segment düşer, km arttıkça model düşer-segment yükselir. Kendi ihtiyaçlarınızı gözeterek siz karar vereceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

O size kalmış km azaldıkça model yükselir-segment düşer, km arttıkça model düşer-segment yükselir. Kendi ihtiyaçlarınızı gözeterek siz karar vereceksiniz.

Anladım ancak km olarak ortalama ne kadar tavsiye edersiniz sorun çıkarmaması açısından , segmenti veya modeli biraz daha geri plana bırakıp ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 3 Eylül 2016; 18:08:32 >
    Ben olsam 55000 para verip 100000 üstü araba al almazdım.

• 2012 2013 model ceed yada i30 dizel otomatik 55 60 bin arasında..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar teşekkürler hepsini listeye alıyorum.
    Bir arkadaşım 2012 model yarı otomatik,benzinli Volvo 1.6 S60 ı 60 bine alabileceğimi söyledi sizce mantıklı mı ?
    ceed ve ya astra j bak hocam
  • bence de 55000tl ye yüksek km almayın, i30 olabilir
  • 2.0 TDI Passat al hem ikinci eli iyi hem geniş hem konforlu hem güçlü hem karizmatik hemde yol tutuşu iyi
    Bu mesaja eklenen görseller:

55 bin TL'ye Araba Tavsiyesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Civic Elegane benzin lpg alınır bu paraya. Arkadaşım daha yeni sattı 78 bin kmde elegance otomatik kazasız boyasız hasar kayıtsız 56 bine gitti araba. Böyle temiz bulabilirsen kaçırma.

• 55 e alacağınız araba size 58 e gelir en az. 52-53 civarına 1.0tsi ibiza alın sıfır. sigorta+kasko 55 olur kafanızda rahat olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.