Şimdi Ara

55-60bin'e kadar sıfır araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar, başlıkta da yazdığım gibi bütçem budur. 20 yaşındayım genç işi, görüntü olarak kesinlikle tatmin edecek önümüzdeki 5 6 sene rahatça kullanabileceğim, iç dizayn olarak da tatmin edebilecek sorunsuz bir araba tavsiyesi istiyorum sizden. manuel olmayacak. istanbulda yaşıyorum büyük bir oranda şehir içinde kullanılacak ama yılda 15bin kmden fazla yapmayacağımı düşünüyorum. bu durumda dizel mi benzinli mi daha avantajlı olacaktır bilmiyorum ama çok fazla yakmayan bir araba olması önemli benim için. aracın performansı seri olması 0-100 hızlanması beni cezbeden şeyler değil 120 160 hp vs bnm için çok farketmeyecektir. şu an aklımda scirocco var çoğunlukla. ya da 51 milyara sıfır beyaz a3 var o da olabilir. 55-60 bin'e kadar diyorum ama 40 bin e de tavsiye verebilirsiniz ki o tavsiyeniz daha çok aklıma yatarsa minnettar olurum :) şimdiden çok teşekkürler!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arinovski -- 13 Mayıs 2010; 0:48:04 >







  • bence dizel olsun dersen volvo s40 veya c30 a bir bak derim.....
  • Scirocco tercih edilebilir.
    Astra'da olabilir
  • Scirooco+DSG Sportline Plus.
  • Sorunun cevabı belli: Scirocco 1.4 160hp DSG.

    -Görüntü olarak son derece tatmin edici ve genç işi
    -5-6 sene rahat rahat kullanılır
    -7 ileri DSG

    Diğer alternatifler arasında Volvo C30'un otomatik şanzıman opsiyonu yok, BMW 116i çok pahalı ve tüketim, performans olarak Scirocco'nun çok gerisinde, zaten epey eskidi, A3 de bu saatten sonra alınmaz diyorum-ancak 40 küsüre temiz 2. eller varsa düşünülebilir
  • manuel düsünmediğimden s40 ve c30 modelleri eleniyor ne yazıkki . manuel alacak olsam ilk tercihim c30 olurdu zaten. scirocco'nun tek kapı olması binenlerin arka taraf çok basık sıkışık filan demesi kafamı karıştırıyor ama a3 de çok eski bir yüz artık . arkadan da tip olarak iyi değil önden iyi olmasına rağmen ayrıca sciroccodan daha fazla yakıyor aradaki fiyatı da çıkaracağımı düsünüyorum kullanırken. yeni astra güzel bir seçenek olabilir aslında araştırıyorum onu da teşekkür ederim.. başka tavsiyesi olan ??
  • "Ucuz olsun yeterki manuel vitese katlanırım" dersen Seat Leon 1.4 TSI style paket 38.000 TL ye rahat alınabilir, orjinal body kit ile 40.000 TL 'ye Cupra diye gezersin.

    "Otomatik vites şart başka yolu yok, hatta her otomatik de olmaz yakıt tüketimini artırmasın" diyorsan da mecburen VW Scirocco kalıyor, TSI motor dizel gibi ekonomik olmaz ama diğer eşdeğer benzinlilerden çok daha az yakar. belki listeye Golf de eklenebilir ama öyle çok da şekilli durmuyor genç adamı heycanlandırmaz o yüzden geçiyorum.

    Scirocoo işini görücektir DSG şanzumanıyla....
  • scirocco düsünüyorum ben de çoğunlukla böyle desteklenmesi de cesaret veriyo onu almak konusunda. yok mu başka tavsiyesi olan ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arinovski

    scirocco düsünüyorum ben de çoğunlukla böyle desteklenmesi de cesaret veriyo onu almak konusunda. yok mu başka tavsiyesi olan ??

    Alfa - Giulietta beklenebilir tasarımı oldukça iyi motorları da mükemmel görünüyor 25.000 €' dan başlayacak
    S60 beklenebilir çok iddialı ve bu sefer ağırbaşlı değil sportif bir kasa (1.6 motorlar giriş seviyesinde 30-35.000 € gibi başlar heralde)

    Hali hazırda C30 var tasarımı hoşunuza gidiyorsa.
    Yine spor ve cabrio keyfini de soğuk şartlarda sıkıntı yaşamadan tattıracak Eos var, 308 cc var.
    1.6 Turbo 180 beygir Insignia olabilir.

    Farklı klasmanda ancak 1.4-TSI 150 beygirlik Tiguan var.

    Mazda 6 var 2.0 manuel/otomatik çok yönlü bir kasa hem sportif hem ağırbaşlı duruyor.

    Kısacası bir sürü model var siz zevkler ve renklerden haber verin.




  • megane III coupe 1.5 dci 45 e alırsın hocam
  • c30 manuel ne yazıkki beğenmeme rağmen. aynı şekilde eos . renault megane coupe ve tiguan ın da otomatikleri 45 bin euro civarlarında o yüzden onu da eliyorum . mazda6 çok fazla yakıyor 12 litre civarı şehiriçi. s60ı iyi ki söylediniz gerçekten çok beğendim ama şuan sitede yazan fiyat 80bin tl civarlarında ve onun 30bin eurodan girmesini beklemem saçma olur bi yerden filan mı okudunuz siz onu öyleyse çok sevineceğim :) guiletta'nın tasarımını beğendim gerçekten yaz aylarında girecek diyorlar takip ediyim teşekkür ederim:) aradığım özellikler genel olarak iyi bir iç dizayn hepsinden önemlisi dış görünüşü. e tabi bir de ne kadar az yakarsa o kadar iyi öğrenciyiz sonuçta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arinovski -- 15 Mayıs 2010; 20:42:10 >
  • kardeş genç adam otomatik kullanırmı arabayı ya.vites olmadan tadı çıkmaz.fikrime gelince bencede sirocco çok şık ve senin için uygun bir araç.yakıt tüketimide sanırım seni çok üzmez.
  • dizel nissan qashqai derim.hem yüksek,hem güvenli,hem karizmatik bir araç.
  • volvo c30 derim hem tarz sahibi hem az sayıda var
  • quote:

    s60ı iyi ki söylediniz gerçekten çok beğendim ama şuan sitede yazan fiyat 80bin tl civarlarında ve onun 30bin eurodan girmesini beklemem saçma olur bi yerden filan mı okudunuz siz onu öyleyse çok sevineceğim :)

    Şimdi öncelikle sitede okuduğunuz S60 fiyatları artık geçerli değil çünkü o kasa üretimden kalktı ve ellerinde kalanları da olması gerektiği gibi çok daha uygun fiyattan veriyorlar zaten.

    Ayrıca bir diğer nokta da motor hacimleri. bu kasada en küçük motor 2.0 litrelik ve bu da %60 ötv demek. (üstüne kdv bindiğinde fark daha da açılıyor)

    Ancak yeni kasa ile 1.6 Turbo benzinli üniteler gelecek ve ötv' si %37 olacak. Ayrıca 1.6 dizel S80' in fiyatı 74 milyar; bu yüzden tahminen 30-35.000 euro gibi tahmin ettim S60' ın giriş modellerini ancak otomatik opsiyonu ve baz donanım üstüne opsiyonlarla bütçenizi aşması da olası ... tabi ki güvence veremem bunlar benim tahminim. Yine de fiyatlar için ısrarlı bir mail atarsanız belki VOLVO-Türkiye biraz bilgi verir (?) ...

    Giulietta ise çok büyük ihtimalle 25.000 euro seviyesinden başlayacak bütün kaynaklarda böyle geçiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 16 Mayıs 2010; 1:12:03 >




  • sciroccoya karar verdim gibi ama benzini çok o yüzden düşündürüyor beni . acaba bwm 3.20d 2. el fln mı alsam onun yerine ? ne dersiniz ?
  • Scirocco uygun bir tercih olur fakat elden çıkarmaya kalkarsan golf gibi gitmez hemen ben golf al derim.
  • megane III cupe hem de tartışmasız




  • sıfırı ne yapacan 2 al 2 maseratti al dizel al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.