Şimdi Ara

54bin tl hangi araç alınır? Gerçekçi tavsiyeler lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dacia lodgy aracım var ve satışını pazartesi günü yapıyorum sorun sıkıntı çıkmazsa. Daha küçük araçlar bakıyorum c sınıfı hatchback düşünüyorum genelde, çok kararsız kaldım bu fiyatlara doğru düzgün arkaç bulamıyorum. 54 bin tl bütçe ile ne alabilirim emin değilim yardımcı olursanız sevinirim. Bütçeye ekleme yapamıyorum maalesef. Bagajı büyükse benzin/lgp de olur ama bagaj küçük ya da normalse dizel genel tercihim. cruise control ve arka camların elektrikli olması varsa bluetooth yoksa aux girişi olması kafi. Çok fazla donanım meraklısı biri değilim.

• Merhaba hocam. Benzin/LPG olarak Chevrolet Cruze olabilir. Dizel olarak tavsiyem de Fiat Linea olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende bravo var satıyorum turbo benzin lpgli dizelleride var. Bir bakın derim. dolu bir araçtır.
  • Bravo 1.6 multijet bakardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bravo 1.6 multijet bakardım
    ortalama tüketimi nasıl ?
  • Düşbaz kullanıcısına yanıt
    Trafik yoğunluğuna ve kullanım tarzına göre değişir ama 6.5 litre diyelim şehir içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Trafik yoğunluğuna ve kullanım tarzına göre değişir ama 6.5 litre diyelim şehir içinde.
    Biraz fazla değil mi . Arkadaşım Citroën C-Elysée aldı yaklaşık 1 ay önce oda sürekli kullanan biri 5.1 ortalaması 1.6 dizel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    10 ay önce açıldı
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Temiz bakımlı bir cruze al çok memnun kalırsın çok güzel araçtır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşbaz kullanıcısına yanıt
    C elysee daha hafif bi araç ve 92 hp hdi motor 105/120 hp multijete göre biraz daha tasarruflu

• 2 gündür o fiyat aralığında s320 lere bakıyorum , tavsiye konusunda çok bı fikrim yok açıkçası ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bi bütçeyle 5 kişilik bir aile olarak 2010 1.6 titanium mondeo aldık 1 yılı geçiyor çok memnunuz keyifli araç.

• Megane 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.