Şimdi Ara

53BİN BÜTCE 3 ALTERNATİF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayirli günler dilerim. Uzun zamandan beri araba bakiyorum. Benim yas 19 ilk arabam olucak. Annemle beraber kullanicaz araci.Arac otomatik, en fazla 5 yasinda ve 70-80bini gecmemeli.Aylik kullanimimiz 1000 kilometreyi gecmez o yüzden dizel olmasa da olur. Benim icin tek önemli nokta sorunsuzluk. Arabanin aldiktan sonra elbet masrafi olur ama bu artarsa bizi zorlar. Benim zaaf yönümde bu. Arabalarin piyasalarini modellerini vs iyi bilirim ama teknik olarak yeterli bilgiye sahip degilim malesef.
    Bütcemiz 50-53 arasi. Belki cok uygun düserse 55i zorlariz. İlk araba olacagi icin boya takintim yok cunku ben de acemi sayilirim sürterim illaki. Degiseni ya da ciddi hasari olmamasi yeterli.
    Benim kafamda 3 alternatif var. Bunlar 1.6hdi 208, 1.4t astra ve 2012-2013 kia ceed. Peugeota hem 2016 hem 1.6 oldugundan vergi tuzlu olacagi icin ve b sinifi oldugu icin digerlerine gore daha sogugum. Astra ön planda kafamda.
    1 ay icinde arac alacagiz sizlerin tavsiyeleri cok onemli yardimci olursaniz cok sevinirim. Son olarak benle alakasi olmayan 1-2 ilan birakicam karsilastirma acısından.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilksahibinden-garantili-kazasiz-degisensiz-boyasiz-lokal-boyasiz-347351319/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-ceed-dizel-otomatik-kazasiz-boyasiz-65.000-km-349119968/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2013-astra-1.4t-140-bg-329996544/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-orjinal-hatasiz-348826580/detay

İyi forumlar herkese.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceed ilandan kalkmış. 55 binin altında düzgün ceed veya i30 denk gelirse tavsiye ederim. Bir tık fazla yakar ama sorunsuz ve konforludur. Şehir içi 8 litre mazot.

Astra 1.4t otomatik güzel araç. Lpg takılıyor fakat zamanla subap eritiyormuş. Şehir içi 10.5 litre benzin yakar. 2013te ufak bir makyaj yedi. Enjoy plus veya sport almak iyi olur.

Alternatif olarak 208 yerine c4 öneririm. Uygun fiyata alınabilir. En az confort plus alınmalı. Yarı otomatik olduğu için yokuş kalkış desteği şart. Bildiğim kadarıyla c4te bağımsız süspansiyona sahip i30 gibi. Kullandığım kadarıyla güzel yol tutuyor. Tüketim olarak şehir içi 7 litreyle rahat dolaştırır.

Artı olarak benim asıl tavsiyem 55 bine trend x paket maksimum 20 binde bir 2014-2015 makyajlı kasa focus 3 alınabilir. Fiyat bilgisi açısından ben bu aracı takip ederken satılan bir kaç aracı yazayım.
    2015 trend x 5.000 km hatasız HB 57.750 TL
    2015 style 22.000 km hatasız HB 56.000 TL

İyi kovalarsanız 55 e yakalarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 9 Ekim 2016; 14:05:11 >

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Hocam astra o kadar yakiyor mu ya? Araca lpg düşünmüyoruz da 10 litrede çokmuş cidden. Benzin 5 e dayandı üzebilir bizi, gerçi öyle yogun trafikte yok yasadıgım sehir trabzonda ama aksamları yogunlasabiliyo.
    C4 de baktıklarım arasında motoru vs nasildir yol tutuşu olsun performansı ve sorunsuzlugu acaba?
    Focus u da ne biliyim sevmiyorum hocam ya. Ceed c4 astra yakin gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el takıntın yoksa 2008 düşünebilirsin benzin veya dizel otomatik olabilir yaşına göre ama tam otomatik degil arac. Clio olabilir. Sıfır olarak ibiza benzin otomatik bulabilirsin. Tabi bunlar senin baktıklarının dışında modeller

Benim seçtiğim bu üç modelden birini öner diyorsan astra bu modellerden bir tik önde bence.

• Dizel otomatik olarak ceed veya c4

• onurr.611 kullanıcısına yanıt
    Trafik yoksa verdiğim tüketimlerden 1.5 litre düşebilirsin.
    Hocam astra alip tüp takmanin ne gibi dezavantajlari olur? Ceed piyasasi temizleri 57 civari 53-55 arasi birakmazlar gibi geliyo. 8 litre mazot sehir ici cok iyi yeterli benim icin aslinda. C4 te baktim ama ben siyah ya da renkli olsun istiyorum o kriterde de pek rastlamadim. Ama genel olarak donanimli bir arac. 2012-2013 1.6 hdi 308ler nasildir sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 milyon tl sedan önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    308 bu araçlardan biraz daha eski bir araç.

Dediğim gibi çok trafiğe girmiyorsanız 7 litreyle dolaşırsınız.

Astra kullanıma bağlı olarak 50-90 bin km arasında sübap eritiyor, yerine yenisinin takılması gerek oda bir zaman sonra erir. Gerçi siz çok kilometre yapmıyorsunuz ama. Yada sanayide dönen bir çelik subap taktırdım bir daha erimedi muhabbeti var ama bilemiyorum.

Sahibindene 57 yazmışsa çok rahat 55 e alırsınız.

Megane dizel otomatikte alternatif olarak aklınızda olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

308 bu araçlardan biraz daha eski bir araç.

Dediğim gibi çok trafiğe girmiyorsanız 7 litreyle dolaşırsınız.

Astra kullanıma bağlı olarak 50-90 bin km arasında sübap eritiyor, yerine yenisinin takılması gerek oda bir zaman sonra erir. Gerçi siz çok kilometre yapmıyorsunuz ama. Yada sanayide dönen bir çelik subap taktırdım bir daha erimedi muhabbeti var ama bilemiyorum.

Sahibindene 57 yazmışsa çok rahat 55 e alırsınız.

Megane dizel otomatikte alternatif olarak aklınızda olsun.

Hocam simdi biz 4 sene kullanicaz araci. Senede tas catlasin 10000km yapar arac. Tüp konusunda sübap biliyorum o halledilebilir benim sorum cok bagaj yeri kaplar mi, güvenlik acisindan bir risk tasir mi ya da performansi cok belirgin düsürür mü gibi.
    Reno grubunu da genelde sirketler cogunlukta kullandigi ve sehrimde cok oldugu icin istemiyorum. Yani para veriliyo sonucta biraz farklilik ariyo insan. Yoksa 2015 hb cliolari begeniyorum.
    İclerinden en cok astrayi begendigim icin zorlamaya calisiyorum ama bilemedim ya

Astra için lpg dönüşümü yaptıran baya var. Birinci ağızdan bilgi almak daha doğru olur. Bana göre astra alacağınıza focus alın, hem daha modelli hemde BRC taktırıyor herkes.
  • Temiz bir golf iyi olur bence mis gibi tok kapı sesi.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-cok-temiz-golf-6-dsg-1.4-tsi-289151038/detay

Hocam bu tarz birsey nasil uzer mi sizce? Sehir ici 8 diyolar

Astra yerine bomboş ve lpg takılamayan araba bence ciddi derecede üzer. Bu paraya aynı yaşta çok rahat cosmo paket bulursunuz. Bence astra + lpg kombinasyonu üzerinde durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 9 Ekim 2016; 17:26:07 >
    Boşver hocam golf6'yı. Donanım olarakta fakir.
  • Hocam o fiyatlara 2011-2012 cosmo yok hatasız. Zaten attıgım ilanda örnek ama incelendiğinde trend model üstüne güzel şeyler almış.
    Şimdi hesap yapiyorum lpgye 3 bine yakın gidicek ve dezavantajları var. 25 kuruş yakıcak bunların akıbetinde. Golf 6 ise 35 kuruş yaktığını düşünürsek arada 10 kuruş var. 4 senede 40 bin kmde 4 bin kar yapar. O da zaten lpg masrafına gidiyo.
    İlk aracım olacağı için doluluk adına aşırı şeyler istemiyorum anlamam da pek. Ama bu aracin comfortu ya da eklentilisini alsak değmez mi dersiniz?

COSMO-Hatasız değişensiz boyasız
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-satilik-orjinal-38000km-346488773/detay

SPORT
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-temiz-astra-1.4t-sport-345798601/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-opel-astra-acilll-350344240/detay

Sadece seçenek sunmuş oldum aslında bunlarda kafanızın bir köşesinde dursun yani, golf ayrıca dsg şanzuman ve üstünden 6 sene geçmiş sizde bir sorun çıkarma ihtimali duyduğum okuduğum kadarıyla muhtemel
    bknz makyajlı sport paket link
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-tertemiz-astra-1.4-turbo-sport-282580297/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 9 Ekim 2016; 21:35:32 >

• Hocam attığınız arabalar manuel yalniz. Ben manuel aramıyorum. Cosmo otomatik 52ye yok malesef. Golfe gelirsek haklısınız tabi fakat alacağım araç vw olursa en dikkat edecegim kısım km gidip 70-80 binde araç almayı düşünmüyorum. Açıkçası bana 40 bin km kullanımda sorun çıkartacağını sanmıyorum ama şans işi tabi.
    Keşke astra 8 yaksa parasını verip alsak. Ama ülkemizdeki malum yakıt fiyatları öğrenci biri için astrayı hayal kılıyo. Tüp konusuna da ısınamadım bir türlü zaten aile de ikna olmuyo tüpe😀

kafanız rahat sorunsuz olsun istiyorsanız otomatik auris.
  • Focus 3 dizel sedan 30-40 bin km de araç al dua edersin.

• C4 e-hdi otomatik, yada 308 1.6 e-hdi. 308 için biraz beklerseniz fiyatların düşeceğini düşünüyorum çünkü classic edition sıfır km 62.000₺ şuan normalde en düşük paket active 70.000 lira olması lazımdı ki classic edition dolu araç

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.