Bildirim
530 lira fatura geldi lütfen yardımm!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BayernM
beyler çok yakın bi arkadasımın faturalı hattına her zaman 30-40 lira gelirdi bu sefer son ay noldu bilmiyoruz 530 lira fatura geldi kafayı yicek çocuk buna itiraz edemezmiyiz yazın lütfen bana?
Edersin etmesine.
Hep 30-40 geliyor ise bu lehine delil olarak kullanılabilir. -
internetten konuşmaları sorgulatın önce.
-
Ayrıntılı fatura isteyin. -
itiraz ettimi faturaya. -
tüketici heyetine başvurmayı denediniz mi?bende de aynı sıkıntı var 40 tl lik paket kullanıyordum ...son ay 184 tl lik fatura gondemişler,müşteri hizmetlerine mail attım ...en yakın zamandada kaymakımlığa basvurmayı düşünüyorum.. -
Konuşmaları sorgulatınca ne geldi dokum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZgodaN
aradık bugün iki kere kaydımızı aldılar biz inceleyip size dönücez dediler dönen falan yok daha dostum -
quote:
Orijinalden alıntı: BayernM
quote:
Orijinalden alıntı: ZgodaN
aradık bugün iki kere kaydımızı aldılar biz inceleyip size dönücez dediler dönen falan yok daha dostum
İnternetten kendiniz konusmalri sorgulayın bır de ne yazıyor.. -
Avea.com.tr ye girin online işlemlerden bi bakın neyden kaynaklanıyor. Kafalarına göre göndermediler o faturayı. İnternetten kaynaklanıyorsa itiraz edin . :)) ama konuşmadan sa hattını iptal edeceğinizi söyleyin yarısını 1 yıl taahhütle silerler ama konuşmayı iyi yapın . 1 müşteri temsilcisi yapmayabilir 10 kere deneyin şansınızı indirim alırsınız . yada bi bayiye gidin yardımcı olurlar die düşünüyorum ama olmazlar onlarda.
SEN ONLİNE İŞLEMLERDEN Bİ BAK NEDEN GELMİŞ FATURAYADA İTİRAZ ET TABİ ARAMALARINI BEKLEME RAHATSIZ ET SÜREKLİ -
ödeyin gitsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vetivet
ödeyin gitsin.
şaka mısın sen ? -
Ndn bu kadar fatura geldi hicbir detay yok sonra yardim edin diyorsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: vetivet
ödeyin gitsin.
-
İHTİMALLER
1)yeni bir telefon alındı ve telefon kendini güncellemeler olduğunda otomatik güncelledi.
2)kampanya mesajı gelip hücre bilgisinden yanlışıkla çıkmaya çalışıp kampanyayı onaylamış olabilir.
3)yeni hat aldı ama tarifesi yansımamış olabilir.(genelde bayi tarifeyi hatta eklemeyi unuttuğu için oluyor.)
4)üçüde değil operatör öpmek istediği için olabilir.
yolu eğer m.h. ile halletmeye çalışırsanız hiç bir sonuç alamazsınız ondan tüketici haklarına gidin ama o parayı yine ödemek zorunda. -
büyük ihtimal smartphone kullanıyorsa arkadaşın internet paketi almadan yanlışlıkla internete falan girmiş olabilir hocam yada haberi olmadan telefon internete bağlanıp güncelleme yapmıştır malum internet paketi almadan her bir kb da baya öpüyorlar operatörler.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- aradığınız numara kullanılmamaktadır ne demek
- türk telekom faturalıdan faturasıza geçiş
- otomatik ödeme talimatı olan faturayı ödemek
- türk telekom fatura kesim tarihi değiştirme
- türk telekom ikiz sim kart
- 5g ihalesi ne zaman
- mobil veri çekmiyor
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- vodafone mobil imza
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X