|
|

|
|
Orijinal olmayan oyunları oynamak üzere modifiye edilmiş PlayStation 2 konsolları, yani "çipli" PS2'ler, oyuncular arasında yaygındır. Ancak bir PS2'nin çipli olup olmadığını anlamak zor olabilir. Bu rehber, PS2'nizin çipli olup olmadığını belirlemenize yardımcı olacak ipuçları sağlayacaktır.
Fiziksel İşaretler
Yazılımsal İşaretler
Garanti Durumu
Çipli bir PS2'ye sahipsen, resmi Sony garantisinin geçersiz olduğunu unutmamalısın. Konsolu çipli hale getirmek, garantinin ihlalidir ve herhangi bir onarım veya değiştirme talebini geçersiz kılar.
Çipli bir PS2 satın almayı düşünüyorsan, yasal sonuçların ve potansiyel sorunların farkında olmalısın. Bir PS2'nin çipli olup olmadığından emin değilsen, bir oyun mağazasından veya yetkili bir tamirciden yardım alman önerilir.
|
| _____________________________ |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santacruz -- 11 Haziran 2005, 20:59:51 > |
| _____________________________ |
|
|
"Under your command i will obey..." "My mind is one with my soul..." "I am near, yet so far away...""Through the eternal flame, i travel..." || PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n || |
|
|
|
|
|