Şimdi Ara

53 binden Dokuz Eylul Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygsye yeteri kadar onemi vermedim. Ygsde bekledigimden dusuk geldi siralamam. Her seyin sinav aninda belli oldugunu bilerek lys agirlikli gittim su ana kadar ve elli uc bininci oldum netice itibari ile. Hedefim Deu Hukuk. Edebiyatim saglamdir, cografya ona keza. Mat-2 fena değil. Denemelerde 35-40 arasi gidip geliyor. Geometri Allaha emanet hic lys bakmadim, oldugu kadar artik.

Sizce hedefime ulasma sansim nedir? Puan turu de degisince isler iyice karisti. Benim isime gelecek fakat hiçbir sey de degismeyebilir. Yapmayi dusudugum netleri Puanzaya yazinca Puanzada tm 2 ila 3 puan turleri arasinda 5 bin siralama fark oluyor. Simdi dusunuyorum: Deuye sonuncu girdim diyelim. Ben tm2 ile de sonuncu girecektim bu puanlarla. Tm3 le girince hiçbir degismemis oluyor bu dusunceye gore. Yani girecek adamlar belli, tm2de 19binse tm3te 13 bin oldum oyle girdim gibisinden. Amma ve lakin yiginsal tabloya soyle bir goz attigimizda isler degisiyor. Ham puan olarak atiyorum tm2de 400 puan alan 5 bin kisi var ise tm3te 9 bin kisi var. Bayagi farketmekte. Simdi ne soylersek laf u guzaf. Sene sonu acikca gorecegiz her seyi. Fakat insan onunu gorup ona gore davranmak istiyor.

Lafi uzatmadan ozet geceyim. Ygs5 53 bin. Dokuz eylul hukuk sansim nedir? Tahmini tm2 siralamasi 19-15 arasi olacak Dokuz Eylulun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 8 Nisan 2015; 0:20:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27 yaşında hukuk kazandım
    4 yıl önce açıldı
    Dokuz Eylül ve Erasmus..
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.