Şimdi Ara

520 Watt Psu Calismiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi sure once bilgisayarim cisiyodu fakat dit sesi ve goruntu gelmiyodu. Psunun voltaj ayarini 230 dan 115 e dusurdum ve hic calismadi. Daha sonra 350 watt eski bi psu bulup jumper resetle dit sesi ve goruntuyu geldi ama eski 520 watt psu ile bilgisayar hic acilmiyo. Eski psu mu kullanabilir miyim? Bozulmusmudur? Calistirabilme imkanim var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BratCurse

Arkadaslar bi sure once bilgisayarim cisiyodu fakat dit sesi ve goruntu gelmiyodu. Psunun voltaj ayarini 230 dan 115 e dusurdum ve hic calismadi. Daha sonra 350 watt eski bi psu bulup jumper resetle dit sesi ve goruntuyu geldi ama eski 520 watt psu ile bilgisayar hic acilmiyo. Eski psu mu kullanabilir miyim? Bozulmusmudur? Calistirabilme imkanim var mi?

220 türkiye
    115 amerika
    yani püff olud.
    voltaj bölümü yanmıştır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BratCurse

Arkadaslar bi sure once bilgisayarim cisiyodu fakat dit sesi ve goruntu gelmiyodu. Psunun voltaj ayarini 230 dan 115 e dusurdum ve hic calismadi. Daha sonra 350 watt eski bi psu bulup jumper resetle dit sesi ve goruntuyu geldi ama eski 520 watt psu ile bilgisayar hic acilmiyo. Eski psu mu kullanabilir miyim? Bozulmusmudur? Calistirabilme imkanim var mi?

230'dan 115'e çektiysen o küçük kırmızı düğmeyi geçmiş olsun
  • Yeni power suply alayim o zaman ben :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Super Power 350W Psu Satılık..!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.