Şimdi Ara

Super Power 350W Psu Satılık..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kutusu Yok, Kabloları Tam, Kusursuz Çalışmaktadır..

Fiyatı 10 TL'dir..
    Bursa İçi Elden Teslim, Diğer Şehirlere Güvenen Arkadaşlar Hesabıma Parayı Yatırdıktan Sonra Kargo İle Karşı Taraf Ödemeli Gönderebilirim..
    Özel Mesajla Ulaşabilirsiniz..!!

Resimler Gerçektir.. Cep Telefonuyla Çektiğim İçin Çok Net Değil Görüntüler..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgue -- 25 Eylül 2009; 17:28:15 >

• ne olduğu bellisiz bir power 40 tl + kargo hocam uykusuz filansın sanırım. ne demek istediğimi yakında anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IeVeN

ne olduğu bellisiz bir power 40 tl + kargo hocam uykusuz filansın sanırım. ne demek istediğimi yakında anlarsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: IeVeN

ne olduğu bellisiz bir power 40 tl + kargo hocam uykusuz filansın sanırım. ne demek istediğimi yakında anlarsın.

Googlede Arayın Super Power Psu Diye.. Testlerini Göreceksiniz.. Ne Demek İstediğimi Anlamışsınızdır Umarım..

Alıcı Olanlar Lütfen Pm İle Ulaşsınlar.. Gereksiz Yere Konumu Lütfen Kirletmeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgue -- 6 Şubat 2009; 19:15:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

quote:

Orjinalden alıntı: IeVeN

Googlede Arayın Super Power Psu Diye.. Testlerini Göreceksiniz.. Ne Demek İstediğimi Anlamışsınızdır Umarım..

Alıcı Olanlar Lütfen Pm İle Ulaşsınlar.. Gereksiz Yere Konumu Lütfen Kirletmeyin..

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: volkaniq

Alıntıları Göster
    http://www.indirimli.com/index.php?go=10,3&id=4258
    29.36 TL
    tabi böle ise

sen kesndi resmini ekleseydin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

29.36 TL
    tabi böle ise

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

29.36 TL
    tabi böle ise

Ben Sana İncelemesinden Bahsediyorum.. Sen Fiyat Gönderiyosun.. Görderdiğin Linkteki Ürünün Yıllar Önceden Kalıp Kalmadığı Umamma Çünkü Adı Sanı Olmayan Bir Site..

İstersem 10TL'den Satılığa Çıkartırım Buraya İstersem 100TL'den.. Alan Alır, Almayan Almaz.. Bu, Bu Kadar Basittir.. Çabanızı Anlayamıyorum..
    Telefonum Bozuk Çekemedim.. Şimdiye Kadar Ürün Sattıklarım, Sattıklarımı Bilir.. İllaki Taş Atıcam Diyen Varsa Atmaya Devam Edebilir Sorun Yok..

Okuması Olanlar Aşağıdakileri Tekrar Okusunlar..

quote:

Orjinalden alıntı: Morgue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgue -- 6 Şubat 2009; 23:01:03 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

29.36 TL
    tabi böle ise

Ben Sana İncelemesinden Bahsediyorum.. Sen Fiyat Gönderiyosun.. Görderdiğin Linkteki Ürünün Yıllar Önceden Kalıp Kalmadığı Umamma Çünkü Adı Sanı Olmayan Bir Site..

İstersem 10TL'den Satılığa Çıkartırım Buraya İstersem 100TL'den.. Alan Alır, Almayan Almaz.. Bu, Bu Kadar Basittir.. Çabanızı Anlayamıyorum..
    Telefonum Bozuk Çekemedim.. Şimdiye Kadar Ürün Sattıklarım, Sattıklarımı Bilir.. İllaki Taş Atıcam Diyen Varsa Atmaya Devam Edebilir Sorun Yok..

Okuması Olanlar Aşağıdakileri Tekrar Okusunlar..

quote:

Orjinalden alıntı: Morgue

Alıntıları Göster
    dostum yorum istemiyorsan ilanını yoruma kapatabilirdin...saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmazmustafa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: korkmazmustafa

O Özelliği Bilmiyodum Arkadaşım Bir Dahakine Öyle Yaparım.. Teşekkür Ederim..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: korkmazmustafa

O Özelliği Bilmiyodum Arkadaşım Bir Dahakine Öyle Yaparım.. Teşekkür Ederim..

Alıntıları Göster
    slm hocam elden bursa içi alıcam dedim 2 tane pm attım cewap yazmadın.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutseda2121

slm hocam elden bursa içi alıcam dedim 2 tane pm attım cewap yazmadın.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkerr_83

Alıntıları Göster
    Resim ekleyin ilanınıza böyle satamassınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

Resim ekleyin ilanınıza böyle satamassınız..

Alıntıları Göster
    pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozy87

pm

Alıntıları Göster
    gg de 15 liraya satılmış.

tek 12 volt kanalında 16 amper veriyor 40 lira edermi sence.

Satıcı istediği fiyatta satmakta özgürdür a

ama bu kadarda abartılı bi rakam yazmanızı doğru bulmadım.

Tamamen şahsi fikrimdir. Hayırlı alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misti

gg de 15 liraya satılmış.

tek 12 volt kanalında 16 amper veriyor 40 lira edermi sence.

Satıcı istediği fiyatta satmakta özgürdür a

ama bu kadarda abartılı bi rakam yazmanızı doğru bulmadım.

Tamamen şahsi fikrimdir. Hayırlı alışverişler.

Alıntıları Göster
    40 lira ? şaka mı bu ?
    Ben codegen kasa sattım 350 watt psulu (psu super power üretimidir, kasanın 5.25 kapaklarında da reklamı var super power diye)
    artı bir de cd writer taktım üzerine hediye olarak evde boş boş duruyordu.. kasa+psu+cd writer 25 lira fiyat verdim bir an önce satılsın diye, 1 haftada zor satıldı...
    dostum kusura bakma ama fiyatını bir revize et istersen yoksa satabileceğini zannetmiyorum
    iyi satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 20 Mayıs 2009; 0:44:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyarr

40 lira ? şaka mı bu ?
    Ben codegen kasa sattım 350 watt psulu (psu super power üretimidir, kasanın 5.25 kapaklarında da reklamı var super power diye)
    artı bir de cd writer taktım üzerine hediye olarak evde boş boş duruyordu.. kasa+psu+cd writer 25 lira fiyat verdim bir an önce satılsın diye, 1 haftada zor satıldı...
    dostum kusura bakma ama fiyatını bir revize et istersen yoksa satabileceğini zannetmiyorum
    iyi satışlar

Alıntıları Göster
    5 lira veriyim ? oda power kasa kalsın

• quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

5 lira veriyim ? oda power kasa kalsın

Alıntıları Göster
    saha satılmadı mı bu?
  • Bırak kardeşim 40 liraya satmaya 20 lira bile etmez, Bu markanın bende 450 watt olanı vardı 15 liraya sattım geçen sene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC//DC

Bırak kardeşim 40 liraya satmaya 20 lira bile etmez, Bu markanın bende 450 watt olanı vardı 15 liraya sattım geçen sene...
    12cm fanli 380w pegasus psu 25tl ye satıyorum kimse almıyor haftalardır. İnatla sürekli ilanı güncellemene gerek yok, satın alacak birini bulman imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

12cm fanli 380w pegasus psu 25tl ye satıyorum kimse almıyor haftalardır. İnatla sürekli ilanı güncellemene gerek yok, satın alacak birini bulman imkansız.

Alıntıları Göster
    Hocam yanlış anlama ama aynı psu yu kullanıyorum, alınık psu ilanı açtım. Yeni psu alınca bu psu'yu 15 liradan satışa koymayı düşünüyorum. Ama mal senin, istediğin fiyattan satışa koyabilirsin. Hayırlı satışlar, iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kieslowski

Hocam yanlış anlama ama aynı psu yu kullanıyorum, alınık psu ilanı açtım. Yeni psu alınca bu psu'yu 15 liradan satışa koymayı düşünüyorum. Ama mal senin, istediğin fiyattan satışa koyabilirsin. Hayırlı satışlar, iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Ne güç kaynağımış beeee

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.