Şimdi Ara

512Mb den 1gb geçmek doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle İyi akşamlar Bende Palit Gts 250 Green 512mb ekran kartı var.Normalde 702/1000/1512
    hızlarında çalışan kartı bios atarak 750/1200/1856 hızlarına getirdim.Sorum şu şimdi bendeki kart 512mb olduğundan gta 4 de ayarları yükseltemiyorum.Acaba sizce 1gb Hd 4850 ile takas yapmalı mıyım? yoksa kartım hd 4850den iyi mi?Oyunları max 1280x1024 de oynuyorum bu arada

Gpu z

Hepinize şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasta Siempre Comandante -- 29 Kasım 2010; 21:49:04 >

• hd4850 ile takas yapmana " KESİNLİKLE DEYMEZ " ki 1280x1024 de oynuyorsun o 512mb bellek fazlasıyla yeticektir ki 1680x1050 de oynasaydın 1gb karta geçmen mantıklı olur ancak elindeki kart hd4850 den daha iyi bir kart birde biosdan overclocklu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unigineheavenx34

...1280x1024 de oynuyorsun o 512mb bellek fazlasıyla yeticektir...

Fazlasıyla yetmez. Ancak yeter. Hele ki Nvidia'nın g80 mimarisi üzerine kurulu gpu'larda yaşanan bellek sıkıntıları sebebiyle bazı durumlar da yetmez bile.

Ancak önerir miyim? Hayır. HD4850 ile arasında pek bir fark yoktur. AMD'nin bellek yönetiminin de iyi olması HD4850 seviyesinde bir kart için 1 GB belleği çok mantıklı kılmaz. Ağzınızın tadını bozmayın derim. Aynı seviyede kartlar arasında geçiş yapınca tedirgin olur insan. Devamlı soru işaretleri oluşur akılda (Bu oyun daha mı akıcıydı, bu oyunda sorun mu var, daha çok mu ısınıyor, daha çok mu gürültü yapıyor vs.).
  • Sizin kullandıgınız çözünülürlükte 1gb gereksizdir sıkıntı olmanıza gerek yok.
  • ilerde monütörü değiştirecekseniz 1 gb almanız mantıklıdır ama almıyacasanız bi işe yaramaz
  • Yardımlarınız için teşekkürler ilerde alırsam 1440 çözünürlüklü monitör almayı planlıyorum yani 1600 düşünmüyorum Şimdi kartım Hd 4850 aynı seviyede diyorsunuz.Hepinize teşekkürler.Sizce Windows xp kurmak daha mantıklı mı benim sistemimde.(Sistemim imzamda yazıyor)
  • memnunsanız win. 7 ye devam edin 64 bit kullanmayı deneyin kullananlar çok performasnlı olduğunu söylüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 29 Kasım 2010; 23:39:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows 7 de performans kayıpları yaşıyorum(ramimden dolayı herhalde 3gb) o yüzden xp kuram diyom :D
  • ben memnunum xp den halen kullanıyorum tek eksiğim var oda raid 0
  • Raidli versiyonları var diye duydum xpde doğru mu acaba?
  • arkadaşım Gta 4 limitinden bahsediyorsan onun çözümü var iyice araştır ...not defterine bişey yazıyodn tam hatırlamıyrm .limiti felan kaldırıyodu
  • raid versiyonu derken benim bildiğim raid 0 çok performanslı bişi denedim kurdum oyunları yükleem süreleri veri aktarma süreleri bayağı hızlanıyor yani yapmaya değer 2 tane 500 gb lik diski alıp raid yapmak çok uygun bi performasn artışı demektir
  • skyfrce o dediğin ayar işe yaramıyor bide oyunu bozuyor.Çoğu kişide pc res atıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

memnunsanız win. 7 ye devam edin 64 bit kullanmayı deneyin kullananlar çok performasnlı olduğunu söylüyorlar

Bu konuda sana daha önce de bilgi vermiştim... 64 bit'i ne sanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Orijinalden alıntı: unigineheavenx34

...1280x1024 de oynuyorsun o 512mb bellek fazlasıyla yeticektir...

Fazlasıyla yetmez. Ancak yeter. Hele ki Nvidia'nın g80 mimarisi üzerine kurulu gpu'larda yaşanan bellek sıkıntıları sebebiyle bazı durumlar da yetmez bile.

Ancak önerir miyim? Hayır. HD4850 ile arasında pek bir fark yoktur. AMD'nin bellek yönetiminin de iyi olması HD4850 seviyesinde bir kart için 1 GB belleği çok mantıklı kılmaz. Ağzınızın tadını bozmayın derim. Aynı seviyede kartlar arasında geçiş yapınca tedirgin olur insan. Devamlı soru işaretleri oluşur akılda (Bu oyun daha mı akıcıydı, bu oyunda sorun mu var, daha çok mu ısınıyor, daha çok mu gürültü yapıyor vs.).

Bilemem artık ben gts320 de yani msi nx8800gts 320mb 320bit eski kartımda nfs shiftte 1680x1050 4xAA da oynuyordum ancak 6xAA yapınca bellek doldurmasından dolayı oyun açılmamıştı birdaha bellek tabiki hep sınırda geziyordu 316-317MB...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.