Şimdi Ara

512KBPS internet (bakarmısınız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuan 512kbps sınırsız internet var. UyduNet'ten kablolu HD televizyon hizmetiyle aynı hattan internet alıyorum. aylık 17TL. sorunum :

-download & upload hızları yeterli gelmiyor.

-oynadığım oyunda (Counter-Strike) ping çok yüksek oluyor.

evet indireceğim dosyalar 1-20GB arasında,
    upload edeceğim dosyalar da max 600MB olacak.
    oyunda ping (internetle alakalı kasma) düşük olacak. [10-30 arası]

10GB'lık dosyayı en azından sabah başlattığım zaman akşama doğru insin istiyorum.

En az kaç MBPS internete geçmeliyim ?

• geçebileceğin en yüksek bağlantıya geç. verebileceğin max. parayla doğru orantılı olarak tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissYou -- 24 Mayıs 2010; 16:18:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissYou

geçebileceğin en yüksek bağlantıya geç. verebileceğin max. parayla doğru orantılı olarak tabi.

2 Mbps internet 55 lira. (Sınırsız)

2 mbps internet yeterli olur mu saydıklarıma göre?

edit : ayrıca 10mbps internet ;

5GB Kotalı : 29 TL

8GB Kotalı : 39 TL

10GB Kotalı : 49 TL

1GB kota aşımı için 9 TL ekleniyormuş faturaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 23 Mayıs 2010; 16:21:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schéinz.

quote:

Orijinalden alıntı: MissYou

geçebileceğin en yüksek bağlantıya geç. verebileceğin max. parayla doğru orantılı olarak tabi.

2 Mbps internet 55 lira. (Sınırsız)

2 mbps internet yeterli olur mu saydıklarıma göre?

edit : ayrıca 10mbps internet ;

5GB Kotalı : 29 TL

8GB Kotalı : 39 TL

ttnet net limitsiz aylık 49 t ilk 6 ay 25 tl mi ne

sana en az 4 mb gider bende söylmesi

10GB Kotalı : 49 TL

1GB kota aşımı için 9 TL ekleniyormuş faturaya.
  • 1 MBit internet =~ 100 kb / sn = 1 dakikada 6 MB = 1 saatte 360 MB = 10 saatte 3.6 GB

Kendinize göre , orantı kurabilirsiniz. Bence , 2 Mbit'ten ziyade (imkânınız varsa) 4 Mbit'e geçin.

Ekleme : 4 MBit Uydunet , 450 kb/sn'yi görebilir diye biliyorum. Ben TTNet ile , maksimum 420 kb/sn görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 23 Mayıs 2010; 16:26:54 >
  • Eğer akşam yatmadan önce bilgisayarı açık bırakıp download yapabileceksen 2 mbit yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

1 MBit internet =~ 100 kb / sn = 1 dakikada 6 MB = 1 saatte 360 MB = 10 saatte 3.6 GB

Kendinize göre , orantı kurabilirsiniz. Bence , 2 Mbit'ten ziyade (imkânınız varsa) 4 Mbit'e geçin.

öyle düşünürsek ;

512kbps internet = 50 kb / sn = 1 dakikada 3 MB = 1 saatte 180 MB = 10 saate 1.8 GB olması gerekiyor ama öyle değil. internetimin en iyi durumda olduğu zamanlarda bile maksimum 30 kb / sn hız alıyorum. genelde zaten kötü durumda oluyor ;

-oyundaki ping 70-150 arası

-indirme hızı 12 kb / sn.

kadar düşüyor. en azından bunlar olmasın, oyunumu rahat, dosyamı da normal hızla indireyim istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onu alacağına netlimitsize geç kardeşim hız düşmüyor 350 gb ı geçtim ben bu ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

onu alacağına netlimitsize geç kardeşim hız düşmüyor 350 gb ı geçtim ben bu ay

TTNET'ten hiç memnun kalmadım. hep internet kesiliyordu, UyduNET'e geçtim. onun tarifelerini de yukarıda yazdım.

2mbit sınırsız 55 lira (bütçeye göre biraz pahalı)

10mbit internet 8 GB Kotalı 39 lira (ama 10 mbit hız ile 8GB dayanabilir miyim, orası kesin değil.)

10mbit sınırsız zaten aylık 460 lira

4mbit sınırsız da 75 lira.
  • En az 1 mbps var diye biliyorum ben 512 kbps kullanan ISP (ttnet-biri-smile vs.) varmıymış

1 MBPS kullanıyorum Counter Strike oyununda pingim gayet iyi.
  • hocam alakası yok ama benımde aynı tarıfe ancak 17 tl verıp normal kablolu yayın alıyorum sen HD yayını nasıl alıyorsun kampanya fılanmı wardı kayıt olurken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellybone

hocam alakası yok ama benımde aynı tarıfe ancak 17 tl verıp normal kablolu yayın alıyorum sen HD yayını nasıl alıyorsun kampanya fılanmı wardı kayıt olurken

internet + kablolu yayın tarifesinden yararlandık. kablolu yayın dijital kalitede, HD değil. arada HD kanallar var sadece.

örn : Eurosport HD

Nat Geo HD

vs.

sizinki de benimki gibidir zaten hocam..

@ONUR

hocam bu UyduNET.. 512kbps en düşük hız tarifelerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 23 Mayıs 2010; 16:35:25 >
  • quote:

quote:

TTNET'ten hiç memnun kalmadım. hep internet kesiliyordu, UyduNET'e geçtim. onun tarifelerini de yukarıda yazdım.

10mbit internet 8 GB Kotalı 39 lira (ama 10 mbit hız ile 8GB dayanabilir miyim, orası kesin değil.)

Yazdıklarınıza göre ; en uygun gözüken tarife , TTNet'in 8 Mbit 15 GB kotalı olan tarifesi.

• quote:

quote:

quote:

Yazdıklarınıza göre ; en uygun gözüken tarife , TTNet'in 8 Mbit 15 GB kotalı olan tarifesi.

yani hocam gel inat etme

• quote:

quote:

quote:

TTNet'e geçemiyorum sanırsam.. çünkü kablolu tv + internet birlikte UyduNET'ten alıyorum.. geçeli de fazla olmadı, 3-4 ay oldu sanırım.. açıkçası TTNET'e dönmeyi de pek düşünmüyorum.. alacaksam UyduNET'ten alayım diye düşündüm

edit : ttnet net limitsiz tarife'de 8mbps'ye "KADAR" demiş.. yani hız değişken. bu iş sakat gözüküyor zaten hiç bulaşmasam daha iyi, TTNet 15 GB kotalı bulamadım.. 6 GB kotalısı 40 lira.

edit 2 : karşılaştırma yaparsak yine 40 liraya UyduNET'ten 8 GB kotalısını alabiliyorum.. 2GB kota arada fark var ama fiyat aynı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 23 Mayıs 2010; 16:41:48 >

• Hocam bence TTnet'e geç.Bu ay bayağı uçmuşum ama hala birşey olmadı.Profilinde adana yazıyor.Adana'daki serverler yenilendi diye biliyorum(Emin değilim)Kopma yaşamazsın diye düşünüyorum.Bu arada netlimitsiz tarifede(8 mbit) ben en az 800 görüyorum hemde burda server yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agnus_Dei -- 24 Mayıs 2010; 6:43:07 >
  • quote:

quote:

1 MBit internet =~ 100 kb / sn = 1 dakikada 6 MB = 1 saatte 360 MB = 10 saatte 3.6 GB

öyle düşünürsek ;

512kbps internet = 50 kb / sn = 1 dakikada 3 MB = 1 saatte 180 MB = 10 saate 1.8 GB olması gerekiyor ama öyle değil. internetimin en iyi durumda olduğu zamanlarda bile maksimum 30 kb / sn hız alıyorum. genelde zaten kötü durumda oluyor ;

kadar düşüyor. en azından bunlar olmasın, oyunumu rahat, dosyamı da normal hızla indireyim istiyorum.

internet bölümnde sorun bu soruyu yanlış yerdesiniz. ayrıca bu kızlar çoook düşük. hattınızda kesinlikle sorun var. 4440126 yı arayıp arıza kaydı verin. uydunet 512 kbps nin en 50 kb/s stabil olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Hocam bence TTnet'e geç.Bu ay bayağı uçmuşum ama hala birşey olmadı.Profilinde adana yazıyor.Adana'daki serverler yenilendi diye biliyorum(Emin değilim)Kopma yaşamazsın diye düşünüyorum.

Hocam eski tarifem TTNet 1mbps internet 4 GB kotalı aylık 30 liraydı (galiba) ama ben kotayı hep aştığım için 40 liradan fazla fatura geliyordu.. hızı biraz düşürüp limitsiz, hem de daha ucuz tarife alayım dedim ama pişman oldum, 512kbps kesmiyor beni.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jellybone

hocam alakası yok ama benımde aynı tarıfe ancak 17 tl verıp normal kablolu yayın alıyorum sen HD yayını nasıl alıyorsun kampanya fılanmı wardı kayıt olurken

internet + kablolu yayın tarifesinden yararlandık. kablolu yayın dijital kalitede, HD değil. arada HD kanallar var sadece.

örn : Eurosport HD

Nat Geo HD

vs.

sizinki de benimki gibidir zaten hocam..

@ONUR

hocam bu UyduNET.. 512kbps en düşük hız tarifelerde.

yaw benım 10 yıl oncekı kablolu hocam yanı uydunet receıverı fılan yok bende normal kabloyu tv nın arkasına takıyorum :D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: C@r@nthir

quote:

quote:

öyle düşünürsek ;

internet bölümnde sorun bu soruyu yanlış yerdesiniz. ayrıca bu kızlar çoook düşük. hattınızda kesinlikle sorun var. 4440126 yı arayıp arıza kaydı verin. uydunet 512 kbps nin en 50 kb/s stabil olması lazım

uydunet'in sitesinden hız testi yaptırdım, 512kbps download, 90kbps upload hızı çıktı. normal yani. ama sitelerden indirme yaparken max. 30 kb/s hız alıyorum.. ne ile alakalı onu da anlamış değilim.. ama speedtest'ten test edince normal çıkıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.