Şimdi Ara

512 MB Ram'li Cihazlarda Temple Run ve Temple Run Brave Oynamak İsteyenler;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkkadaşlar Youtube'da Rus bi abimizin videosunu izledim. Ve söylediği şekilde ayarları yaptım. Temple Run ve Temple Run Brave oynayabiliyorum.

İlk öncelikle video linki :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tVo5XqhKtHU

Yapacağımız işlemler :

1. Ayarlar'a gelin. - Wifi'a bağlanın.
    2. Bağlı olduğunuz wifi'ın üzerine tıklatın.
    3. Proxy'i açın. Sunucu/URL'ye 117.135.139.179 , Bağlantı Noktası'na 8888 yazıp onaylayın.
    4. Menü tuşuna basıp anamenüye dönün. Mağazayı açın. Temple Run'ı aratın. Açın ama YÜKLE demeyin!
    5. Tekrar menü tuşuna basıp anamenüye dönün.
    6. Tekrar Ayarlar'a girin. Tekrar Wifi'a girin. Bağlı olduğunuz wifi'ın üzerine tıklatın. Proxy'i kapatın. Onaylayın. Menü tuşuna basıp anamenüye dönün.
    7. Mağazaya geri dönün ve Temple Run'ı yükle diyin.
    8. İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 24 Haziran 2013; 23:32:56 >

• Cidden işe yarıyor. Teşekkürler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babbo-san

Cidden işe yarıyor. Teşekkürler dostum

Beyler ben açın ama yükle demeyin kısmını anlamadım yükle butonu yokki, bir de telefonunuzda videoyu açamıyoruz diyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babbo-san kullanıcısına yanıt
    işe yarıyor ancak google dan biryeri arat bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Beyler ben açın ama yükle demeyin kısmını anlamadım yükle butonu yokki, bir de telefonunuzda videoyu açamıyoruz diyor?

"Açın" dan kastı o sayfayı açın ama yükle seçeneğini kullanmayın ve tekrar wi-fi ayarlarına girip proxyi kapayın daha sonra yükle seçeneğini kullanın demek istemiş.

@googledan arat derken proxy yi mi yoksa google arama zımbırtısını kullanımını mı kast ediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babbo-san -- 25 Haziran 2013; 0:25:57 >

• quote:

quote:

quote:

"Açın" dan kastı o sayfayı açın ama yükle seçeneğini kullanmayın ve tekrar wi-fi ayarlarına girip proxyi kapayın daha sonra yükle seçeneğini kullanın demek istemiş.

@googledan arat derken proxy yi mi yoksa google arama zımbırtısını kullanımını mı kast ediyorsun?

Beyler şimdi bendeki sorunu soyluyorum.
    1 mağaza aramasında temple Run çıkmıyor bende. Bu yüzden direk linkle girdim belki de ondan olmadı.
    2. Yükle butonu yok nasıl basayım butona. 1gb altı şeysi var hala bende

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    çıkmaması normal önce wi-fi a girip proxyi açacaksın ve yukarda ki sayıları yazacaksın daha sonra kaydedip çıkacaksın.
    mağazaya gelip temple run ı arat ve bulacak. yükleme yapma o sayfa açık kalsın tekrar ayarlardan wi-fi a girip proxyi kapat ve onayla. daha sonra mağazadan oyunu indir. basit birşey ve kolay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFS The Run hakikaten 2 saat
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çıkmaması normal önce wi-fi a girip proxyi açacaksın ve yukarda ki sayıları yazacaksın daha sonra kaydedip çıkacaksın.
    mağazaya gelip temple run ı arat ve bulacak. yükleme yapma o sayfa açık kalsın tekrar ayarlardan wi-fi a girip proxyi kapat ve onayla. daha sonra mağazadan oyunu indir. basit birşey ve kolay

Sağol yardımın için mağazada arattım dediğin gibi üstte yükleniyor yazdı gelmedi arama sonuçları, önemli değil siz yapmışsınız yeter işte. :D sağ olun var olun

• Ben sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Hiçbir hata yok.
  • quote:

quote:

Sağol yardımın için mağazada arattım dediğin gibi üstte yükleniyor yazdı gelmedi arama sonuçları, önemli değil siz yapmışsınız yeter işte. :D sağ olun var olun

Bende de aynı senin dediğin gibi sorun teşkil etti ama çözüm bulamadım :(
  • bendede proxyi ayarladıktan sonra mağazada gözükmedi.
    Bu oyunun gelmesi yakın değilmi zaten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drcombo

bendede proxyi ayarladıktan sonra mağazada gözükmedi.
    Bu oyunun gelmesi yakın değilmi zaten ?

Proxy ayarlamadan da arattığımızdan direk çevrimdışı gibi hafızadaki sonuçları yüklüyor galiba

• Proxy ayarından sonra oyun görünüyor fakat ''Yükle'' seçeneği yok.
  • lumia 520 de çalışıyor
  • Oldu teşekkürler :) Smart Cam yükleyelim bir de

Edit: Smart Cam çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanki Bana Pele -- 25 Haziran 2013; 11:08:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Oldu teşekkürler :) Smart Cam yükleyelim bir de

Smart Cam Gdr2 güncellemesinden sonra çalışacak

• quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Oldu teşekkürler :) Smart Cam yükleyelim bir de

Smart Cam Gdr2 güncellemesinden sonra çalışacak

Öyleymiş :)

• Dil+Bölge ayarlarından ülkeyi Amerika yapın.

• Ya beyler temple run hariç diğerlerini yüklüyorum. real soccer 2013 de yer yok dedi gerçi :D real racing 2 açıcak mı bakalım Gun Bros ve Zombie HQ açılıyor
    Edit: realracing 2 indirdi yüklerken hata verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan1994 -- 25 Haziran 2013; 17:55:58 >
  • ben bu olay sayesinde htc 8x e nba jam i indirdim çalıştı, jam camp kısmı da oldu ama maçlara girmiyor:(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.