Şimdi Ara

512 MB Ram'li Cihazlarda Temple Run ve Temple Run Brave Oynamak İsteyenler; (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erdox229

Meraba arkadaşlar bende 520 var da nova gibi oyunları oynamak için kullandım bu yöntemi uygulayınca internet bağlantısı yok. Yardım bekliyorum.

kardeş şimdi nova 3 indiriyorum yanlış yapmış olma bendede 520 var ve ayrıca arkadaşa çok teşekkür ediyorum sayenizde oyun oynayabilecez
  • 512 mb ramda temple run oz oynayabilen var mı peki?
  • nova 3 ve spider man bu yolla oynanabiliyor mu bende hem yer yok hemde satın alma durumu yok deneyenler cevaplarsa sevinirim
  • 520 sahibiyim, temple run için iş işten geçmiş olabilir mağazada zaten şuan aktif, ama ayarları yapınca görmediğim bir sürü oyun gördüm, ama çalışır mı denemek lazım, umarım işe yarar, bişey indirip denersem sonucu yazarım
  • Hocam ben temple run Oz ve zombie hq yu denedim fakat yüklemedi indirmedi bile ilgilenmeniz gerekiyor yazıyor ve indirmiyor başka çözüm yolu bilen birisi yardımcı olursa sevinirim telefonum l520

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün gece l520 ile nova 3 indiriyordum %80 i indi ben uyurken wifi kesilmiş deneyin iniyor ben denedim.Allahın izniyle yarın bida indirip video çekecem bu gün vaktim yok nova 3 incelemesini yaparım artık
  • beyler kötü haberim var artık inmiyor neden olduğunu anlamadım her şeyi ayn yapıyorum ama ilgilenmeniz gerekiyor yazıyor dün iniyordu neden net gitti ya
  • Aynen hocam inmiyor maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanenes3

beyler kötü haberim var artık inmiyor neden olduğunu anlamadım her şeyi ayn yapıyorum ama ilgilenmeniz gerekiyor yazıyor dün iniyordu neden net gitti ya

indirse de açmazdı zaten.açsa bile düzgün oynayamazdın çok fps kaybı yaşardın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

Orijinalden alıntı: osmanenes3

beyler kötü haberim var artık inmiyor neden olduğunu anlamadım her şeyi ayn yapıyorum ama ilgilenmeniz gerekiyor yazıyor dün iniyordu neden net gitti ya

indirse de açmazdı zaten.açsa bile düzgün oynayamazdın çok fps kaybı yaşardın

inseydi de deneseydik bi kardeş neyse pazar günü çok uğraşacam olursa da olmassada buraya yazar haberdar ederim.

• beyler su an guns 4 hire yi bu yöntemle indiriyorum. bir iki kere beklemde hatası verdi şu an indiriyor. çalışırsa yazarım buraya.

ilgilenin dedikten sonra kalıyordu.yeniden dene dedim .çıktı. sonra mağazada indirme sayfası acıktı.tekrar indir dedim ordan.bu sefer indirmeye başladı.

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/guns-4-hire/9f98321d-4ff3-4a48-84ad-f92e97c12e5e

lumia 720

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 7 Ekim 2013; 14:57:15 >

• %80 de indirme iptal oldu kendiliğinden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.