Şimdi Ara

512 MB Ram'li Cihazlarda Temple Run ve Temple Run Brave Oynamak İsteyenler; (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arada kapanma sorunları da olsa yeterli derecede oynanıyor L720

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık resmi olarak 512MB'lik cihazlar için çıktı Temple Run, yani Proxy ile filan uğraşmanıza gerek yok. Galiba oyun dünden hazırdı 512MB'lik cihazlara çıkmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IG

Artık resmi olarak 512MB'lik cihazlar için çıktı Temple Run, yani Proxy ile filan uğraşmanıza gerek yok. Galiba oyun dünden hazırdı 512MB'lik cihazlara çıkmak için.

Konuda ki anlatımı denedim çıkmadı.

normalde zaten yok.

siz nasıl indirdiniz ? Ya da indirip oynadınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

quote:

Orijinalden alıntı: IG

Artık resmi olarak 512MB'lik cihazlar için çıktı Temple Run, yani Proxy ile filan uğraşmanıza gerek yok. Galiba oyun dünden hazırdı 512MB'lik cihazlara çıkmak için.

Konuda ki anlatımı denedim çıkmadı.

normalde zaten yok.

siz nasıl indirdiniz ? Ya da indirip oynadınız mı?

Normalde var:http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/temple-run/1a7cb5f8-792a-4992-b07a-83874c0795ae

• bizim pederin telefonda denedim işe yarıyor sorunsuz oynanıyor telefon 620,
  • Temple ran için gerek kalmadı ama diğer 1 gb ram isteyen oyunlar için yapabilir miyiz?

• Sabah denediğimde olmuştu temple run indirdim ama şimdi olmuyor 2. Telefonada aynısını yapıyorum ama mağazada aradım da çıkmıyor oyun hatta hiç bir şey çıkmıyor

• Bu kötü oldu ya, Microsoft telefonlarıda pc gibi saçmalatıyor. iPhone 3G bile çalıştırırken sen neden 512 MB - 1 GB Ram ayrımı yaparsın.
  • vay be, windowsta vpn/proxy girildiğini gördüm ya gam yemem artık. Nerde o androidciler. Nasıl çözüyorsunuz bi anlatıverin hele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

vay be, windowsta vpn/proxy girildiğini gördüm ya gam yemem artık. Nerde o androidciler. Nasıl çözüyorsunuz bi anlatıverin hele.

Bağlı olduğun wifi'a tıklat. Gerisi kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

quote:

vay be, windowsta vpn/proxy girildiğini gördüm ya gam yemem artık. Nerde o androidciler. Nasıl çözüyorsunuz bi anlatıverin hele.

" HTTP proxy'yi tarayıcı kullanıyor,ancak diğer uygulamalar tarafından kullanılamayabilir. "

Bu açıklama bana çok şeyi anlatıyor. Proxynin amacı internette adres ve bölge değiştirmedir. İnterneti yapıyor ama playstoreyi de yapabiliyor mu?

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    banaysa bu soru yok satın aldım indirdim nba jam i ama maçlara girmiyo:(
  • quote:

quote:

quote:

" HTTP proxy'yi tarayıcı kullanıyor,ancak diğer uygulamalar tarafından kullanılamayabilir. "

Bu açıklama bana çok şeyi anlatıyor. Proxynin amacı internette adres ve bölge değiştirmedir. İnterneti yapıyor ama playstoreyi de yapabiliyor mu?

Explorer veya başka bir uygulamamı açık?

Bende hiç öyle bir hata falan vermiyor. Bağlı olduğum wifi ağının üzerine tıklıyorum. Proxy'i açıp rakamları giriyorum. Mağazadan indiriyorum ne var ne yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Explorer veya başka bir uygulamamı açık?

Bende hiç öyle bir hata falan vermiyor. Bağlı olduğum wifi ağının üzerine tıklıyorum. Proxy'i açıp rakamları giriyorum. Mağazadan indiriyorum ne var ne yok.

Açık uygulama yok, ek uyarı olarak veriyor bunu. Android sadece oyun için tablette denedim eve gidince bu uyarıyı verdi.Sorun yoksa yoktur.

• ne amaçlı ki bu? PM den atarsan sevinirim 520 almayı düşünüyorum. Temple run severimde. @POSE1DON
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur4098

ne amaçlı ki bu? PM den atarsan sevinirim 520 almayı düşünüyorum. Temple run severimde. @POSE1DON

gerek kalmadı artık bu yönteme, temple run artık yüklenebiliyor herhangi bir değişiklik yapmadan ama temple run 2 hala yok
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    ne sıkıntısı vardıu ki bu oyunun @KaSaTuRa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur4098

ne sıkıntısı vardıu ki bu oyunun @KaSaTuRa.

oyun 1 gb ram li modeller için windows mağazaya girdi ve lumia 520-620-720 de 512 mb ram olduğu için bu telefonlardan mağazaya girince oyun gözükmüyordu, artık mağaza düzenlendiği için oyun ayar yapmadan windows mağazada gözüküp yüklenebiliyor
  • Meraba arkadaşlar bende 520 var da nova gibi oyunları oynamak için kullandım bu yöntemi uygulayınca internet bağlantısı yok. Yardım bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.