< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
5070 TI vs 9070 XT (3. sayfa)

-
-
Aynı kararsızlıkla birkaç gün araştırdım. Sonuç olarak Zotac 5070ti aldım.
-
Hayırlı olsun hocam. Sistemin nedir yazarsan sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabi. Direk kopyala yapıştır yapayım.
Kasa: Archon NEON PRO ATX Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası (7x120mm ARGB Fanlı) - Siyah
Anakart: Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 İşlemci
İşlemci Soğutucu: Thermalright Aqua Elite 360 ARGB V3 Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu
Ram: Xpg Lancer Blade Rgb 32GB (2X16) Ddr5 6000MHZ
Ssd: KIOXIA XG8 1TB 22x80 M.2 NVMe SSD (7000 MB/sn - 5600 MB/sn)
Psu: Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD PCIe 5.0 Full Moduler ATX Güç Kaynağı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Asla anlatamazsın. Çoğu konu açan kişi onaylatmak için konu açıyor. Yani 1080p için 9070xt alma fikri olduğu için en doğru kararı verdiğini söyleyeceksin
Herhangi bir değişiklik, fikir alışverişi niyeti olmadığı için cevap vermeye tenezzül bile etmemiş
Bu durumda kime neyi anlatabilirsin ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam konu sahibi olarak 1080p monitör istediğimi nerede okudunuz? İlk mesajdaki listeme bakarsanız 2k Monitör yazar. Benim asla 1080p alma düşüncem yok. Aksine 2k kesin ama bütçem yeterse 4k alma düşüncem var.
Mesajı alıntıladığım arkadaşın dediği sisteme göre yazdım ilk paragrafı. Yani sizin 1080p ile 9070xt eşleştirmesi istediğinizi yazmadım. Kastettiğim siz değilsiniz burada.
İkinci paragrafta dediğim "Herhangi bir değişiklik, fikir alışverişi niyeti olmadığı için cevap vermeye tenezzül bile etmemiş." ise sizeydi. X3D işlemci fikir değişikliği konusunda cevap vermediğiniz için tenezzül etmediğinizi belirttim ve yorumumu yazdım.
Ayrıca https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161112089 eşleştirebilirsiniz.
İyi günlerde ve sorunsuz kullanımlar.
Herkese iyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tenezzül etme muhabbeti için yazıyorum.
Mesajınızı okumadan öncehttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161110822
Şu konudaki yorumunuzu okumuştum. Sonra aynı muhabbet burada olmasın diye geri cevap yazmadım. Yani sizin demek istediğinizi bu mesajda anladım.
Okuduğunuzu bilmediğim için haliyle havada kalmış oldu.
Zamanında "bilgisayarcı" diye tabir eden dükkanlar çekmiş ve bazı kendini çok bilmiş insanların dayatmalarından, yanlış yönlendirmelerine karşı yazıyorum. F/P olarak, kullanıcının istediğine ve kullanım senaryosuna göre bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.
Sistemin parası benim cebimden çıkmıyor, aldığınız parçaları ben kullanmayacağım sonuçta. Herkesin sorunsuz, gönlüne göre sisteme sahip olsun.
İyi forumlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X