Bildirim
5000tl Basayım mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kaybedersek iyiki basmamışım diyeceksin basma _____________________________ -
Bas gitsin. Nasılsa benim param değil.
_____________________________ Of all the varieties of virtues, liberalism is the most beloved. -Aristotle
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turin Turambar.
Kaybedersek iyiki basmamışım diyeceksin basma
Ya rengim 2 dk ciddi yorum yap ne dersen onu yapacağım_____________________________ Steam ID: Th3mpo
PSN ID: Th3mpoo -
quote:
Orijinalden alıntı: Hidden Blade
quote:
Orijinalden alıntı: Turin Turambar.
Kaybedersek iyiki basmamışım diyeceksin basma
Ya rengim 2 dk ciddi yorum yap ne dersen onu yapacağım
bas gitsin o zmn obra hocama güveniyorum en az 21 fark atarız_____________________________ -
Valla ben olsam basmam 5bin tl gibi bir paran var kaybetmeyide göze aldıysan daha düzgün orana bas derim. _____________________________
HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK! -
göttingen-s.oliver bas maçına bas bence 1den1 bankoların bankosu göttingen acımaz _____________________________ -
basmazsan seninle tartışırım
fener kesin kazanacak_____________________________ Şans bana güldüğünde dişleri döküktü.
Atatürk'ü sevmeyen benimle ahbaplık edemez. -
Yeneceğimize %100 eminim ama basma güzel kardeşim
Spor bu, her şey olabilir, çok ciddiyim eğer o parayı basıp da kaybedersen psikolojin bozulur, her gün pişmanlıkla uyur, pişmanlıkla uyanırsın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hickman olayı, Takımın bilenmesi ve Bogdanovic'in dönmesiyle en az 12 sayı fark atacağız.
_____________________________ AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large -
Basketten anlamam ama tek maç üzerinden 650 TL kar için 5000 TL riske edilmez _____________________________ -
-
bas gitsin bidaha mı gelecen dünyaya _____________________________ Windows -
Yapma kardeşim bence haram sencesi de dedikleri gibi 5000 tl çöp olur. Alışırsan daha da beter. _____________________________ SesBakar veya DuyuBakar -
Fener rahat alır o maçı hiç acımaz _____________________________ 
-
Milano'nun içinden geçeriz, Bogi dönüyor o hevesle hırsla tek başına parçalar.
İkinci 15 maçta geçen seneki takımı göreceğiz rahat olun, min 12 galibiyet._____________________________ -
Kazanırsan 650 lira kazanacaksın kaybedersen 5000 lira kaybedeceksin. Oranlar tamam 50 ye 50 değil ama çok saçma be.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 6 Ocak 2017; 20:6:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bas rakim sanders da sakatmış oynamayacakmış _____________________________ Şans bana güldüğünde dişleri döküktü.
Atatürk'ü sevmeyen benimle ahbaplık edemez. -
Milan iyi geliyor, defansı kötü ama hucumu süper, engellemiyoruz. _____________________________ -
BU NE CESARETTİR YARABBİM... YİĞİDİM SENİ TANIMAK İSTERİM ... MUTLAKA BENİ ARA.... _____________________________
Benzer içerikler
- fenerbahçe kombine fiyatları 2027
- fenerbahçe forvetleri son 10 yıl
- sarı lacivert takımlar
- flashscore oranı düşen maçlar
- aziz yıldırım mafya mı
- messi ronaldo satranç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler