Bildirim
Sizce çok mu para kaptırdım tamirciye?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi mal ucuz hangi hizmet pahalı artık kestiremiyoruz zaten. Sorununuz halloldu ise çok takılmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Uygarlık, ilk defa bir insanın öfkelenince taş atmak yerine laf atmasıyla başlamıştır. (S.Freud) -
işlem ne yapıldı onu da yazsaydınız değiştirdi mi tamir mi ettirdi değiştirdiyse gördünüz mü vs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..." -
Volant marş kaçırıyodu dişleri sıyrıktı orjinali ile değiştirdik dedi değişen takılan parçayı görmedim ama marşta sorun yok suanlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
o tarz dişliler dökümdemir oluyor. sankı bir tık pahalı gibi ama iyi yapıldıysa dert etmeyin. şanzuman inip takıldıysa işçilik çok tutar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 2 Mart 2023; 12:3:48 >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Sıfır volant çok pahalıdır takmamıştır. Muhtemelen çıkma ürün taktı, keşke sökülmüşken baskı balatada değişseydiniz. Fiyat normal sayılır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt