Şimdi Ara

5000 TL ye Sizce Hangisi Daha Mantıklı Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu aralar araba almayı düşünüyoruz 5000 TL lik bir bütçeye uygun bir araba alıcaz fakat ne alıcağımızı tam olarak bilmiyoruz babam Şahin diye düşünüyor bende şahinleri çok beğeniyorum ama şunlarda aklımdan çıkmıyor;

Şahin
    Doğan
    Kartal
    Uno
    Reno Flash
    Reno Brodway
    Ford Taunus
    Lada Samara

ben lise 2 öğrencisiyim ve lise mezun olup ehliyet aldığımda araba bende olucak hızlı ve seri olması , modifiyenin yakışacağı , ailecek uzak bir yere gideceğimiz , sorun yapmayacak olması için bu saydıklarımdan hangisi daha mantıklıdır ve nedeninide söylermisiniz lütfen
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER İYİ GÜNLER...

• Lada Samara.
  • Şahin - Doğan L 5000 Tl'ye alınır.
  • Ne bu acele daha lise 2'ye gidiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğan l sahibi olarak öneririm.
    sağlamlığı açısından olaya girersek bu araç sağlam değil. onu bir kenara bırakmak lazım. ancak iyi yapılmış temiz bir doğan sizi üzmeyecektir.
    kış için avantajları kaloriferi çok iyidir. ön arka cam rezistansı vardır. ön cam otomatiktir. ayna ısıtma mevcuttur. yürüyen aksam şahine göre daha iyidir. 90 model şahin ve 92 model doğan l kullanmış biri olarak doğan l öneririm.
    bunun dışında lada tipini beğenmediğim bir araç. avantajı yakıtı. onun dışında tofaş bana göre samaradan daha iyi.
    renault flash hafif bir araba. genciz kanımız kaynıyor zaman zaman. ancak bu araç kan kaynamasını affetmiyor. virajlarda çabuk çıkan, çabuk takla atan bir araç. ancak hızlanması çok daha iyi diğer modellere göre.
    sağlamlık derseniz taunus'u kesinlikle öneririm ki bu arabanın konforu diğerlerinden çok daha iyidir. tek sıkıntı yakıttır. biraz fazla yakar ancak modeline göre çok çok iyidir.
    unoyu bilmiyorum. öyle yorum yapacak kadar kullanma imkanım olmadı. ancak yine araba olacak olsam taunus ve doğan arasında kalırdım. yüksek ihtimalde doğanı seçerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoe_ -- 31 Aralık 2011; 13:39:08 >

• bu modeller arasında en güçlü ve hızlı araç flash. fakat kasa-güç oranı kötü olduğu için kontrolü zor.ralli yarışlarda sık takla atardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lada Samara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Ne bu acele daha lise 2'ye gidiyorsun.

olsun şimdiden alacağımız arabaya alışıp 2 sene sonra zorluk çekmemek lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

doğan l sahibi olarak öneririm.
    sağlamlığı açısından olaya girersek bu araç sağlam değil. onu bir kenara bırakmak lazım. ancak iyi yapılmış temiz bir doğan sizi üzmeyecektir.
    kış için avantajları kaloriferi çok iyidir. ön arka cam rezistansı vardır. ön cam otomatiktir. ayna ısıtma mevcuttur. yürüyen aksam şahine göre daha iyidir. 90 model şahin ve 92 model doğan l kullanmış biri olarak doğan l öneririm.
    bunun dışında lada tipini beğenmediğim bir araç. avantajı yakıtı. onun dışında tofaş bana göre samaradan daha iyi.
    renault flash hafif bir araba. genciz kanımız kaynıyor zaman zaman. ancak bu araç kan kaynamasını affetmiyor. virajlarda çabuk çıkan, çabuk takla atan bir araç. ancak hızlanması çok daha iyi diğer modellere göre.
    sağlamlık derseniz taunus'u kesinlikle öneririm ki bu arabanın konforu diğerlerinden çok daha iyidir. tek sıkıntı yakıttır. biraz fazla yakar ancak modeline göre çok çok iyidir.
    unoyu bilmiyorum. öyle yorum yapacak kadar kullanma imkanım olmadı. ancak yine araba olacak olsam taunus ve doğan arasında kalırdım. yüksek ihtimalde doğanı seçerdim.

kardeş gerçekten çok teşekkür ederim sana çok güzel açıklamışsın saten Tofaşlarda şekil araba her türlü modifiye gidiyor bu yüzdende benim istediklerim arasında 1 numara sonra flash geliyordu ama senin dediğine göre virajda takla filen atıyormuş biraz da araştırdım öyleymiş o yüzden onu eledim taunus içinde tank gibi araba ve çok seri gibi yorumlar var fakat yakıt çokmuş bakalım babamda Şahin ve Doğan arasında saten inşallah güzel temiz ucuzundan bulabiliriz tekrar teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

bu modeller arasında en güçlü ve hızlı araç flash. fakat kasa-güç oranı kötü olduğu için kontrolü zor.ralli yarışlarda sık takla atardı.

virajlarda takla atma olayı olduğu için flashı eledik sağolsın .
  • Yeni bir apaçi doğuyor beyler

Coming soon

Şaka maka modifiye demişin, en iyisi şahin/doğan olur

Film yaparsın, faça atarsın, çift egsoz takarsın bunların maliyeti 500tl yi geçmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi North Korea -- 31 Aralık 2011; 14:08:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

mazda 323 öneririm ben en azından orjinal japon malı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-mazda-323-69388338/detay#
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-satilik-oto-68920899/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-satilik-mazda-323-68748824/detay

güzel fakat 5000 e kadar bi bütçe var 1000 daha eklememiz zor yinede sağol önerin için

• quote:

Orijinalden alıntı: North Korea

Yeni bir apaçi doğuyor beyler

Coming soon

Şaka maka modifiye demişin, en iyisi şahin/doğan olur

Film yaparsın, faça atarsın, çift egsoz takarsın bunların maliyeti 500tl yi geçmez

ewt şahin veya doğan bu yüzden çok hoşuma gidiyor rengi beyaz olucak camlar siyah çift egzos bide Angel Far tamamdır çok faça bişey oluyor inş. ucuzundan bulabiliriz
  • Aracı kendin kullanmak için mi soruyorsun yoksa ailen için mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moral83 -- 31 Aralık 2011; 14:47:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Aracı kendin kullanmak için mi soruyorsun yoksa ailen için mi ?

genel olarak ailem için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.11

quote:

genel olarak ailem için

Doğan L al keyfine bak. Ama orjinal al ve orjinal kullan. Apaçiliğin alemi yok
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-323-glx-sifir-motor-2013-vizeli-lpg-64149470/detay
    Bu kasa mazdaları da düşünebilirsiniz. Tasarımı da bence çok hoş duruyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.11

quote:

genel olarak ailem için

Doğan L al keyfine bak. Ama orjinal al ve orjinal kullan. Apaçiliğin alemi yok

teşekkür ederim sağolun biraz apaçilik yaparız ya :D
  • samara
    Gaz 2.15 ten 100 kmde 15 lira yakmıştık. Geçen haberlerde gördüm 3 takla atmış ön sağ tekerin oralar ezilmişti sadece. Rampada benzinli gibi çeker.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.