Şimdi Ara

5000 TL Bütçe Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana monitöründen kasasına kadar %60 oyun %40 yazılım için sistem toplar mısınız?
    Yazılımdan kastım android app geliştirmek için gereken programları seri çalıştıracak bir sistem istiyorum, android studio-photoshop-chrome aynı anda açık olabilecek bir sistem

Edit: sistem şimdi değil 4-5 ay sonra alınacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFK_is_now_AFK -- 15 Şubat 2018; 12:53:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4-5 ay sonraysa şu an tavsiye vermenin pek bir anlamı yok çünkü mart-nisan gibi yeni seri ryzen işlemciler ve nvidia gtx ekran kartları çıkacak. Biraz bekleyin son 1 ay kala tekrar açarsınız konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

4-5 ay sonraysa şu an tavsiye vermenin pek bir anlamı yok çünkü mart-nisan gibi yeni seri ryzen işlemciler ve nvidia gtx ekran kartları çıkacak. Biraz bekleyin son 1 ay kala tekrar açarsınız konuyu.

Siz şuanki donanımlarla tavsiye verebilir misiniz? Amacım başka çünkü

• Monitör dahil 5.000 tl'lik sistemde GTX 1060 ekran kartı var. Eğer bütçeni zorlarsa ekran kartını GTX 1050 Ti yaparsın.

5000 TL Bütçe Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisemanfreed

Monitör dahil 5.000 tl'lik sistemde GTX 1060 ekran kartı var. Eğer bütçeni zorlarsa ekran kartını GTX 1050 Ti yaparsın.

5000 TL Bütçe Var

Çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    SELAMLAR... 5.000 TL bütçe
    11 yıl önce açıldı
    60.000 TL Bütçe Sistem
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    Teknobiyotik güvenilirdir. Ama bende anlamadım. Pc sihirbazlarında toplattığımda 5000 küsür çıkıyordu. Demekki kampanya sağlam kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banyo terliği

Teknobiyotik güvenilirdir. Ama bende anlamadım. Pc sihirbazlarında toplattığımda 5000 küsür çıkıyordu. Demekki kampanya sağlam kampanya.

Acayip.

Üstteki bir hocam da vermişti tavsiye, işlemci daha iyi, psu daha iyi + bu sistemde ssd var

Geriye kalan seçeneklerde demek ki ya ramler ya kasanın kendisi çok dandik

Ramlerin markasını hiç duymamıştım

Kasa kalitesi orta. Sıkıntı çıkarmaz. Aynı şekilde RAMlerde. Tabii kasası thermaltake kadar iyi değil veya ram corsair kadar kaliteli olmayabilir.
  • quote:

Kasa kalitesi orta. Sıkıntı çıkarmaz. Aynı şekilde RAMlerde. Tabii kasası thermaltake kadar iyi değil veya ram corsair kadar kaliteli olmayabilir.

psu ve ssd kalitesi de allaha emanet.
  • Pweck5 kullanıcısına yanıt
    https://www.teknobiyotik.com/kampanya/oyuncu-pc/amd-ryzen-tm-5-1600-3-2ghz-gtx1060-6gb-ex-oc-8gb-2666mhz-ddr4-1tb-sshd-600w-80-oyun-bilgisayari.html

Bu olurmu hocam ? Biliyorum 2 slot var ve dolu olucak. Bu bir eksisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

https://www.teknobiyotik.com/kampanya/oyuncu-pc/amd-ryzen-tm-5-1600-3-2ghz-gtx1060-6gb-ex-oc-8gb-2666mhz-ddr4-1tb-sshd-600w-80-oyun-bilgisayari.html

Bu olurmu hocam ? Biliyorum 2 slot var ve dolu olucak. Bu bir eksisi.

Açıkcası kagıt üzerinde güzel sistem gibi gözüküyor ama, düşük kalite markaların ürünlerini toplayip satıyorlar. 4.5bin tl verilmez buna bence. asrock - team - akasa - aerocool bana güven vermiyor açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

quote:

https://www.teknobiyotik.com/kampanya/oyuncu-pc/amd-ryzen-tm-7-1700-3-0ghz-gtx1060-6gb-8gb-ram-120gb-ssd-1tb-hdd-oyuncu-bilgisayar.html

https://www.hepsiburada.com/asus-vp228t-21-5-1ms-analog-dvi-d-full-hd-led-monitor-p-BD805571?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=Cj0KCQiA_JTUBRD4ARIsAL7_VeUu2E4y8O4BX08F1Cb_eVSVXHO-Yhi_Fysd8ZFmpHBBYZL9vYwvS3waAkC3EALw_wcB

Üstteki kasa fiyatına göre çok iyi değil mi?

Bir yerden kısılmış olmasım hocam?

Birkaç gün önce bu ürünü satın aldım.Ayni gün kargoya verildi.Bir sıkıntı yasamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ram mhz düşük
    anakartta hız aşırtma daha zor bıos reset zor
    diğerleri bilindik şeyler kasa biraz daha iyi olabilir.
    pweck üstadın dediği gibi kalitesiz markalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aettea -- 16 Şubat 2018; 11:0:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.