Bildirim
5000 liralık araç kararsızım yardım pls..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sizin yerinizde olsam brodway yada spring bakardım brodway 89-90 modeller olabilir diğerlerine cok para istiyorlar ama spring alrsanız daha yüksek model bulabilirsiniz..bu araçlaırın bakımı parça masrafı ve yakıtı ucuzdur.başkada araç bakmazdım o fiyata ..ve ne alırsanız alın en temizini almaya çalısın bence.. -
samara olmazmı o paraya sürüşü rahattıquote:
Orijinalden alıntı: yakamoz32
sizin yerinizde olsam brodway yada spring bakardım brodway 89-90 modeller olabilir diğerlerine cok para istiyorlar ama spring alrsanız daha yüksek model bulabilirsiniz..bu araçlaırın bakımı parça masrafı ve yakıtı ucuzdur.başkada araç bakmazdım o fiyata ..ve ne alırsanız alın en temizini almaya çalısın bence.. -
Samara, Broadway,Spring.quote:
Orijinalden alıntı: guven.kacar
samara olmazmı o paraya sürüşü rahattı
Alıntıları Göster -
renault 5 hakkında bilgisi olan varmı acaba. onlarda güzel duruyo 4500 liraya bi tane buldum temize benziyor. iyi bi tercih olurmu?quote:
Orijinalden alıntı: chnbs
Samara, Broadway,Spring.
Alıntıları Göster -
Parça fiyatına göre alacaksın o yaştaki araçları. Ben samara aldım 4500e. 2 yaşını doldurmak üzere ve güya temiz diye aldık. 4500 de harcamışımdır. Marş dinamosundan aksına, distrübütöründen hirovakına kadar kaç yeri yenilendi. 2 kere yandan vurdular. Yani durduk yere bozulmasa bile kaza olabilir. Parçası bence en ucuz broadway ve lada olur. Temizini bulmaya çalış.quote:
Orijinalden alıntı: kaam566
renault 5 hakkında bilgisi olan varmı acaba. onlarda güzel duruyo 4500 liraya bi tane buldum temize benziyor. iyi bi tercih olurmu?
Alıntıları Göster
-
Doğan L, SLX.quote:
Orijinalden alıntı: kesbi
Parça fiyatına göre alacaksın o yaştaki araçları. Ben samara aldım 4500e. 2 yaşını doldurmak üzere ve güya temiz diye aldık. 4500 de harcamışımdır. Marş dinamosundan aksına, distrübütöründen hirovakına kadar kaç yeri yenilendi. 2 kere yandan vurdular. Yani durduk yere bozulmasa bile kaza olabilir. Parçası bence en ucuz broadway ve lada olur. Temizini bulmaya çalış.
Alıntıları Göster -
hocam 5000 liraya düzgün dogan L bulmak mümkünmü? hele slx tamamen hayal gibi:)quote:
Orijinalden alıntı: Skayn
Doğan L, SLX.
Alıntıları Göster -
Doğan L, SLX.quote:
Orijinalden alıntı: kesbi
Parça fiyatına göre alacaksın o yaştaki araçları. Ben samara aldım 4500e. 2 yaşını doldurmak üzere ve güya temiz diye aldık. 4500 de harcamışımdır. Marş dinamosundan aksına, distrübütöründen hirovakına kadar kaç yeri yenilendi. 2 kere yandan vurdular. Yani durduk yere bozulmasa bile kaza olabilir. Parçası bence en ucuz broadway ve lada olur. Temizini bulmaya çalış.
Alıntıları Göster -
quote:
hocam 5000 liraya düzgün dogan L bulmak mümkünmü? hele slx tamamen hayal gibi:)
Hocam fazla olmadı, 5.400 e 91 model boyasız kazasız KLİMALI dogan verdik. Bulursan neden olmasın ? :) samara falan araba değil yanında. -
Doğan L, SLX. -
Samara alma ne alırsan al [ Tecrübeyle sabittir. ]quote:
Orijinalden alıntı: nihat01976
Doğan L, SLX. -
hocam yapma tamda samaraya karar vermişken.sebep nedir genel kanı olumlu aslında. yani iç döşeme ve konforu saymazsak fiyata göre iyi bi araç. babamda vardı 7-8 yıl önce pek sorun cıkarmıyodu hatırladıgım kadarıyla..quote:
Orijinalden alıntı: Registry
Samara alma ne alırsan al [ Tecrübeyle sabittir. ]
Alıntıları Göster
-
bence tofaş kartal alabilirsin. geniş arka bagajını dilediğin gibi kullanabilirsin. kartallar genellikle taksi çıkması değildir. bakımı ucuz, yedek parçası ucuz, en ucra yerlerde bile tamircilerin elden geçirebileceği bir araba. 2. eli var. her zaman satılır. lpg'de çok yakmaz. iş görür.quote:
hocam yapma tamda samaraya karar vermişken.sebep nedir genel kanı olumlu aslında. yani iç döşeme ve konforu saymazsak fiyata göre iyi bi araç. babamda vardı 7-8 yıl önce pek sorun cıkarmıyodu hatırladıgım kadarıyla..
Alıntıları Göster
sedan için de şahin güzel bence.
fiat uno'da o fiyatlara alınabilir. bu araba oldukça ekonomik aynı dönemin diğer arabalarına göre. böyle de bir avantajı var. 60s'ler pahalı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekorasyonankara -- 23 Mart 2011; 3:34:15 >
-
doğan squote:
Orijinalden alıntı: dekorasyonankara
bence tofaş kartal alabilirsin. geniş arka bagajını dilediğin gibi kullanabilirsin. kartallar genellikle taksi çıkması değildir. bakımı ucuz, yedek parçası ucuz, en ucra yerlerde bile tamircilerin elden geçirebileceği bir araba. 2. eli var. her zaman satılır. lpg'de çok yakmaz. iş görür.
sedan için de şahin güzel bence.
fiat uno'da o fiyatlara alınabilir. bu araba oldukça ekonomik aynı dönemin diğer arabalarına göre. böyle de bir avantajı var. 60s'ler pahalı değil.
Alıntıları Göster
-
al işte,güzel bir serçe.quote:
Orijinalden alıntı: bmw3.25
doğan s
Alıntıları Göster -
Orjinal bir Doğan L bulursan LPG li iyi olur hem bagaj sıkıntısı olmaz.Umarım dilediğin aracı bulursun.quote:
Orijinalden alıntı: brk65
al işte,güzel bir serçe.
Alıntıları Göster -
Yorum yapan ve fikir veren herkese teşekkür ederim 3 gün önce 93 model temiz bi samara 4000 liraya şuan gayet memnunum inşallahta böyle gider...quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n
Orjinal bir Doğan L bulursan LPG li iyi olur hem bagaj sıkıntısı olmaz.Umarım dilediğin aracı bulursun.
Alıntıları Göster -
hayırlı olsun güle güle bin herşeyin başı kazasız,belasız sağlıklı yolculuklar.quote:
Yorum yapan ve fikir veren herkese teşekkür ederim 3 gün önce 93 model temiz bi samara 4000 liraya şuan gayet memnunum inşallahta böyle gider...
Alıntıları Göster -
güle güle kullanın, güzel bir seçim olmuş..quote:
Orijinalden alıntı: brk65
hayırlı olsun güle güle bin herşeyin başı kazasız,belasız sağlıklı yolculuklar.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ford b-max kronik sorunlar
- arabadan süt kokusu nasıl çıkar
- toyota hibrit batarya fiyatı 2024
- araç modeli öğrenme
- opel astra hararet göstergesi
- 35 tfsi ne demek
- sıfır araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- byd 2025
- byd han 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X