Şimdi Ara

5000 liralık araç kararsızım yardım pls..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5000 lira param var genelde haftasonları kullanacagım bana fazla masraf cıkartmayacak, yakıt konusunda da fazla yakmayan bi araç almak istiyorum.ilk arabam olacak doğan şahin spring ve flash arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekürler...

• sizin yerinizde olsam brodway yada spring bakardım brodway 89-90 modeller olabilir diğerlerine cok para istiyorlar ama spring alrsanız daha yüksek model bulabilirsiniz..bu araçlaırın bakımı parça masrafı ve yakıtı ucuzdur.başkada araç bakmazdım o fiyata ..ve ne alırsanız alın en temizini almaya çalısın bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

sizin yerinizde olsam brodway yada spring bakardım brodway 89-90 modeller olabilir diğerlerine cok para istiyorlar ama spring alrsanız daha yüksek model bulabilirsiniz..bu araçlaırın bakımı parça masrafı ve yakıtı ucuzdur.başkada araç bakmazdım o fiyata ..ve ne alırsanız alın en temizini almaya çalısın bence..
    samara olmazmı o paraya sürüşü rahattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven.kacar

samara olmazmı o paraya sürüşü rahattı

Alıntıları Göster
    Samara, Broadway,Spring.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Samara, Broadway,Spring.

Alıntıları Göster
    renault 5 hakkında bilgisi olan varmı acaba. onlarda güzel duruyo 4500 liraya bi tane buldum temize benziyor. iyi bi tercih olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaam566

renault 5 hakkında bilgisi olan varmı acaba. onlarda güzel duruyo 4500 liraya bi tane buldum temize benziyor. iyi bi tercih olurmu?

Alıntıları Göster
    Parça fiyatına göre alacaksın o yaştaki araçları. Ben samara aldım 4500e. 2 yaşını doldurmak üzere ve güya temiz diye aldık. 4500 de harcamışımdır. Marş dinamosundan aksına, distrübütöründen hirovakına kadar kaç yeri yenilendi. 2 kere yandan vurdular. Yani durduk yere bozulmasa bile kaza olabilir. Parçası bence en ucuz broadway ve lada olur. Temizini bulmaya çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Parça fiyatına göre alacaksın o yaştaki araçları. Ben samara aldım 4500e. 2 yaşını doldurmak üzere ve güya temiz diye aldık. 4500 de harcamışımdır. Marş dinamosundan aksına, distrübütöründen hirovakına kadar kaç yeri yenilendi. 2 kere yandan vurdular. Yani durduk yere bozulmasa bile kaza olabilir. Parçası bence en ucuz broadway ve lada olur. Temizini bulmaya çalış.

Alıntıları Göster
    Doğan L, SLX.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Doğan L, SLX.

Alıntıları Göster
    hocam 5000 liraya düzgün dogan L bulmak mümkünmü? hele slx tamamen hayal gibi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Alıntıları Göster
    Doğan L, SLX.
  • quote:

hocam 5000 liraya düzgün dogan L bulmak mümkünmü? hele slx tamamen hayal gibi:)

Hocam fazla olmadı, 5.400 e 91 model boyasız kazasız KLİMALI dogan verdik. Bulursan neden olmasın ? :) samara falan araba değil yanında.
  • Doğan L, SLX.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat01976

Doğan L, SLX.
    Samara alma ne alırsan al [ Tecrübeyle sabittir. ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Registry

Samara alma ne alırsan al [ Tecrübeyle sabittir. ]

Alıntıları Göster
    hocam yapma tamda samaraya karar vermişken.sebep nedir genel kanı olumlu aslında. yani iç döşeme ve konforu saymazsak fiyata göre iyi bi araç. babamda vardı 7-8 yıl önce pek sorun cıkarmıyodu hatırladıgım kadarıyla..

• quote:

hocam yapma tamda samaraya karar vermişken.sebep nedir genel kanı olumlu aslında. yani iç döşeme ve konforu saymazsak fiyata göre iyi bi araç. babamda vardı 7-8 yıl önce pek sorun cıkarmıyodu hatırladıgım kadarıyla..

Alıntıları Göster
    bence tofaş kartal alabilirsin. geniş arka bagajını dilediğin gibi kullanabilirsin. kartallar genellikle taksi çıkması değildir. bakımı ucuz, yedek parçası ucuz, en ucra yerlerde bile tamircilerin elden geçirebileceği bir araba. 2. eli var. her zaman satılır. lpg'de çok yakmaz. iş görür.

sedan için de şahin güzel bence.

fiat uno'da o fiyatlara alınabilir. bu araba oldukça ekonomik aynı dönemin diğer arabalarına göre. böyle de bir avantajı var. 60s'ler pahalı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekorasyonankara -- 23 Mart 2011; 3:34:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

bence tofaş kartal alabilirsin. geniş arka bagajını dilediğin gibi kullanabilirsin. kartallar genellikle taksi çıkması değildir. bakımı ucuz, yedek parçası ucuz, en ucra yerlerde bile tamircilerin elden geçirebileceği bir araba. 2. eli var. her zaman satılır. lpg'de çok yakmaz. iş görür.

sedan için de şahin güzel bence.

fiat uno'da o fiyatlara alınabilir. bu araba oldukça ekonomik aynı dönemin diğer arabalarına göre. böyle de bir avantajı var. 60s'ler pahalı değil.

Alıntıları Göster
    doğan s

• quote:

Orijinalden alıntı: bmw3.25

doğan s

Alıntıları Göster
    al işte,güzel bir serçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk65

al işte,güzel bir serçe.

Alıntıları Göster
    Orjinal bir Doğan L bulursan LPG li iyi olur hem bagaj sıkıntısı olmaz.Umarım dilediğin aracı bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Orjinal bir Doğan L bulursan LPG li iyi olur hem bagaj sıkıntısı olmaz.Umarım dilediğin aracı bulursun.

Alıntıları Göster
    Yorum yapan ve fikir veren herkese teşekkür ederim 3 gün önce 93 model temiz bi samara 4000 liraya şuan gayet memnunum inşallahta böyle gider...
  • quote:

Yorum yapan ve fikir veren herkese teşekkür ederim 3 gün önce 93 model temiz bi samara 4000 liraya şuan gayet memnunum inşallahta böyle gider...

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güle güle bin herşeyin başı kazasız,belasız sağlıklı yolculuklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk65

hayırlı olsun güle güle bin herşeyin başı kazasız,belasız sağlıklı yolculuklar.

Alıntıları Göster
    güle güle kullanın, güzel bir seçim olmuş..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.