Şimdi Ara

500 TL ALTI FİYAT/PERFORMANS FOTO MAK. ÖNERİLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili arkadaşlar yaklaşık 500 TL lik bir bütçe ile fotoğraf makinesi arayışındayım. tamamen günlük kullanım, yüksek fotoğraf kalitesi ve HD video kaydı için.
    buradaki yorumlara çok güvendiğimden yardımlarınızı bekliyorum.

Not: küçük, hafif olması ve geniş LCD ekran tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarlike -- 29 Eylül 2015; 22:16:13 >

• 500-600tl Nx Mini. Daha iyisi imkansız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır mı ikinci el mi?
    eğer ikinci el düşünürsen nex-3 satıyorum, aps-c sensörlü, lensi değişebilen, güncel özelliklere sahip yüksek fiyat performans özellikli bir makinedir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sony-nex-3-18-55-lens-flash-2-orj-pil-d5000-ile-takas-olur-227423469/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarsusian -- 30 Eylül 2015; 10:36:28 >
  • günlük kullanım için alacağım ve hafif olması önemli demişsiniz. ben sizin yerinizde olsaydım aynalı modellere bakmazdım. şu gibi modelleri düşünürdüm.

Canon PowerShot SX610HS
  • quote:

Orijinalden alıntı: afak

günlük kullanım için alacağım ve hafif olması önemli demişsiniz. ben sizin yerinizde olsaydım aynalı modellere bakmazdım. şu gibi modelleri düşünürdüm.

Canon PowerShot SX610HS

Ayna bunun neresinde !?
    Canon'un kompaktları içinde hem ufak, hem yüksek zum ve de en iyi serisi SX2X0 , mesela 270 HS

http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_sx270hs&products=canon_sx610hs&sortDir=ascending

Bakın tamamı ile çok daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

günlük kullanım için alacağım ve hafif olması önemli demişsiniz. ben sizin yerinizde olsaydım aynalı modellere bakmazdım. şu gibi modelleri düşünürdüm.

Canon PowerShot SX610HS

Ayna bunun neresinde !?
    Canon'un kompaktları içinde hem ufak, hem yüksek zum ve de en iyi serisi SX2X0 , mesela 270 HS

http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_sx270hs&products=canon_sx610hs&sortDir=ascending

afedersiniz aynasız diyecektim, aynalı yazmışım. bu fiyat yelpazesinde iyi bir aynasız bulmak mümkün değil zaten. sizin önerdiğiniz de tercih edilebilecek bir model. özellikle video çekim konusunda sx270hs öne çıkıyor. akıllı telefonla kontrol, batarya ömrü ve wifi'da da sx610hs ön planda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afak -- 6 Ekim 2015; 14:28:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Canon PowerShot SX610HS

Ayna bunun neresinde !?

afedersiniz aynasız diyecektim, aynalı yazmışım. bu fiyat yelpazesinde iyi bir aynasız bulmak mümkün değil zaten. sizin önerdiğiniz de tercih edilebilecek bir model. özellikle video çekim konusunda sx270hs öne çıkıyor. akıllı telefonla kontrol, batarya ömrü ve wifi'da da sx610hs ön planda.

"Aynasız" da denmiyor bunlara. "Aynasız" olabilmesi için lensi değiştirilebilen olup aynası olmaması gerek temel olarak.
    Sizin ve benim örnek verdiğimiz ürünler "kompakt" sınıfın karakteristik üyelerindendir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Canon PowerShot SX610HS

tesadüfün bu kadarı, sizin yazınızı okumadan önce bugün bu ürünü inceledim. epey hoşuma gitti. sanırım bunu alacağım, fiyat araştırıyorum. şu an 465 TL - 550 arasında.
    bu arada video kaydı olarak full HD 1080P çekiyor anladığım kadarıyla, bu görüntü mesela tv ekranında nasıl gözükür?
    misal benim telefonum da 1080 çekiyor ama tv ye yansıttığımda kayıp oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarsusian

sıfır mı ikinci el mi?
    eğer ikinci el düşünürsen nex-3 satıyorum, aps-c sensörlü, lensi değişebilen, güncel özelliklere sahip yüksek fiyat performans özellikli bir makinedir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sony-nex-3-18-55-lens-flash-2-orj-pil-d5000-ile-takas-olur-227423469/detay/

senin yerinde olsam kompakt bi makine alacağıma bu arkadaşın makinasına bakardım bence bu makine diğerlerinden çok üstün bi düşün derim

• Eos m var bordo renk 650d sensoru var içinde sadece 460 lira :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünürsen o fiyat bandında nex 5n satıyorum :) o fiyata önerilen diğer makinalarla kıyasını görebilirsin dprev vs gibi sitelerde.
    ama ileride daha çok para harcarım ben bu hobiye diyorsan, tavsiyem fuji sistemine bakman. makinelerin şekli şemali daha güzel :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarlike

sevgili arkadaşlar yaklaşık 500 TL lik bir bütçe ile fotoğraf makinesi arayışındayım. tamamen günlük kullanım, yüksek fotoğraf kalitesi ve HD video kaydı için.

sıfır mı ikinci el mi?
    http://www.sahibinden.c...s-olur-227423469/detay/

bu en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: MiningEngineer07

quote:

sevgili arkadaşlar yaklaşık 500 TL lik bir bütçe ile fotoğraf makinesi arayışındayım. tamamen günlük kullanım, yüksek fotoğraf kalitesi ve HD video kaydı için.

sıfır mı ikinci el mi?
    http://www.sahibinden.c...s-olur-227423469/detay/

bu en iyisi

3 serisinde 3 ün üzerine c3 3 n f3 bi sürü makine çıktı.500 fazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mesajlar için teşekkürler arkadaşlar. konu kapanmıştır.
  • quote:

mesajlar için teşekkürler arkadaşlar. konu kapanmıştır.

Bir cihaz alabildiniz mi yoksa gereksiz teknik tartismalar sonucu kafaniz daha fazla karisti mi :)

Almadiysaniz canon sx 600 yada sx 610 oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

mesajlar için teşekkürler arkadaşlar. konu kapanmıştır.

Bir cihaz alabildiniz mi yoksa gereksiz teknik tartismalar sonucu kafaniz daha fazla karisti mi :)

Almadiysaniz canon sx 600 yada sx 610 oneririm.

hayır, burda yazan yardımcı olan herkese teşekkürler.
    telefon ihtiyacım da ortaya çıkınca yüksek kamera özelliği olan bir telefon almaya karar verdim.

konu sonuçta benim gibi beklentisi olanlara yardımcı olacaktır. okuyup fikir sahibi olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarlike -- 2 Kasım 2015; 17:10:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.