Şimdi Ara

500 milyon civarında digital fotoğraf makinesi almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Digital fotoğraf makinesi almak istiyorum ortalamada 500 milyonluk bir bütçe ayırmıştım. Sesli video çekimi yapan makineler tercihim. Forumda okuduğum kadarı ile Canon A75-80-95 , KodakDX7430 önerilen makineler arasında bir arkadaşımda Nikon'dan şaşma diyor henüz araştırma şansım olmadı. Fiyatlar bu modelelrde epey farklı en uygun fiyat kodak. Ancak gitti gidiyorda amerkadan garantili ürünlerde de çok uygun fiyatlar var. Güvenilirliği konusunda fikrim yok amaşu ana kadar siteyi kullanan tanıdıklarımda sorun çıkmadı. Canon PowerShot A85 4MP + 512MB Kart sitede açık arttırmada şu an 430 milyonda. Hem bu site ile ilgili hemde makineler ile ilgili fikir verirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lita -- 11 Aralık 2004, 23:45:46 >



  • bende 500 civarı alınabilecek en iyi makine sony p73..
    bitek fotoğraf çekip geçicem diye düşünme..bi tatile gidersin veya güzel bi yer görürsün film çekmekte gerkeiyor.canon kodak vs film konusunda çok çok kötü.ama sony de limiti sen belirliyorsun ve dvd kalitesinde film çekebiliyorsun.eğer çok paran varsa şimdilik canonun dediğin modellerini alabilirsin.daha sonra ucuza satıp daha iyi bişeyler alırsın..ama çok param yok bu aleti bi kere alıcam diyorsan sony serisinden şaşma derim ben.
  • Fotoğrafa yönelmiş markalara bak.Sony bu işte uzmanlaşmış diil.Nikon'dan şaşma.O olmazsa Canon da iyidir.Bunlardan sonra da fujifilmi öneririm.
  • A75
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ne yazılır ki g

    Fotoğrafa yönelmiş markalara bak.Sony bu işte uzmanlaşmış diil.Nikon'dan şaşma.O olmazsa Canon da iyidir.Bunlardan sonra da fujifilmi öneririm.

  • olympus c-725 e bi bak video açısından alacaksan hiçbirini alma derim sadece minidv falan al video istiyosan....
    ama dersen yarı-pro bir makinam olsun işte karşında olympus c-725 UZ ben çok araştırdım memnun kalacaksın....nikonlar ve canon lar çok pahalı e kodak ta mağlum işlemci açısından iyi değil ve ayrıca şunu öneririm ki;foto makinası üreten firmaların mallarına para ver derim........
    kolay gele.....
  • Canon A95 al..Hayal kırıklığına uğramazsın..
  • Teşekkürler, A75'in siparişini verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.