Şimdi Ara

500 gram çiğköftenin 30 lira olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • vaybe




  • Hocam ben gecen ay TR ye geldim 1 kilosunu 50 liraya almistim yarim kilo daha mi pahaliya satiyorlar?

  • ula en son aldığımdan beri ne kadar da artmış

  • 500 gr köfte 6.5 lira ölmedim de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudan bağımsız ama bir türlü sevemedim şu çiğköfte, midye tantuni gibi 2000 sonrası zibil gibi tureyip her yerde satılmaya başlanan guneydogu-dogu yemeklerini. Çok nadiren cebimde az para varsa ve açsam yiyorum.

    Çok zorlama yemekler. Kimin aklına geldi de bulguru samarlayip ondan bir lapa üretti?

    Kimin aklına geldi de yenebilecek tonla şey varken pislikte yetişen midyeyi midyeyi açıp içine pilav doldurdu?

    Kebaplar da aynı şekilde. Aynı etin içine acı koymazsan Urfa, koyarsan adana kebap oluyor. Etin bilmem neresine bilmem ne eklersen sdhehsb kebabı oluyor vs.

    Yukarıda da dediğim gibi, bu yemeklerin hepsini yedim ve halen de ara sıra yiyorum. Kebap da fırsat oldukça yiyorum ama çok zorlama yemekler Aga. Kötü değil ama sadece abartildigi kadar değil diyorum. kebap dediğin şey bir et yemeğidir ve et dediğin besin maddesine hiçbir şey yapmayıp, hatta tuz bile eklemeyip sadece pişirsen bile güzel bir şey zaten. Geriye sadece ona 38272 çeşit baharat ekleyip 50 gram eti şişe saplayip x kebabı yapmak oluyor.

    Basit sokaklarını zaten geçtim de son 10 yıldır sosyal medyada felaket şekilde şişirilen kebaplarin da en az yarısı çok zorlama. Bu sebeptendir ki güneydoğu ve doğu mutfağı bana felaket balon geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.