Şimdi Ara

500 GB SUPERSLIM PS3 NE KADAR EDER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 9 aylık 500 gb ps3 superslım var elimde. Ciziksiz tertemiz. 2 adet dualshock 3 ve pes 14,nba 2k14, call of duty black ops, formula 1 2013 var. Hepsi ne kadar eder? Hepsi tertermiz ciziksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş bende pal makina var 20 ay daha gold bilgisayar garantisi var.4 ay önce aldım 500gb tertemiz hasarsiz. Ayrıca kutulu last of us,uncharted3,watch dogs,Gt6 psnde ise rdr ve f1 2013 var ama ben bunu 650 ye satamiyorum. 550 filan diyolar bana.

• 550-600 arasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 14 Temmuz 2014; 20:29:52 >
  • 500

• Oyunlar 100, makine 550 desen 650 eder dostum. Daha ucuza da verme bence

• quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Oyunlar 100, makine 550 desen 650 eder dostum. Daha ucuza da verme bence

Hocam 4 oyun 100 tl mi eder

• Dostum 2. el bu oyunlar. Pesi 40tan bile satamazsın. Nba de plusta bedava verildi akıllı adam 40tan yukarı vermez. Maksimum 150 eder oyunların 700 eder. Bu işler sabır işi, hele hele donanım haberde satıyorsan😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 500 GB VE 1 TB
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum 2. el bu oyunlar. Pesi 40tan bile satamazsın. Nba de plusta bedava verildi akıllı adam 40tan yukarı vermez. Maksimum 150 eder oyunların 700 eder. Bu işler sabır işi, hele hele donanım haberde satıyorsan😊

Bilgiler icin teşekkürler hocam suan satmayı düsünmüyorum 2 ay sonra satıp ps4 alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Dostum 2. el bu oyunlar. Pesi 40tan bile satamazsın. Nba de plusta bedava verildi akıllı adam 40tan yukarı vermez. Maksimum 150 eder oyunların 700 eder. Bu işler sabır işi, hele hele donanım haberde satıyorsan😊

Bilgiler icin teşekkürler hocam suan satmayı düsünmüyorum 2 ay sonra satıp ps4 alacağım

Rica ederim, bende konsolla oyunları satıyorum. Oyunları neredeyse bitirdim de konsol duruyor işte😊 Aceleye getirip ucuza vermemek lazım. 2 gün önce arkadas golddan almış 12gb 2.kol nba2k14 ve gta5, 1000tl para vermiş

• Bence GTA 5 gibi bir oyunu oynamadan satma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Bence GTA 5 gibi bir oyunu oynamadan satma.

Çok fazla gta seven birisi değilim maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Bence GTA 5 gibi bir oyunu oynamadan satma.

Çok fazla gta seven birisi değilim maalesef

• cihaz,kol ve hdmı kablo birlikte 450tl sıfır geliyor arkadaşa ,fakat elinizdeki cihazlar asla 550 etmez bende ps3 aradığım halde zamanında 250 tl ye elimden çıkardım fakat mecburdum ,eğer mecbur değilseniz kesinlikle 700 tl den fiyat açın bu cihaz bu kadar kalitesiz değil ya da gönlünüzden ne geçiyorsa o fiyata verin ...
  • Ne kadar edeceği hakkında net bir fikrim yok fakat ps3 fiyatlarının gün geçtikçe eridiğini hatırlatmak isterim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.