Şimdi Ara

500-600 TL Android Telefon tavsiyesi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Wifi li ve internet,menüler arası geçiş,klavye hızı iyi olan bir telefon almayı planlıyorum ama kararsız kaldım. Kamera falan önemli değil. Samsung galaxy gio yu düşündüm ondada flash desteği yok. Huawei baktım ısınamadım bu telefona pek yaygın değil + Telefon yapısı kalitesi hakkında fikrim yok kullanıcılar ne kadar iyi desede Bir çin firmasına güvenemiyorsun sonuçta, birde garanti açısından sıkıntı olabilir bu firma ile.

Sizlerin tavsiyesi ne olur bu durumda ?

2. el almayı pek sevmem ama 3gs falanmı alsam yoksa ? (Bunu bu bölüme sormamam lazım ama )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 17 Ağustos 2011; 23:48:47 >

• Hocam 3gs alınabilir aslında ama kamerası artık yetersiz seviyede ve tek + sı hızı o kadar yani.Yerinizde olsam Xperia Neo gibi cihazlara bakarım veya Acer Liquid E ye bakabilirsiniz
    Bütçenize en yakın ve kaliteli olan Acer Liquid E bir bakın derim.
  • Huawei Ideos X5 al hocam. her işini rahatlıkla görecektir. Sağlam cihaz. Ben Galaxy S kullanıyorum. Bir tane de ondan edinmeyi düşünüyorum.
  • Hız önemli benim için ama bir yandan diyorsun eski bir telefona 1000 tl vermek ne kadar mantıklı, hani iphone 4 falan olsa neysede 5 çıkıyor çünkü.

Durum böyle olunca samsung bakıyorum Gio yu alsam oda bu yılın başında çıktı oda biraz eski sayılır. Nokia 5530 kullanıyordum suya düştü bozuldu telefon. Gio nun + sı android olması ve işlemci hızı biraz daha iyi olması eski telefonuma göre. Bu fiyata değermi ki. Htc ler de güzel ama tasarımları pek hoşuma gitmiyor 1000 tl altındaki telefonları özellikle.

Sony ericsson'da güzel ama fiyatı itibariyle o telefon yerine başka bir telefon alınabilir aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 18 Ağustos 2011; 12:47:11 >
  • 2.el n8 alabilirsin. Belle versiyon çıktı telefon süper olmuş :))

Bende bu aralar android telefon araştırıyordum . Şimdi ise belle çıktıktan sonra n8 düşünmeye başladım.
    Hem kasası çok sağlam hemde birçok özellik var.
  • yüksek performansı ve uygun fiyatı bir arada sunan smartphone modellerinden huawei x5 ve lg optimus one tavsiye ederim arkadaşım.
  • arkadaşlar bende bu fiyatlara telefon bakıyorum samsung galaxy ace nasıl önerirmisniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    8000 Tl telefon önerisi ?
    12 ay önce açıldı
    1200 TL YE TELEFON ÖNERİSİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lg optimus one al.Kullandım memnunum hem gio nun rami düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_owl

arkadaşlar bende bu fiyatlara telefon bakıyorum samsung galaxy ace nasıl önerirmisniz?

bu fiyata bulursan bi tane de bana al :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.bahaeddin

quote:

Orijinalden alıntı: the_owl

arkadaşlar bende bu fiyatlara telefon bakıyorum samsung galaxy ace nasıl önerirmisniz?

bu fiyata bulursan bi tane de bana al :D

iyide şuan vatan bilgisayarda 660 tl belki başka yerlerde 600 e felan bulunabilir ayrıca denilen 500 600 tl tamam ama yani biraz sıkıp 50 tl daha verilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

2.el n8 alabilirsin. Belle versiyon çıktı telefon süper olmuş :))

Bende bu aralar android telefon araştırıyordum . Şimdi ise belle çıktıktan sonra n8 düşünmeye başladım.
    Hem kasası çok sağlam hemde birçok özellik var.

Anna değil miydi o?
  • Bugüne kadar nokia ve sony ericsson kullandım. Nokia ya bir daha yanaşmam. LG ye oldum olası ısınamadım zaten. Apple piyasası çok karışık iphone 5 gündemde olmasaydı 4 düşünülürdü. Bu halde iphone 3gs almakda saçma gibi.

Samsung Galaxy Gio uygulamalarda işlemci ve rami yeterlimi. Sorun çıkartıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

Bugüne kadar nokia ve sony ericsson kullandım. Nokia ya bir daha yanaşmam. LG ye oldum olası ısınamadım zaten. Apple piyasası çok karışık iphone 5 gündemde olmasaydı 4 düşünülürdü. Bu halde iphone 3gs almakda saçma gibi.

Samsung Galaxy Gio uygulamalarda işlemci ve rami yeterlimi. Sorun çıkartıyormu ?

Donanımı yeterli Gio'nun Sorun çıkartmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

Bugüne kadar nokia ve sony ericsson kullandım. Nokia ya bir daha yanaşmam. LG ye oldum olası ısınamadım zaten. Apple piyasası çok karışık iphone 5 gündemde olmasaydı 4 düşünülürdü. Bu halde iphone 3gs almakda saçma gibi.

Gayet yeterlitam bir fiyat performans ürünüdür forumda bakarsanız gio için paylaşılan oyun ve uygulamaları ne dedimi anlarsnız :)
  • Tamamdır o zaman Gio alıcam, Renk olarak kararsızım ama Sağolun bu arada.
  • bende alıcamda telefona 600 den fazla para vermeye kıaymyıroum yav. insanın içi acır yav bilgisayar parası vermek. flashta önemli bir şey sanırım çünkü 3g ile zaten video filan izlemek keyifli olur normal sayfaları her hızla açarsın. pff kafa çok karışık bende.
  • Huawei ideos x5 tabiki
  • zupper79, Bende öyle iphone olmadığı sürece 600 tl taş çatlasın 700 tl den fazla vermem. 3gs de alabilirim ama donanım olarak Gio daha üstün.

Bu bütçeyi 700 tlye çıkardık diyelim ozaman önerileriniz ne olurdu ?
  • Bu Huawei ideos x5 ile Gio heryerde bakiyorum da ön plana çıkıyor. Huawei daha pahalı ve benim için bilinmez bir marka. nedir ki bunun, giodan üstün olan tarafı. Flash oynatması sanırım. Başka nedir farklılıkları acaba ?ideosunda hızı düşük ne abicim ya. 32-48 kpss kadar ..bende data hattı var 7.2 mbps, onun hakkını veremicek olduktan sonra ne yapiim yani. hem birde daha pahalı x5 ,gio dan. üstelik radyosuda yok. radyo keyfindende mahrum bırakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 18 Ağustos 2011; 21:34:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zupper79

Bu Huawei ideos x5 ile Gio heryerde bakiyorum da ön plana çıkıyor. Huawei daha pahalı ve benim için bilinmez bir marka. nedir ki bunun, giodan üstün olan tarafı. Flash oynatması sanırım. Başka nedir farklılıkları acaba ?ideosunda hızı düşük ne abicim ya. 32-48 kpss kadar ..bende data hattı var 7.2 mbps, onun hakkını veremicek olduktan sonra ne yapiim yani. hem birde daha pahalı x5 ,gio dan. üstelik radyosuda yok. radyo keyfindende mahrum bırakıyor.

Ben düşünüyorum ki bu X5'ler 5 -6 ay sonra kronik sorunları ile ünlü olacaklar..

Zaten Ses gitmeme sorunu v.b var

Gio akar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.