Şimdi Ara

50 TL ye 250 KM SİZCE NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 Temmuz 2011 de 2005 model clio symbol 1.5 65 hp aracımı 107000 km satın aldım.aracımla 50 tl lik mzotla 250 km yol yapıyorum %70 şehir içi buda 20 krş a tekabül ediyor sizce bu ortalama nasıl? bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.
    birde bozuk yollarda arabanın alt takımlarından lakırtı gibi sesler geliyor direksiyon kutusu hariç bu sesler için ne yapabilirim ?aracımdam memnun olmadığım en önemli konu bu sesler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahlep -- 17 Kasım 2011; 10:08:05 >

• sesler ön taraftan mı geliyor? eğer ön sağ yada soldan geliyorsa bir baktırın, bende de benzer sesler geliyordu, tamirci salıncağı değiştirdi, ondan sonra düzelmişti
  • sesler ön taraftan geliyor yalnız sağ sol diye de pek ayırt edemedim bir ara göstericem umarım çok büyük masraf çıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahlep

sesler ön taraftan geliyor yalnız sağ sol diye de pek ayırt edemedim bir ara göstericem umarım çok büyük masraf çıkarmaz

salıncaktan olabilir, çok bir şey tutmaz :)
  • rot başları falan değişti içinde bir mil gibi bir şey var onu değiştirmemek için bir tornaya soktular birde kayış ses yapıyordu o da değişti bu işlemlerden sonra araç rot ayarına girdi hepsine toplam işçilikte dahil 90+18+15=123 tl ye bana mal oldu. alt takım sesleri azaldı ve motordan gelen şıkırdama ses kesildi
  • 2005 model clio aracımın farları artık kirlendiği için çok iyi aydınlatmıyor bu yüzden farları temizleteceğim bunun yanında farların aydınlatma kabileyetini arttırmak için neler yapabilirim yada hangi ampulleri alabilirim???
  • Merhaba,
    farlarımı bende temizletmek istiyorum. İstanbul Anadlu yakasında nerde temizletebilirm. Sanayilerde mi? olur yoksa, başka bir yerde mi bulabilirim. Teşekkürler

Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL ye saat önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı durum bendede var çiftini 50tl ye temizliyorlar sanayide. zımpara+pasta+cila
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.