Şimdi Ara

50 Mbit Fiber İnternet / Vk.com ve Mail.ru videoları acayip şekilde yavaş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
6.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 Mbit Fiber İnternet / Vk.com ve Mail.ru videoları acayip şekilde yavaş.. 240P lik bir dizi bile ölüm gibi yükleniyor gitmiyor yürümüyor.. Eskiden oyunları yüklerken loading ekranında mousu tutardık acaba durdumu yükleme diye okadar şizofrene bağladımki videoda bunu bile deniyorum artık..

ama VK ve Mail.Ru videolarını Superonline ADSL / Avea cep telefonu ve nalet olsunki 3mbitlik TTNET ADSL bile acayip seri yüklüyor videoları..
    HotSpot denedim sonuç yok..
    Yandex DNS i denedim sonuç yok..

Müşteri hizmetlerini aradım hız testi yapalım dediler yurt dışı çıkışımız 4 5 mbit anasını satayim nasıl 50mbit kullanıyorsak..
    Sadece bu 2 video sitesinde sorun var youtubeda çatır çatır 1080P izliyorum facebookda herhangi bir donma yok bu sorunla karşılaşan varmıdır ya ?

• genellikle vk.comdan kaynaklı sorun bunlar mail.ru içinde geçerli kendi vps sunucumdanda denedim ama orda bile yavaş ( londra vps 500 mb up downn)
  • quote:

Orijinalden alıntı: savliilker

genellikle vk.comdan kaynaklı sorun bunlar mail.ru içinde geçerli kendi vps sunucumdanda denedim ama orda bile yavaş ( londra vps 500 mb up downn)

Avea Mobil internetten bile 720P takır takır yürüyor yav.. Sadece fiber sorunlu ^^
  • avea ile denemedim ama vpsden aldığım sonuclar doğrultusunda yazdım
  • Herşeyde VK da
  • dns değiştir
  • bende de aynı sorun var internetim 16 mbit ancak yavaş yükleniyor,dün dns değiştirdim belki sorun çözülür diye ancak işe yaramadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vpn amerikadan baglanin sorun gider 25mbit fiber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun vk de değil ttnetten gayet doluyor videolar sorun superonline'ın iplerinden kaynaklı. türkiye/istanbul serverına 55 ping ile bağlanıyorum izmirden ki max 16-20 ping olması lazım iken. Almanya serverlarına normalde 60 ping ile bağlanmam gerekirken 100 ping ile bağlanıyorum.Superonline müşteri hizmetlerini arıyorum LANET OLASI HANIMEFENDILER çıkıyor telefona ve donanımda yada bağlanılan serverlarda sorun olabileceğini söyleyip duruyorlar(b*ku sürekli başkasına atma politikası) sorun superonline ın verdiği ip adreslerinden kaynaklı sanırım...
  • superonline nin kafası çok çalışan networkde çalışanlarının halt yemesi. Sistem en yakın veya rahat yerden gidiceğine ip neresine yönlendirildiyse orayı kullanıyor.Crome da zenmate vpn i kullanırsan sorun çözülür.
  • Aynı sorundan muzdarip olup bu sayfaya giren olursa diye hortlatıyorum DNS değiştirmeyi denemeyi unutmayın aşırı yavaştı düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.